az árára kíváncsi vagyok
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
a tengelyrögzítés vagy a szín nem tetszik ?Ja, csak nem jellemzõ, hogy a "fanatikusokon" kívül mások is átnéznék azt a rengeteg képet.
Szép színû, és "érdekes" márkajelzésû vázak.
Az új CC vellájuk szimpatikus és nagyon csini. Kipróbálnám.
Más. Nekem nem tetszik a 2008-s Fox felhozatal egy jelentõs része. Sem a színvilág, sem a módosítások egy része. Remélem, hogy az év végén még lesz lehetõség 2007-s Talas (36) beszerzésére.
Ja, csak nem jellemzõ, hogy a "fanatikusokon" kívül mások is átnéznék azt a rengeteg képet.csak megjegyeztem...
semmi szándék nem volt benne, csak aki végignézte a sea otter képeket (cyclingnews, bikemag.com, stb) az már láthatta. szerintem.
de ott nem látszottak ilyen szép színû vázak hozzá.....csak megjegyeztem...
semmi szándék nem volt benne, csak aki végignézte a sea otter képeket (cyclingnews, bikemag.com, stb) az már láthatta. szerintem.
csak megjegyeztem...Jól van na. Ne fényezd már magad annyira!
:D:D
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Jól van na. Ne fényezd már magad annyira!már Sea Otteren is kinn voltak.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
tiszta véletlen találtál rá ?Bikertiggernek "szeretettel", no és mindenki másnak is - Magura 2008
http://bikemag.com/g...Camp-Sedona-07/
Kela, Terra Logic mar volt evek ota! Most nincs! Vagyis jovore nem lesz...elvileg!
Nem tudom miert, en tobb mint 2 eve hasznallom es naggggyyyooonnn joooo!! Igaz volt veluk sok problema, rendszer erzekenysege, szervizigenyesseg es nehez szervizelhetoseg...
tényleg lesz terra logic?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960offSajnos pillanatnyilag nincs hozzá "kedvem", de köszönöm a tippet. Egyébként nem is tudtam, hogy eddig is volt F120-as foxi.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]