ha már kinában gyártják, mi lennesinister is már vagy 4 éve ugyanazt gyártja. Bár annnyi különbség van hogy most már van short meg long váz
valaki mesélte hogy Kanadában az Ironhorse elég bevásárlóközpontos márka...

ha már kinában gyártják, mi lennesinister is már vagy 4 éve ugyanazt gyártja. Bár annnyi különbség van hogy most már van short meg long váz
valaki mesélte hogy Kanadában az Ironhorse elég bevásárlóközpontos márka...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Azt tudtuk.
De mi a helyzet a 2008-as merevseggû Yetikkel?
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
a kormányról állíthadod az ülés magasságát.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
a GT nyeregcsövébe mi az a kábel/bowden ami bemegy?
az ott jön ki ahol a felsõcsõ a nyeregcsõbe csatlakozik, nem tudom mi értelme
l...ha jól értelmeztem azt az animációt amit a múltkor linkeltem akkor pont fordítva mûxik minr nekem logikus lenne, tehát mászásnál csinál magasabb középcsapágyat és laposabb csõszögeket, lejtõzésnél meg fordítva....
RAUH-Welt
B E G R I F F
a tagot eleve csak a specinek gyártották ....és telóról volt szósztem nem. sztem csak a tag licenszenét vették meg. de lehet, hogy rosszul tévedek:)
sztem nem. sztem csak a tag licenszenét vették meg. de lehet, hogy rosszul tévedek:)akkor azért nem lesznek jövöre terralogicos telói a foxnak ?
még idén (ideit, tavalyit) vegyél Kela, valami azt súgja a jövõ évi delux nem easton csõbõl lesz....
jobban megnézve lehet a delux is szkandium .......viszont nincs rajtuk v fék csonk
A Speckó kifizette a FOX-nak a teljes Brain liszenszet. Közösen fejlesztették, mostmár a Specijé teljesen.
vagy a supreme sem szkandiumjobb vagy rosszabb lesz? (melyik lábad sajogat?
)