Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én nem kételkedem benne, de pld. nekem nagyon bejött a U-Turn a Pike esetében. Szerintem célravezetõ megoldás lehetne egy fokozat mentesen, kormányról állítható rendszer, mint a Magura esetében az FCR.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Valószínûleg úgy gondolkodnak, hogy így jobban személyre szabható. Azért nézd meg, hogy milyen kategóriákban használják a 2Step Air-t! Sok máshoz hasonlóan ez is szubjektív. Neked nem jön be, másnak igen. Ennyi, felesleges rajta rágódni.

viszont a másik rendszer gyakorlatban sokal jobb mint az Tam is írta
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Heh, szép ez a Stroker Ace. Peros is van benne, dejó. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Valószínûleg úgy gondolkodnak, hogy így jobban személyre szabható. Azért nézd meg, hogy milyen kategóriákban használják a 2Step Air-t! Sok máshoz hasonlóan ez is szubjektív. Neked nem jön be, másnak igen. Ennyi, felesleges rajta rágódni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igy viszont menet kozben semmi ertelme, ugyse fogod letekerni minden maszas elott, es visszatekerni a hegy tetejen. mert sokat fordul, es nehezkesen. ha a vazhoz akarod beallitani a rugoutat, es ugy is akarod hagyni, arra eleg lenne az all travel spacer is. otthon ugyis van idod szoszolni vele. amikor kint vagy terepen, jobban jonne, ha csak forditanad a kart, es beulne a villa. lasd talas/IT/2-step

Sram rival es force 2009 LINK
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mert fokozat mentes és nem két határérték közül kell választanod.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg mindig air u-turn a revelation. miert nem birtak mar beletenni a 2-step air-t? fel nem birom fogni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Magura Marta SL Magnesium
http://www.light-bik...ta-sl-magnesium

Sram
http://www.rouesarti...e-18854456.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

a váltótartó fülre nem lehetett rápakolni. illetve én nem láttam senkit, aki rápakolta.

Nem igazán értelek. Miért rögzítenék a Saint váltót váltótartó fülön? Nem errõl beszéltem.
A Saint és a Hone váltó az agy tengelyén rögzül. Ehhez az kell, hogy a váz kialakítása ennek megfelelõ legyen, illetve olyan agy, mely 10mm-s átmenõ tengelyt használ és van hozzá Saint kompatibilis tengely. Ilyen agy van a Hope és a DT kínálatában, de bármely 10x135mm-s, átmenõ tengelyes agy használható hozzá, csak szerezni kell hozzá egy Saint vagy ezzel kompatibilis tengelyt.

Más.
Az új Saint nekem tetszik, de ez szubjektív dolog. Jobban bejön, mint az elõzõ. Jól fognak passzolni hozzá az új Truva Noir karbon kormányok.:)
Még Sea Otter 2008, fõleg olyan dolgok, amik eddig még nem voltak: http://bikemag.com/g...er_08_poduct_1/
http://www.singletra...0b6f8167e76a86e
http://www.pinkbike....rip-3-2008.html
Trek Session 88: http://www.singletra...0b6f8167e76a86e

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nekem meg hosszú idõk óta ez az elsõ sima no cuccos, ami tetszik, igaz, nekem fura az ízlésem, mert a Tomac is bejön ahogy bejött már akkor is, amikor elõször láttam :) (egy idõben a városi gépet is ilyenre akartam építeni)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Eddig se volt muszáj a Saint hátsó agy. Saint kompatibilis tengely, illetve erre felkészített váz kellett hozzá.:)

a váltótartó fülre nem lehetett rápakolni. illetve én nem láttam senkit, aki rápakolta.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Remélem az is marad, mert ha az is csicsa*icsa lesz, kénytelen leszek a régi 2002-es XTRrel menni :D

Az a rockring milyen randa a sainten...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem tetszik aj új Saint. A régi is szép volt, de most már csak ilyen vad dolgokat lehet eladni az embereknek.
Úgy néz ki, hogy most az XTR lett a legkonzervatívabb megjelenésû szett! :)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
érzem, hogy megint lesz doradom....

jót tett a manitounak, hogy eladták, ez már biztos.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Világos, a Subi is váltott, hát nah. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
valtoztatni kellett... ez a shimano

uj dorado

Feltöltött kép

hayes stroker ace

Feltöltött kép

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Új Saint nekem se gyere be. A visszafogott matt barna dizájn sokkal jobban bejön, mint ez a diszkós-kölykös laza izé a giccses arany ornamentumokkal...

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
akkor én most rendet bontok!
Saint: nem bejövös,régi jobban tetszett
féknyereg viszont bejövös,más nem tetszõs!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

lehet beruházok majd egy-két saint cuccra :D mondjuk fék-fékkar-hátsóváltó. ezek amik tetszenek és még szükségem is lenne rájuk... és végre nem csak saint aggyal lehet használni a hátsó váltót:clap:

Eddig se volt muszáj a Saint hátsó agy. Saint kompatibilis tengely, illetve erre felkészített váz kellett hozzá.:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
lehet beruházok majd egy-két saint cuccra :D mondjuk fék-fékkar-hátsóváltó. ezek amik tetszenek és még szükségem is lenne rájuk... és végre nem csak saint aggyal lehet használni a hátsó váltót:clap: