Jelentkezz be Regisztrálj

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Írta 2008. június 18. - 12:20

Írta 2008. június 17. - 23:13

Írta 2008. június 17. - 23:06

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. június 17. - 22:59

ja, de az spec eddig is ilyen voltaz a Brain felírat kicsit Iron Maiden-esre sikerült:D:D:D fõleg az 'A' betû
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. június 17. - 22:57

Írta 2008. június 17. - 22:54

http://www.foromtb.c...=1&d=1213663637
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. június 17. - 22:48

mire sorra kerülnek addigra hibátlanok lesznekJó persze...
De ha a valós árat nézzük.
Akkor is necces. Szerintem.
Node ne Offoljunk itt.
Mindenesetre az látható, hogy a Speci nagymértékben átalakítja a gépeit.
Amit elkezdtek az Enduroval anno, most a paletta többi gépére is megcsinálják.
Tiszta szerencse hogy a nagygépekbe még nem kerültek bele a saját rugózó elemeik.

Mohus, az idei stumpi meg lehet ronda -de azt ki nem szarja le- viszont sokkal praktikusabb és jobban használhatóbb mint a régi. ha meg egyedi megoldást akarok megyek Yasechez.
amúgy élõben sokkal jobban néznek ki mint fotón. a libafos sárga stumpi fsr vázból pl baromi szép bicaj épült épp a napokban. sajna nem fotoztam le.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. június 17. - 17:10

Attól függ, hogy te mennyiért vetted?
Jó persze...

De ha a valós árat nézzük.
Akkor is necces. Szerintem.
Node ne Offoljunk itt.
Mindenesetre az látható, hogy a Speci nagymértékben átalakítja a gépeit.
Amit elkezdtek az Enduroval anno, most a paletta többi gépére is megcsinálják.
Tiszta szerencse hogy a nagygépekbe még nem kerültek bele a saját rugózó elemeik.
Írta 2008. június 17. - 16:40

Írta 2008. június 17. - 16:00

Az SX tényleg ronda, dehát nem mûtárgynak veszed, biciklizni valszeg jó vele. Inkább az a zavaró, hogy az árából összeraksz két legalább ilyen jó kerót
Nekem tetszik.
Kicsit megnõtt a hasa az tény, de valószínûleg õ is jobban él mint 4 éve.

Bringázni meg a mostani is hibátlan. Ez meg lehet még egy kicsit jobb.
Megnézném azért hogy milyen az a két ugyanilyen jó bicaj, amit ennek az árából összeraksz.

Írta 2008. június 17. - 15:40

Amennyiben csak "soft" törlést választunk, akkor megmarad a topicban. Ha "fizikai" törlést csinálunk, akkor megy a levesbe.Mitõl függ, h a törölt HSZ-ek látszanak-e?
Ha vkit feltétlen érdekel az epic; " As expected, the new bike is expected to use the same basic suspension architecture as the current Stumpjumper design with its rocker link and centrally located shock (current Epic shocks are placed on the non-driveside seat stay). " Szóval valszeg fejlesztenek ezerrel![]()
Az SX tényleg ronda, dehát nem mûtárgynak veszed, biciklizni valszeg jó vele. Inkább az a zavaró, hogy az árából összeraksz két legalább ilyen jó kerót
Írta 2008. június 17. - 12:02

Tessék: [ATTACH]518[/ATTACH]
Bár ez még nem végleges.
Hát, valami nagyobb durranásra számítottam. Sem az idei Stumpy sem ez az epic nem tetszik igazán. Elmentek designban ebbe az organikus, szarráhajlítgatott formába és festésbe. Ráadásul a felfüggesztések is elvesztették az egyediségüket. Idén megszünt a nyeregcsövön átvezetett rugóstag a stumpynál, most meg az epic is 12 egy tucat lesz. Kár:(
Ezzel szemben meg beleölnek egy rakás pénzt és idõt a telók és tagok fejlesztésébe. Az mtbr.com meg tele van ezeknek a meghibásodásaival. Cipész...kaptafa effekt.
Írta 2008. június 17. - 11:24

Ha vkit feltétlen érdekel az epic; " As expected, the new bike is expected to use the same basic suspension architecture as the current Stumpjumper design with its rocker link and centrally located shock (current Epic shocks are placed on the non-driveside seat stay). " Szóval valszeg fejlesztenek ezerrel

Írta 2008. június 17. - 09:48

a prototipus fotók meg ugye a hétvégén már jönnek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. június 17. - 09:46

Írta 2008. június 17. - 09:45

off: a német tulaj nem egyenlõ német specialized nagyker. õ ott nem árulhat semmit tõlünkoff
Ez így, hogy közhellyel éljek, ördögi kör. Úgy tûnik van egy minimális fizetõképes kereslet a drágább bicókra, vázakra is.
Hogy vegyen az ember itthon ilyen bicajt ennyi pénzért, ha még csak meg sem lehet nézni/tapogatni, ha mégis megrendelné akkor meg majd megjön pár hónap múlva a következõ évi szállítmánnyal?
Ennyire nem lehet balfék a német tulaj, mibõl állna itthon is raktározni a jobb bicajokból, ha nem megy el itthon, eladja német piacon, a mai vámmentes Eu-ban és fejlett logisztika korában ez nem lehetne gond.
on
Várjuk már a képeket az új Epicrõl...

epic: hét végén christoph amugy már ezzel fog menni, ergo tuti lesznek kémfotók. az NDA 25-én jár le, utána tõlem is fogtok képeket látni

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. június 17. - 09:42

Írta 2008. június 17. - 09:36

ez tudod ugy van, hogy idén vesznek hárman, jövõre meg nem vesz senki. ezen a szinten ez lutri.
csak akkor lenne jó, ha jós lennék, de nem vagyok az. (vagy ha évente 20 karbon epic váz jelentené a piac nagyságát, mert akkor nem számítana plusz minusz 3 darab) mert gondolom az a három ember aki most megvette gondolom nem cseréli le jövõre (bár, szerintem ha meglátják itt egy páran az új epicet, elindul a nyáltermelés)
nem akarok részletekbe menni, hogy miért nincs ez meg az. magyarázhatnám, de nem hiszem, hogy ez ennyire a végfelhasználókra tartozna. annyi legyen elég, hogy ezek már nem rajtam múlnak. lehet engem szidni, lehet szidni a velo-t, mert akkor legalább van bûnbakde a probléma nem a "nemakaráson" van.
off
Ez így, hogy közhellyel éljek, ördögi kör. Úgy tûnik van egy minimális fizetõképes kereslet a drágább bicókra, vázakra is.
Hogy vegyen az ember itthon ilyen bicajt ennyi pénzért, ha még csak meg sem lehet nézni/tapogatni, ha mégis megrendelné akkor meg majd megjön pár hónap múlva a következõ évi szállítmánnyal?
Ennyire nem lehet balfék a német tulaj, mibõl állna itthon is raktározni a jobb bicajokból, ha nem megy el itthon, eladja német piacon, a mai vámmentes Eu-ban és fejlett logisztika korában ez nem lehetne gond.
on
Várjuk már a képeket az új Epicrõl...
Írta 2008. június 17. - 09:31

Írta 2008. június 17. - 09:14