Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

De ilyen mitõl van?
Én személy szerint nem szoktam utálni vállalatokat. Egyszerûen csak nem veszem meg a termékeit, ha nem szimpatikus. Pl. Manitou-t sem használnék, hacsak ingyen hozzám nem vágják. :)

Szerencsére végre a Shimano rendbetette váltásrendszereit is, így abból sem kell másfajtát venni.

Rob.
Mikor lesz már itthon új Saint?
Úgy értem hogy meg is lehet venni...

1) nem szimpatikus az a piacpolitika, amit folytattak korábban. elég randán éltek vissza a piaci erõfölénnyel. mostmár, hogy a sram kicsit erõsebb õk is odafigyelnek jobban. (pölö dualcontrol: évekig nem volt választásod: xtr-bõl meg kellett venned mert nem volt sima 960-as hátsóváltó vagy 960-as rapidfire kar...)
2) jó kérdés, nem tudom. én szeptembert szoktam mondani. még hivatalosan a németeknél sem kapható, vagyis a lange-n keresztül nem. ami a piacon van slx-bõl és saint-bõl is, az mind olyan aki megveszi a shimano-tól direktbe azzal, hogy majd kerékpárt épít belõle (wannabe OEM) aztán szimplán kiborítja a piacra. mert a legtöbb életében nem gyártott annyi biciklit, mint amennyi xt hajtókart megvesz egy év alatt....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
2009 konya

http://www.pinkbike....minxy-2008.html

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Némi finomság a jövõ évre: http://www.nsmb.com/...duct-highlights

XC-re miért nem lehet ilyen sisakdizájnokkal kijönni?Oké, hogy sok a szellõzõ stb,de lehetne arra is feltolni ilyen stílust biztos.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

huhuuuu engem is erdekelne egy hatsovalto..... Esetleg fek

----

FÁJVÓ

----

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

...régi tõsgyökeres shimano gyûlölõ családból származom...

De ilyen mitõl van?
Én személy szerint nem szoktam utálni vállalatokat. Egyszerûen csak nem veszem meg a termékeit, ha nem szimpatikus. Pl. Manitou-t sem használnék, hacsak ingyen hozzám nem vágják. :)

Szerencsére végre a Shimano rendbetette váltásrendszereit is, így abból sem kell másfajtát venni.

Rob.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A Scott Gambler se gyenge,könnyítve nyereg nélkül.
GT-Atee

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az ilyen kijelentésekért neked még fizetnek is? :D

azért pl az FSA integrált karjait (afterburner, team issue, k force light) én még hajtómûnek nevezném :)

nem beszélve arról h uti szakágba a sram red merevsége veri a dura ace-t, és akkor a camparól még nem is szóltunk mert azért az se rossz :)
na de mind1.

aki ismer tudja, hogy évekre visszamenõleg semmi más álmom nem volt, mint egy kerékpár, amin semmi shimano és semmi taiwani alkatrész. manapság gyakorlatilag kivitelezhetetlen, mióta a sram is taiwanon gyártat. de régi tõsgyökeres shimano gyûlölõ családból származom. csak közben eltelt pár éve és megvettek kilóra. :) lassan azt is elhiszem, hogy a kónuszos agy jó... (azt még nem hiszem, hogy a kalapácsos rendszer jó, amig hügi vagy king agy lesz, addig az a császár) de féket és hajtókart nagyon tudnak csinálni a kis japók el kell ismerni. a váltásról lehet vitatkozni, a design-ról szintén. de a teljesitményrõl nem.

szerk: amugy mai hír - segget csináltam a számból, immár sokadjára. friedrichshafen után kicsit bõvebben

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Szerintem a 09-es glory dh nagyon szép. A specik se rosszak designre.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Némi finomság a jövõ évre: http://www.nsmb.com/...duct-highlights

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nézetd te már azokat? afterburner full xt koppintás, és nem is olyan jo mint az xt

de van olyan jo, csak nehezebb es dragabb. kb ugyanolyan eros. amig gondolkodtam hajtomu vetelen, eros alternativa volt. de aztan letudtam a dolgot egy XTR-el :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
elvileg a 2009es IH sunday:
http://www.ridemonke...29&d=1217892219
http://www.ridemonke...28&d=1217892219
http://www.ridemonke...27&d=1217892219

Spoti

Spoti

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Végre megvan az SLX hajtókarom!!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

egy dolgot hamar megtanultam: a shimano tud hajtómûveket csinálni, a többiek meg próbálkoznak. bárki. you name it.

pontosan. a shimano hajtóMÛvet csinál, a többi pedáltartót.
volt nekem az összes, de tanultam belõlük.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én csak egy szerelõ vagyok, Shimanot szétkapom percek alatt
a többi az szopááááááááááás

Lx hajtókarom az elsõszériás HT2, a mostani lenne az 5. vázam amibe beleraknám, csakház ez 83mm-es, mindegy megkapja Kitti a Demóba

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nézetd te már azokat? afterburner full xt koppintás, és nem is olyan jo mint az xt

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

egy dolgot hamar megtanultam: a shimano tud hajtómûveket csinálni, a többiek meg próbálkoznak. bárki. you name it.

az ilyen kijelentésekért neked még fizetnek is? :D

azért pl az FSA integrált karjait (afterburner, team issue, k force light) én még hajtómûnek nevezném :)

nem beszélve arról h uti szakágba a sram red merevsége veri a dura ace-t, és akkor a camparól még nem is szóltunk mert azért az se rossz :)
na de mind1.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
pedig ez szép

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
pöcsbe mar ezekkel a szanaszet hajlitott vazakkal.
minap neztem nwd elso reszet, meg kranked elsot, azok a bringak sokkal inkabb bejottek, a funkcionalitas felulirta a design-t, nem akartak iparmuveszeti alkotast csinalni egy-egy vazbol es aztan marketingdumaval megmagyarazni, miert is forradalmi a dolog.... ehhh
nade ON.

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Rocky Mountain Altitude 2009
[ATTACH]537[/ATTACH]
Folyamatosan tölti fel a gyártó a többi 2009-s modellt is a honlapra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

kénytelen vagyok 1-et érteni

akarok is slx-et
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való