honnan ez a kép? írás nincs semmi?

korábbi években astoria/kálvintér relay-ben szereztük be mi is.Én például a békásmegyeri hév megálló peronárusánál, de a Váci utcai inmedioban is.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ja, sok. De van más hülyeség ahogy hallottam, SDG vagy milyen rögzítéses nyereg is van pár raklappal csak csõ nincs hozzá xD
ilyenkor nem szabad beismerni semmit.Ezt ki veszi be? http://www.partiandr...ID=1&cikkID=105
Persze, az autó hátsó ülésén elfelejtett helyesen írni...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A képek "Caprine bemutatóról kicsempászett, aka belsõ forrás"-ból
Ja és van, olyan 35-40 db kb, csak a legjobban sikeráltakat raktam ki
Tudtam h. valami köze van valami 3betûz izéhozI-Beam a becsületes neve. Nyeregcsövet meg csak az SDG és a Kore csinál hozzá
Ja, ez van ha értenek hozzáKicsit olyan mint a Csepel megoldása, ott is tele volt a raktár 15 éves OS ITM vaskormányokkal. 200 Ft-ért sem vitte el senki. Minden olcsó szart összevettek, aztán rajtuk maradt.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ja, sok. De van más hülyeség ahogy hallottam, SDG vagy milyen rögzítéses nyereg is van pár raklappal csak csõ nincs hozzá xD
Ja, sok. De van más hülyeség ahogy hallottam, SDG vagy milyen rögzítéses nyereg is van pár raklappal csak csõ nincs hozzá xDCsak nagyon rá vannak szokva a 30°-os stucnikra ahogy nézem jövõre is olyanok lesznek
Sok van raktáron,vagy mi?
...honnan vannak a képek?van ott még ahonnan ez jött?