Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9170 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Mert nem nézel outi versenyeket.;) Fõleg idõfutam gépeken használják, ""Biospace" néven fut, és elvileg javít a hajtáshatékonyságon. Soha nem próbáltam, illetve nem ismerek olyat, aki használ, ezért írtam, hogy állítólag.

http://www.rotorbike...ings_130bcd.htm

de ismersz :) legalábis a korábbi verzióját

mikor próbálkozott vele a shimano akkor gyártottak alsó/középkategóriás szetteket is. és a 92-es bca eclipsem vmi biopaces hajtõmûvel volt szerelve. akkor se voltam versenyzõ úgyhogy én nem szerettem. annyi volt érezhetõ hogy minen körben mintha zöttyent volna picit az egész cucc
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Mert nem nézel outi versenyeket.;) Fõleg idõfutam gépeken használják, ""Biospace" néven fut, és elvileg javít a hajtáshatékonyságon. Soha nem próbáltam, illetve nem ismerek olyat, aki használ, ezért írtam, hogy állítólag.

Tényleg nem, érdekes lehet

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem vagyok jó angolból, nem értem mit magyaráz, de miért jó, hogy nem köralakú a lánctányér?:wtf: vagy én néztem el valamit?

http://www.rotorbike...ings_130bcd.htm

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

...
Barel gépe: http://www.vitalmtb....,1643/sspomer,2

Nem vagyok jó angolból, nem értem mit magyaráz, de miért jó, hogy nem köralakú a lánctányér?:wtf: vagy én néztem el valamit?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kis gépek éppen csak mutatóban, és azok se voltak annyira kicsik. Barel az átalakított "nagy" géppel ment, a Monster Energy csapat SX Trail gépeiben meg ott figyelt azért a 40-s Fox.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Gee kulon vazat kapott erre az egy versenyre, vekonyabb falu csovekkel meg egyeb konnyitesekkel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Azért azt jó volt nézni, hogy ezekkel a szimpla vállas villákkal plusz kis rugóútú gépekkel sem robbantottak úgymond akkorát.. Elsõ két hely v10, plusz dupla vállas... ezen a tekerõs pályán pedig "elviekben" ilyen szempontból hátrányban kellet volna lenniük ezekkel a kisebb gépekkel szemben:), bár biztos hogy peaty ék bringái is pille súlyban mozogtak.
Remélem az ilyen jellegû kis fullykat többet VK futamokon nem látjuk majd.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Aktuális eredményeket mindig a DH/4X topikba nyomjuk.
Lopes-t én is említeni akartam. Igen, nem jött ki a formából. Idén, ha jól emlékszem negyedszer nyerte meg Whistler-ben az A-Line DH-t. Rennie is alaposan felszívta magát, jót tett neki a pihenés.

Barel gépe: http://www.vitalmtb....,1643/sspomer,2

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja, lattam a kozvetitest. Lopes egesz jol tartotta magat ahhoz kepest hogy az utso norba dh bajnoki cimet valmikor 98ban szerezte. plusz kisbringa, plusz egy eros 10essel idosebb mint a mezony nagyresze :)

Kyle Strait 15ik? az se rossz. dh topikot nem kovetem, nem tudtam hogy oda lett postolva
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
DH topicban már fent van, csak nem ennyire alaposan. De azért lemaradtál.:P
Nagyok "killer" volt élõben. Libabõrös voltam, úgy szurkoltam Peatynek.:D
Freecasteren meg lehet nézni az egész közvetítést.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Elite Men:

1- Steve Peat
2- Greg Minnaar
3- Mic Hannah
4- Fabien Barel
5- Sam Hill

Elite Women:

1- Emmeline Ragot
2- Tracy Moseley
3- Kathy Pruitt
4- Fionn Griffiths
5- Floriane Pugin

Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is nehezen tudom elkepzelni hogy eszreveszel barmifele nyulast hajtas kozben. foleg ahogy tigger mondja, motorok szazszor annyi erot adnak at mint mi tudunk a labunkkal.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Bordasszij hajtas. Ket hatranya van a lanccal szemben:

1. Kerekparokon nem elterjedt, ezert a hozza valo alkatreszek meg korlatozottak ( hajtokar, hatso "fogaskerek", agy, szij )
2. csak singlespeed epitheto vele, de ha valami jo kis agyvaltoval parosul, akkor kituno kis cucc

Legkozelebb ha a kezem ugyebe kerul a bringa, akkor lehet hogy megyek vele egy probakort es megnezem milyen.
Szerintem a szij egyaltalan nem nyulik, sokkal nagyobb ero kene ahoz.

vaalhogy nem tudom elképzelni, h ez merev hajtást eredményezzen...bár a szíj felépítését valóban nem ismerem, lehet csak a szokás hatalma...

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

vaalhogy nem tudom elképzelni, h ez merev hajtást eredményezzen...bár a szíj felépítését valóban nem ismerem, lehet csak a szokás hatalma...

valószinû indulásnál van egy kis nyúlása, ami viszont térdizületek szempontjából még kimélõ is

amúgy meg ha normális minõség akkor kevesebb gond van vele mint egy lánccal

a hangvillás cuccomon a szíj kb dupla ilyen széles volt, de az 64le/134Nm nyomatékot vitt át probléma nélkül...és a herlik bár alapvetõen szarok, de pont a szíj ami gond nélkül mûxik rajtuk. nem beszélve a japán klónok 100ezreirõl.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

miért is ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Azert azt a nagyon otvar allithato stucnit lehagytam volna rola.

jogos
azt vhogy ne vettem észre

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert azt a nagyon otvar allithato stucnit lehagytam volna rola.

de itt van , ez igy jó is lenne
bár nem tudom mért jó ez a nyergvázcsõ kialkítás de egyszer még biztos rájövök :).

http://www.flickr.co...567860/sizes/l/

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

elég szkeptikus vagyok ezzel a szíjhajtással kapcsoaltban....

miért is ?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elég szkeptikus vagyok ezzel a szíjhajtással kapcsoaltban....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
de itt van , ez igy jó is lenne
bár nem tudom mért jó ez a nyergvázcsõ kialkítás de egyszer még biztos rájövök :).

http://www.flickr.co...567860/sizes/l/