Rocky Slayer 2011
elég szexi
Tamnak kulon felhivom a figyelmet a kormany-stucni-nyeregcsõ trióra
És ha jol látom a Formula fékkarja is más lett....
az enyém szebb:)
új x0 pedig.. hát kéne..
Rocky Slayer 2011
elég szexi
Tamnak kulon felhivom a figyelmet a kormany-stucni-nyeregcsõ trióra
És ha jol látom a Formula fékkarja is más lett....
Szerintem meg rohadt jó. Végre valaki normálisan is elkezdett színeket használni és nem csak a béna fekete, meg ezüst van, ami már 20-25 éve eléggé unalmas. Én ha tehetném, és lenne értelme egybõl feltenném az egészet az Intensemre, vagy a Pitchre, amire nagyon esélyes két év múlva.
...
Ha meg 10-es akkor inkább 2x10 mint 3x. Szerintem.
A Shimano hátsó váltót látom "Sramosnak"
2011-tõl lehet azért még kapni majd 9-es rendszereket is (XT), vagy minden csak 10 fokozattal lesz beszerezhetõ?
arról nem tudtok, hogy a sram szándékozik-e a 10-es rendszerhez markolatváltót csinálni?SRAM XO, X9 2x10: SRAM X9 And X0 Components - First Look - BikeRadar
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Tavaly még láttam 8as xt sort. Szóval lehet majd még kapni egy jó ideig a 9es alkatrészeket.Én ismét csak annyit tudok mondani, hogy aki nem boldogult a 9 fokjozattal az a 10-el sem lesz jobb. És ez igaz szerintem a kerékpárosok 95%-ra.
2011-tõl lehet azért még kapni majd 9-es rendszereket is (XT), vagy minden csak 10 fokozattal lesz beszerezhetõ?
VV: Dupláztál.
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
dh bicajok a sea otterrõl
Curtis Keene Specialized Demo 8 - Sea Otter Classic DH Bikes - Mountain Bike Pictures | Vital MTB
ez meg új yeti dh váz
Yeti Downhill Prototype - 2010 Sea Otter Classic - Mountain Bike Pictures | Vital MTB
végre elfelejtették a sínes basz.st.