Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
"Télen, közlekedni, lánccal lezárni nem olyan rossz."

Pontosan erre való.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

És? Láttad mennyibe kerül? Van rá 2 év teljeskörû garancia, és bár nincs rajta drágább cucc, de olyan sem, ami beszarna rajta, merthogy egysebis. Szerintem teljesen életképes és hiánypótló koncepció.

Vagy tudsz jobbat ennyiért?

Ennyiért nem. De élõben nem valami bizalomgerjesztõ. Fos noname fékek vannak rajta. A hátsó agy meg egy menetes többsebességes racsnihoz való darab, mk. oldalon hosszú kilógó tengellyel. Télen, közlekedni, lánccal lezárni nem olyan rossz. 30 E körül volt.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Áthézagolt menetes lemezagy, vaskormány, vashajtómû, vízcsõ váz, taknyolt hegesztésekkel.

És? Láttad mennyibe kerül? Van rá 2 év teljeskörû garancia, és bár nincs rajta drágább cucc, de olyan sem, ami beszarna rajta, merthogy egysebis. Szerintem teljesen életképes és hiánypótló koncepció.

Vagy tudsz jobbat ennyiért?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Ja ha azt nézzük hogy 30-ért miket árulnak... Ratbike-nak tuti jó lehet. Ahogy néztem a Decás gépek egész becsületesen vannak összerakva, nem az a tipikus áruházi szar.

Felszereltségre emlékszel? (Pl. hajtókar, fékek, hátsóagy...)

Áthézagolt menetes lemezagy, vaskormány, vashajtómû, vízcsõ váz, taknyolt hegesztésekkel.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szerintem szarul szimulálták.
ez egy merev bábu. az igazi ember teljesen máshogy esik! pl amikor orra bukik, ez egybõl lefejeli a földet, míg egy átlag bringás átrepül a kormány felett és kb hasra érkezik...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Ja ha azt nézzük hogy 30-ért miket árulnak... Ratbike-nak tuti jó lehet. Ahogy néztem a Decás gépek egész becsületesen vannak összerakva, nem az a tipikus áruházi szar.

Felszereltségre emlékszel? (Pl. hajtókar, fékek, hátsóagy...)

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Stellaz: tudsz róla mutatni képet? Deca honlapján nem találtam legutóbb.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Dekában van 30 valemennyiért egysebis!!!, merevvillás, acélvázas monti. Nemrég jelent meg, és városi használatra szerintem nagyon okés. Kb. jobban megéri, mint használtan venni valami lepattantat.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
BikeBrno-s képeim, még nem linkeltem:

Picasa Webalbumok - Dávid Márkus - 2010.10.09. B...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Két évvel ezelõtt még olyan 30-35 körül lehetett venni boltban egy jobb minõségû montit, idén ez az ár olyan 40-45-re emelkedett

Két éve 50e-tõl kezdõdtek a normális MTB-k, idén felment 60e körüli szintre. Az olcsó Neuzerek, Medianok, Csepelek korántsem tartoznak a jobb minõségû kategóriába. Ezek árába még nem fér bele a rendes felni, agy, monoblokk.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Nekem volt Edison-om.Ha próbáltad volna,nem lelkesednél annyira :D

Ezt ha lehetne részletesebben, köszi.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás

Bocs de ennyiért milyen "jobb" minõségû montira gondolsz? Ennyiért max tecsógazdaságos hulladékot kapni ami még bringának sem igazán használható, nemhogy montinak.

off
Nem voltam pontos. Tehát olyan bicajra, ami 26"-os, monoblokkos, 18-21 sebességes, stb. A jobb kifejezést meg relatív értelemben használtam, viszonyítási alapként ennek a 40-45 ezres kategóriának spórolós alternatívaként jelentkezõ nagyobb áruházláncokban kapható bicajokat értettem.

Van egy talán 96-os MBAH szám, abban csináltak egy összehasonlítást több, akkoriban 20-25 ezerbe kerülõ monti és egy 200-250 rókás trek között. Ahogy emlékszem nagyjából jól megfogalmazták, hogy melyik mire való - és bizony városi bicajozásra mindegyik alkalmas.
on
fanatiX mtbc

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a cube 2011-es árai (euróban) változatlanok.
minden csak az árfolyamtól függ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Gabóca ez nem simán útállítás hanem össze van kötve a hátsó tag és a teló így ha fölfelé mész lenyomod a villát az kiemeli a a hátsó tagod és fordítva, ill itt elég egyszerû az út állítás nagyon is.
YouTube - bionicon golden willow scandium 0 review

Nekem volt Edison-om.Ha próbáltad volna,nem lelkesednél annyira :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ez a kijelentés azért elég meredek...40-45ezerért merevvillás montiból már városban évekig vidáman használható bringát lehet kapni, kerékpárboltban. A tesco-s fele ennyi és valóban ipari hulladék. Mindenkinek más..., pl. én sem szívesen karikáznék terepen 200ezres montival, szóval a hulladék szó erõsen szubjektív.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

I Két évvel ezelõtt még olyan 30-35 körül lehetett venni boltban egy jobb minõségû montit, idén ez az ár olyan 40-45-re emelkedett

Bocs de ennyiért milyen "jobb" minõségû montira gondolsz? Ennyiért max tecsógazdaságos hulladékot kapni ami még bringának sem igazán használható, nemhogy montinak.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nálunk a rendelt 2011-es bicajok (Kellys) 2010-es modellhez való árváltozás alapján 15-25%. 85ezer 2010-es, 2011-ben 105ezer, stb. És igen, ugyanazon felszereltség mindkét bicajon.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Itthon nagyobb várható áremelkedésrõl halottam, mind komplett bicajok, mind alkatrészek tekintetében. Két évvel ezelõtt még olyan 30-35 körül lehetett venni boltban egy jobb minõségû montit, idén ez az ár olyan 40-45-re emelkedett, és ez a szekszárdi ismerõsöm boltjában az eladásokból/szerelésekbõl befolyó jövedelemearányváltozáson is meglátszott. A bécsi mountainbikerben is jelentõsen csökkent az új bicajok eladása - de ez még olyan június körüli info. Kíváncsi vagyok, hogy amennyiben ténylegesen megjelenik ez a tetemesebb áremelkedés az eladói árakban is, akkor milyen mértékû lesz a további keresletcsökkenés - fõleg a rugalmasabb vásárlók körében.

Formula nemcsak szép, hanem jó is. Régi m4 helyett már vagy fél éve egy the one my10 van fent - eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, fõleg a régi hopehoz képest az aránylag egyszerû légtelenítés tetszik, na meg a tetemes fékerõ növekedés.
fanatiX mtbc

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eddig egy beszallitonk adott uj arlistat, az europai gyartas, es 5% aremelkedes lesz januar1-tol.

ezek a Formula cuccok naon jol neznek ki
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F