Nem arra gondolsz, hogy orra bukásnál még a legbénább bringás is maga elé kapja a kezét, hogy védje a fejét? Az ügyesebbje meg leugrik. Viszont ha hátulról beléd jönnek, az valszeg így nézhet ki, arra kevésbé tudsz reagálni.
szerintem szarul szimulálták.
ez egy merev bábu. az igazi ember teljesen máshogy esik! pl amikor orra bukik, ez egybõl lefejeli a földet, míg egy átlag bringás átrepül a kormány felett és kb hasra érkezik...
És? Láttad mennyibe kerül? Van rá 2 év teljeskörû garancia, és bár nincs rajta drágább cucc, de olyan sem, ami beszarna rajta, merthogy egysebis. Szerintem teljesen életképes és hiánypótló koncepció.
Vagy tudsz jobbat ennyiért?
Áthézagolt menetes lemezagy, vaskormány, vashajtómû, vízcsõ váz, taknyolt hegesztésekkel.
Ja ha azt nézzük hogy 30-ért miket árulnak... Ratbike-nak tuti jó lehet. Ahogy néztem a Decás gépek egész becsületesen vannak összerakva, nem az a tipikus áruházi szar.
Felszereltségre emlékszel? (Pl. hajtókar, fékek, hátsóagy...)
szerintem szarul szimulálták.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Két éve 50e-tõl kezdõdtek a normális MTB-k, idén felment 60e körüli szintre. Az olcsó Neuzerek, Medianok, Csepelek korántsem tartoznak a jobb minõségû kategóriába. Ezek árába még nem fér bele a rendes felni, agy, monoblokk.Két évvel ezelõtt még olyan 30-35 körül lehetett venni boltban egy jobb minõségû montit, idén ez az ár olyan 40-45-re emelkedett
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nekem volt Edison-om.Ha próbáltad volna,nem lelkesednél annyira
offBocs de ennyiért milyen "jobb" minõségû montira gondolsz? Ennyiért max tecsógazdaságos hulladékot kapni ami még bringának sem igazán használható, nemhogy montinak.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nekem volt Edison-om.Ha próbáltad volna,nem lelkesednél annyiraGabóca ez nem simán útállítás hanem össze van kötve a hátsó tag és a teló így ha fölfelé mész lenyomod a villát az kiemeli a a hátsó tagod és fordítva, ill itt elég egyszerû az út állítás nagyon is.
YouTube - bionicon golden willow scandium 0 review
I Két évvel ezelõtt még olyan 30-35 körül lehetett venni boltban egy jobb minõségû montit, idén ez az ár olyan 40-45-re emelkedett