ijesztõ falvastagság/vékonyság
ez a váll/nyak egy darabból készült titánból van.
ijesztõ falvastagság/vékonyság
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én speciel nem szeretném töltögetni a váltómat az biztos... Ezért is van x9 a gépen. Egy évben egyszer cserélek bovdent hogy könnyebben váltsak aztán kész. Többet nem szeretnék szereléssel foglalkozni. Nehogy már arról szóljon egy közös bicózás is hogy 'van valakinek DA töltõje?' persze lehet par év múlva ez természetes lesz mert mindenkivel megvetetik...
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
ahogy öcsém is irta, egy feltöltött dura ace több, mint 1000db váltást bir el. mikor váltasz te ennyit?azért abban nem lennék biztos,h az elektromosság a jó út. egy egész napos tekeréshez bazi nagy aksi kéne.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Biztos? Mert a fizika szerint biztos befolyásolja. A rugó mindenképpen vesz el tõled energiát. Persze ez lehet annyira minimális, hogy nem érezhetõ csak mérhetõ.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
azért abban nem lennék biztos,h az elektromosság a jó út. egy egész napos tekeréshez bazi nagy aksi kéne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
a váltás minõségét egyáltalán nem befolyásolja.
A sebesség mindent megold.
volt róla szó, nem merevíti ki, csak elõfeszíti a rugót, nem csapkod a lánc annyira....
Rob magyarázta is valamelyik topikban...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
vicces. árát nézted? ja hogy 1700 euró? mennyi egy komplett xtr szett? fele?Megvan az áttörés váltás rendszer/mechanika terén,erre várt sok sok bringás!!!!!
SCHALTUNG - ACROS
Acros A-GE hidraulikus váltórendszer,minden típussal kompatibilis(8-9-10)
És mûködik!!
YouTube - Acros a-ge
Könnyebb súlyban még az XTR és a Sram XX szettnél is!
Kíváncsi vagyok mennyiért veszi meg a szabadalmat vmelyik óriás,és mikor milyen névvel/köntösben fog megjelenni......
nem csapod a lánc - nem ugrik le az elsõ lánctányérról, nem veri a lánc a vázat.valaki megtenné, hogy elmondja nekem, ebben mi a poén? minek kimerevíteni a kanalat?
Engem emlékeztet valamire.
Na, ez a ronda:
BikeRumor.com » Spy Shot! Cannondale 29er Scalpel Full Suspension Mountain Bike » Bike Rumor
A sebesség mindent megold.