Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
AGA, a fékkarra gondolsz, vagy a váltókarok mérete módósult? Nekem pl utóbbival van gondom. Kis kezem van, fokozat kijelzõ kell, de vagy a fékkar van jó helyen így, vagy a váltókarokat érem el rendesen.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

Találtam egy jó videot, amin részletesen kitérnek a 2012-es XT szettre. Sok újat nem mond azért, de én pl nem tudtam, hogy a fékek fékcsöveit is teljesen átdolgozták (jobbat kapnak), illetve a váltókarok mûködése is véltozott a jelek szerint. Mégkissebb úton járnak majd.

Noh, ez is megkapta a hangyafasznyi kart. Azért kíváncsi lennék rajtam kívül még hány embernek nem jön be. Nem hiszem, hogy egy százalék alatt vagyunk.

Ott egy 135-ös markolat. Nincs kis kezem, de nem érném el a kart ennyire betolva.

Ride everywhere.

.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
DirtTV:Fort William World Cup Bikes: Weights And Measures

azért a yeti iszonyat nehéz... nem csoda, hogy gwin jobban megy a trekkel. a mondraker tengelytávja meg a hûbazmeg kategória.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Találtam egy jó videot, amin részletesen kitérnek a 2012-es XT szettre. Sok újat nem mond azért, de én pl nem tudtam, hogy a fékek fékcsöveit is teljesen átdolgozták (jobbat kapnak), illetve a váltókarok mûködése is véltozott a jelek szerint. Mégkissebb úton járnak majd.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

És nem is biztos, hogy valami újat találtak fel:
New Yeti trail bike dubbed the "SB-66" - Ridemonkey.com

csak hasonló, de nem ugyanaz. persze az ötlet maga csak "félig" új.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

egyszer - csak úgy kibaszásból - egy újság csinálhatna olyan tesztet, hogy ezeket a csodafelfüggesztéses bringákat letakarják úgy, hogy azért bringázható legyen, és meghívja azokat is, akik megtervezték õket. kíváncsi lennék, hányan ismernék fel a saját cuccukat...

Hifibuziknak csináltak egy vaktesztet,m ahol függöny mögött szólt a cucc. Persze mindet jól kielemezték, hogy miben más, mint az igazi, aztán kiderült, hogy az egyik függöny mögött egy komplett kamarazenekar volt :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hype hype hype hype hype :D

de nekem akkoris tetszik :) es nezzetek meg a yeti honlapot, is, nagyon jol elo tudjak adni Yeti Cycles // Ride Driven
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egyszer - csak úgy kibaszásból - egy újság csinálhatna olyan tesztet, hogy ezeket a csodafelfüggesztéses bringákat letakarják úgy, hogy azért bringázható legyen, és meghívja azokat is, akik megtervezték õket. kíváncsi lennék, hányan ismernék fel a saját cuccukat...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ilyen megoldás volt a tavalyi decathlonos csúcs AM szerûségen 270 pénz volt a bringa nekem specc még tetszett is csak azt láttam nagyon gyenge pontnak hogy az excenteres felfogatás egy 8-10cm átmerõjû csapágyon mozgott ami nagyon látványosan egyedi volt ebbõl adódóan a pótlása-cseréje 1-2 év múlva kétségesnek tûnt így letettem róla
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
És nem is biztos, hogy valami újat találtak fel:
http://www.ridemonke...ad.php?t=242875

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A Yeti megint egyéni utakon:
First Ride: Yeti SB-66, The Super Bike - Features - Vital MTB

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
CG's Prototype Tire - Pits Bits: 2011 Fort William World Cup - Mountain Biking Pictures - Vital MTB

van itt levegõs double barrel, meg ilyenek:

Feltöltött kép

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A Speci is így csinálja, és lehet, hogy õk találták ki elõbb, hiszen a Norco tõlük veszi az FSR-t.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Biztos volt itt már százszor, de eddig nem értettem, hova rögzíti az elsõváltót a norco:
Feltöltött kép
Innen

Ride everywhere.

.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Meg azért Ft. William nem is olyan meredek, inkább hosszú, így egyben nem húznak sokat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amennyit ok fekeznek, nincs eselye tulmelegedni. ugyanazon a palyan, ugyanazzal a fekkel egy atlagos bringas [ha egyaltalan le tud jonni] hulyere forralna az XTR feket szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ahogy sejtettük: XTR kar, Saint nyereg Gee gépén, és elvileg Gwin is ezzel a felállással megy. A sramosoknál XO fékek vannak fent.
2011 Fort William World Cup Warm Up Day - Mountain Biking Pictures - Vital MTB

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Sam Hill at Ft William in London, United Kingdom - photo by Empire-Matt - Pinkbike.com

Hill új pink bájkja:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Rock Shox még:
2012 Rockshox Technologies – Shocks, Posts – Carbon, New Travel, more - Bike Rumor
2012 Rockshox Technologies Sneak Peak – Forks – Lighter, More Adjustable, More 29er - Bike Rumor

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Erre vártam, lecserélik a 2-step-et. Ezzel megvan az új villám.:-)