Egy ismerõsöm anno úgy törte ketté a karbonvázát, hogy ráesett egy sziklára. Oldalirányú terhelésre nem tervezték ezeket a vázakat.
Manapság már lehet, hogy igen. ;-) Singletrack Magazine | Ibis Launches New Bike - Mojo SL-R

Egy ismerõsöm anno úgy törte ketté a karbonvázát, hogy ráesett egy sziklára. Oldalirányú terhelésre nem tervezték ezeket a vázakat.
Ride everywhere.
.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mintha kezdene magára találni a Kona(?) Szép ez a 29er. Mondjuk nem elég bemutatni, gyártani és forgalmazni és kéne, pl az idei (2011-es) karbon Kula Watt is csak egy virtuális bicó, fönn van a honlapon aztán nem nagyon lehet kapni sehol...
Az outit nem értem, méregdrága fullkarbon cuccnak tûnik, de egy fitnesszbringa geója kilométeres fejcsövel nem tudom ki a célcsoport....
Mostanában ez az országúti geometria trend ha körülnézel,amúgy jónak tûnik.
A szürke pólós nõ pedig a fõszervezõ felesége, aki négy hivatalos emailre se válaszolt, pedig õ a sajtósuk. Amúgy ott jó fej volt mindenkivel, bár mindent mediterrán "eleaganciával" kezeltek.
Mintha kezdene magára találni a Kona(?) Szép ez a 29er. Mondjuk nem elég bemutatni, gyártani és forgalmazni és kéne, pl az idei (2011-es) karbon Kula Watt is csak egy virtuális bicó, fönn van a honlapon aztán nem nagyon lehet kapni sehol...
Az outit nem értem, méregdrága fullkarbon cuccnak tûnik, de egy fitnesszbringa geója kilométeres fejcsövel nem tudom ki a célcsoport....
A cyclocross gépen a fék tetszik (használ-e más is ilyet?), az acél országúti Columbus csövekbõl (az általam is tesztelt Campa Athena-val
mûanyag 29-er konáéktól
meg egy virsli
RAUH-Welt
B E G R I F F