Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Scalpel 29" karbon

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
látszik, hogy a pinkbike-nál nem hülyék vannak, érdemes elolvasni ami alatta van :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
sokat nem kellett rá várni, pont pár napja beszéltünk róla itt, hogy jövõre talán már lesz:D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Carbon Demo:
Feltöltött kép
Specialized Carbon Demo - First Look - Pinkbike.com

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mintha kezdene magára találni a Kona(?) Szép ez a 29er. Mondjuk nem elég bemutatni, gyártani és forgalmazni és kéne, pl az idei (2011-es) karbon Kula Watt is csak egy virtuális bicó, fönn van a honlapon aztán nem nagyon lehet kapni sehol...

Az outit nem értem, méregdrága fullkarbon cuccnak tûnik, de egy fitnesszbringa geója kilométeres fejcsövel nem tudom ki a célcsoport....

kula watt pl crc-n is van raktáron. de sztem cseszkóban is lehetne ha csak az a gond a beszerzéssel hol vegyük meg :)
az hogy momentán magyar forgalmazó nincs igazán, az egy dolog.

virslisnél meg sztem kb tudják hogy kicsik ahoz hogy országúton komolyan vegyék õket, úgyhogy ezek kb annak a rétegnek készülhetnek (ott a víz másik oldalára) akinek van már a garázsban egy coiler, egy dawg supreme, egy szkandi merev és akarnak egy virslist is. akkor tudjanak konát venni. és õk úgyis inkább turistás geót akarnak mint versenyzõst. én is olyat vennék inkább :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
55-ös felsõcsõhöz 17.3-as fejcsõ? Hát ezt nem mondanám versenygeometriának...
Inkább olyan túrázós-derékkímélõ...

Mostanában ez az országúti geometria trend ha körülnézel,amúgy jónak tûnik.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás

A szürke pólós nõ pedig a fõszervezõ felesége, aki négy hivatalos emailre se válaszolt, pedig õ a sajtósuk. Amúgy ott jó fej volt mindenkivel, bár mindent mediterrán "eleaganciával" kezeltek.

Inkább a lánya:-)
SportHirado.hu | Facebook
Igen komoly ismerõsi körrel.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mostanában ez az országúti geometria trend ha körülnézel,amúgy jónak tûnik.

Mintha kezdene magára találni a Kona(?) Szép ez a 29er. Mondjuk nem elég bemutatni, gyártani és forgalmazni és kéne, pl az idei (2011-es) karbon Kula Watt is csak egy virtuális bicó, fönn van a honlapon aztán nem nagyon lehet kapni sehol...

Az outit nem értem, méregdrága fullkarbon cuccnak tûnik, de egy fitnesszbringa geója kilométeres fejcsövel nem tudom ki a célcsoport....

GT-Atee

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

FELT 2012

A cyclocross gépen a fék tetszik (használ-e más is ilyet?), az acél országúti Columbus csövekbõl (az általam is tesztelt Campa Athena-val :) ) meg szvsz telitalálat.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

mûanyag 29-er konáéktól
meg egy virsli

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2012 Specialized Photo Album - Pinkbike.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
FELT 2012
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mûanyag 29-er konáéktól

Feltöltött kép

meg egy virsli

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A szürke pólós nõ pedig a fõszervezõ felesége, aki négy hivatalos emailre se válaszolt, pedig õ a sajtósuk. Amúgy ott jó fej volt mindenkivel, bár mindent mediterrán "eleaganciával" kezeltek.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Anne Caroline CHAUSSON Megavalanche nyertes bringája (Ibis Mojo HD)
Feltöltött kép

Igen, ez majdnem sunafoci liga :P

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Overdrive 2 fejcsõvel jönnek a Giant 2012-es modellek.
Giant Bicycles Introduces New Steerer Tube Standard & Seatpost - Mountain Biking Pictures - Vital MTB

Giant 2012 – Tapered 2.0
Feltöltött kép

Giant Contact Switch Adjustable Seatpost - Pinkbike.com
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Az nem csak áprilisi tréfa volt?

dede

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Biztos, hogy dolgoznak már egy igazi karbon gépen, mert az eldobható/egyszerhasználatos DH váz szettet már bemutatták, amivel 12 kg körül is lehet egy gép.

Az nem csak áprilisi tréfa volt?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Biztos, hogy dolgoznak már egy igazi karbon gépen, mert az eldobható/egyszerhasználatos DH váz szettet már bemutatták, amivel 12 kg körül is lehet egy gép.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Az azért érdekelne, hogy mondjuk a Speci mikor jön ki karbon Demo-val. GT, Santa Cruz, most a Trek is kijött már. Gondolom a Giant sem akar/fog lemaradni... :)

Brosnan alu demo-ja 16,2kg, Gwinn karbon trek-je is kb ennyi, szal nem olyan nehéz a vk csapat a demoja : D.
Valamelyik videóban a speci szerelõje Jacy nyilatkozta ,hogy így is elég könnyû a bringájuk ,pedig nem is karbon MÉG ! szvsz talán jövõre próbálkoznak már õk is valamivel.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.