Van olyan tag ami 240mm mellett többet mozog 76 mm-nél? Senki ne vonjon le semmilyen következtetést a kérdésembõl, légyszi.
Nincs, egyetlen rugóstag se mozog 3"-nél többet. (Curnutt most nem számít)
Van olyan tag ami 240mm mellett többet mozog 76 mm-nél? Senki ne vonjon le semmilyen következtetést a kérdésembõl, légyszi.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
estleg a foesbe való curnutt tagok mozoghatnak többet
a 2:1es foes vázak 10" Curnutt XTD taggal mennyit mozognak?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
A 6 szoges tengelyt hogy tekered bele a labba?
De az is eleg ha megmondod hogy vagsz ra menetet
Lopják csak a maxle-t, ha ez kell az elterjedéséhez, de nem lehett volna mindjárt 6szög-es is?fritz bike-ban van fótó szépen a tengelyrõl is, echte maxle.........gondoltam beszkennelem de lusta voltam
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
qrva képtár jól összenyomtagondolom szkenneljed hat be. ma`n jelleggel
a noegylet neveben koszonjuk
a gt-t meg ha nem kartonpapirbol csinaljak, hogy elerjek a rekordsulyt, talan meg egyben lenne...
RAUH-Welt
B E G R I F F
fritz bike-ban van fótó szépen a tengelyrõl is, echte maxle.........gondoltam beszkennelem de lusta voltamnekem látszik a kép
viszont a 2007 marzo info tetszett.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
jajj, az a gt! nekem nagyon tetszik, kell egy. és azt írják, hogy 18 kiló alatt van.
aztán kicsit tovább nézegetve: