meg az ismerõsé + 2sör.Meg gépnek az óradíja, meg marósé, meg rajzolóé.
Miért offoltok?
ON
meg az ismerõsé + 2sör.Meg gépnek az óradíja, meg marósé, meg rajzolóé.
na az egy olyan, amit én nem adnék ki a kezem közül. nem atomot akarom minõsíteni, nincs jogalapom hozzá, de az valami katasztrofálisan randa izé volt.atom csinált asszem a fairlan-re anno, az mondjuk elég randa volt, de mûködött... mi kell ehhez? egy marós meg anyag, meg rajz?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
tudod nem szeretném, ha az én lelkemen száradna, hogy kiadsz valamiért pénzt, és az nem lesz jó. (vagy még rosszabb, balesetet okoz!) az egyszerû általában rossz is, ami a házi cuccokat illeti. ezt a tapasztalat mondatja velem.nekem a használhatóság és a költséghatékonyság többet ér pár új csapágynál. persze értem én az elvet, csak most nem lenne fölösleges 8 rongyom pár csapágyért, mert úgy illene
ha nem megy egyszerûbb, hát akkor oké, csak gondoltam hátha.. ha sznob lennék, nem konám lenne
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
attól függ, hogy síkban van, vagy 3d-s.rob: mennyiért tudnál nekem gyártani egy konahoz linkplatet? ai szép, könnyû, hosszú, meg erõs, meg jó, meg leülteti a gépet
más igényem nincs...
már évek óta kavarják....2000 vagy 2001 ben az explosif még easton szkandi volthogyhogy a heihei alu (skandi) lett? ez mindig titán volt nem?
ráadásul már hátul is mozog...
kár az ilyen legendás neveket megkavarni szerintem
kicsit olyan érzésem van, hogy a kona most váltja aprópénzre a hírnevét/presztizsét...
pl sima 7005 alu kula??? (tudom ez már tavaly is...)
van valami angol (?) cég, aki gyárt tuning linkplateket....nekem a primo kellene, az a legszebb, csak az 525-ös agyat spórolnám ki belõle, mikor rendes hegesztett sos felnik vannak a kerékben... :mybad:
meg csináltatnék egy rendes, kicsivel nagyobb linkplate-t. nem zavar, hogy 20-30 ezerbe lenne, de legalább szebb lenne, és 8-15 mm-rel többet mozogna.
jah: agyak azonnal csere hügire, féktárcsa hope-ra, nyereg a saját wtb-mre.
a színe állat....valamért úgy érzem jövõre olyanom lesza dawg tecc. :spoko:
fönt vannak a konaworldon is már vagy egy hónapja
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu