es mi az a sok lanckerek elol hatul meg az a paralellmuves bigyoka is
ez igy nem jo
No, azert kell egy iljen is! Nem ez lesz az elsoszamu, azt mar tudom elore.. de jo ha van!
es mi az a sok lanckerek elol hatul meg az a paralellmuves bigyoka is
ez igy nem jo
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
a banshee eladta a marógépeit és a programokat valakinek?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Nagyon jó fogású és ötletes markolat, egyetlen apró hibája hogy fél tonna - de a Brooks-ot különben sem a súlya miatt kedvelem. (Kedvelném: egy Swallow Claasic nyereg bõven 50kFt fölött jáccik...)
hideg vanszép a piros gomb
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
reméltemDemo modellek, nem a végleges változatok.
Demo modellek, nem a végleges változatok.az rendben is van, de nézd meg Drusza , bár elég ballonos külsõ van benne de sárférõhely már nulla, és (bár nem tom mekkora külsõvel van fotózva) de sztem egy 2,4-es már nem fér el benne, vagy csak ilyen nagyon passzentosan...
az rendben is van, de nézd meg Drusza , bár elég ballonos külsõ van benne de sárférõhely már nulla, és (bár nem tom mekkora külsõvel van fotózva) de sztem egy 2,4-es már nem fér el benne, vagy csak ilyen nagyon passzentosan...A 2007-s modelleknél is - 5Spot, RFX - asszimmetrikus lett a láncvilla
A 2007-s modelleknél is - 5Spot, RFX - asszimmetrikus lett a láncvillaFive Spot :
asszem ha vennék, inkább ideit vennék.....az a láncvilla hmm...