Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Szaki Jani

Szaki Jani

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Kis kezét csókolom, hát a flóter hun maradt le???

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nekem az is tetszett, bár egy kicsit vadabb árnyalat mindkettõnek jót tenne!:)

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
amint nem specko hanem sc, abban a pillanatban már mindenkinek tetszik a szín Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
odabaszos :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
ja tényleg nagyon egyben van ránézésre, nekem bejön ez a szín, Mohus a te bringádé is ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
OMG de szééép :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
SC-ék szerintem közösen vettek ezt a szép festéket Speckóékkal:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
bullit

Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

jelenleg német netes oldalról is megkapja kereskedõ/vevõ olcsón, több darabot akár mégolcsóbban.

kb egy heten belul

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Aki a kicsit nem becsüli...
Egyébként meg ha megrendelsz vmit akkor max 2 héten belül meg van szerviz gari minden van, akkor mi kel még? hope cuccokkal kis boltokat ellátni? azért mert lehet "kapni" a fox telókat a fucktornál még nem azt jelenti h roskadoznaka polcok a fox telóktól vag yh akármelyik ksi bolt megengedhetné magának azt h olyan telókat tartosn a polcaikon, ugye?!:chin:Aki akar hope cuccot az kap itt gyõrben.És meg is lehet nézni a hope cuccokat nem csak katalógusban;)

foxot igenis bármelyik bolt tud vinni, venni.
hope-t is?

nem készleten kell lennie mindennek, hanem elérhetõnek kell lenni bármely kiskereskedõ számára. ezt hívják forgalmazásnak.
csak ezzen nincs akkora haszon, mint hogy egyszerre a nagyker és kiskerárrés is rámenjen..:)

jelenleg német netes oldalról is megkapja kereskedõ/vevõ olcsón, több darabot akár mégolcsóbban.

Jelenleg indul be a DaBomb forgalmazása is itthon, ez valóban forgalmazás lesz, nem csak értékesítés. boltok nekik szóló áron kaphatják, jó áron...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

mi a bajod a hope forgalmazással? az h nem pesten van?:wtf:

Nincs nagyker ár, csak nagy mennyiségnél bizonyos kedvezmény. Tehát esély sincs, hogy egy bolt is tartana belõle.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

az a bajom, hogy egy tizenötezres elsõagyat (ami ugye bike+/novatec kategória) nem kapni a boltok nagy részében. én azért ha hope forgalmazó lennék, megpróbálnám a stucnikat, agyakat meg ilyesmiket (olcsóbbja) legalább a nagyobb boltokba eljuttatni pesten. ahogy ggx is irta, attól, hogy egy bolt valahol árulja, az még nem egyenlõ az országos forgalmazással... (lásd vario @ luongo)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ja kár h ilyen csemege márkák télleg nem nagyon vannak. DE a pestieknek sztem igy is sokkal jobb! én miskolcon néha még a teljes shimano palettát se látom :wallbange .... meg pl michelin gumit se láttam még a boltokba :(

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

más a forgalmazás, és az, hogy lehet kapni egy kisker üzletben...

Forgalmazás szerintem az, amikor van egy forgalmazó, aki üzemeltet nagykert, és minden kis boltot ellát vele...

Aki a kicsit nem becsüli...
Egyébként meg ha megrendelsz vmit akkor max 2 héten belül meg van szerviz gari minden van, akkor mi kel még? hope cuccokkal kis boltokat ellátni? azért mert lehet "kapni" a fox telókat a fucktornál még nem azt jelenti h roskadoznaka polcok a fox telóktól vag yh akármelyik ksi bolt megengedhetné magának azt h olyan telókat tartosn a polcaikon, ugye?!:chin:Aki akar hope cuccot az kap itt gyõrben.És meg is lehet nézni a hope cuccokat nem csak katalógusban;)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
a Bemp hez hozzá téve aki már kiad 250 ezret egy merv vázért az már deutsch ból rendeli...kivéve ha apucinak meg se kottyan az a 250k...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
más a forgalmazás, és az, hogy lehet kapni egy kisker üzletben...

Forgalmazás szerintem az, amikor van egy forgalmazó, aki üzemeltet nagykert, és minden kis boltot ellát vele...

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

vagy a hope (nem csak fékeket csinálnak!) mert a mostani forgalmazása szintén siralmas

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
.

vannak márkák, amikkel megérné foglalkozni komolyabban is, mint mondjuk a dt-hügi (fõleg ugye hogy bekebelezték a pace-t) mert ugye a máli az egy vicc, vagy a hope (nem csak fékeket csinálnak!) mert a mostani forgalmazása szintén siralmas, vagy mondjuk olyan márkák kerékpárban, mint a canyon (tudom, csomagküldõ, de akkor is) vagy a fusion.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Meg Deutschlandból a cuccok egy részét olcsóbban meg lehet venni.

Aki ilyen cuccokat akart eddig, az úgyis online vette meg jó árakon.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez tök jó, csak nem tudom, hogy mennyire fog összejönni nekik úgy, hogy csak csúcs alaktrészeket árusítanak, tehát szinte nincs is gagyi cucc, amibõl jönne a profit.
merészek az biztos

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu