a GT nyeregcsövébe mi az a kábel/bowden ami bemegy?
lockolhato, rugos nyeregcso?????? eleg szarul hangzik
vagymásaz?
jah, latom mar megfejtettek
a GT nyeregcsövébe mi az a kábel/bowden ami bemegy?
az ott jön ki ahol a felsõcsõ a nyeregcsõbe csatlakozik, nem tudom mi értelme
l...ha jól értelmeztem azt az animációt amit a múltkor linkeltem akkor pont fordítva mûxik minr nekem logikus lenne, tehát mászásnál csinál magasabb középcsapágyat és laposabb csõszögeket, lejtõzésnél meg fordítva....
RAUH-Welt
B E G R I F F
a tagot eleve csak a specinek gyártották ....és telóról volt szósztem nem. sztem csak a tag licenszenét vették meg. de lehet, hogy rosszul tévedek:)
sztem nem. sztem csak a tag licenszenét vették meg. de lehet, hogy rosszul tévedek:)akkor azért nem lesznek jövöre terralogicos telói a foxnak ?
még idén (ideit, tavalyit) vegyél Kela, valami azt súgja a jövõ évi delux nem easton csõbõl lesz....
jobban megnézve lehet a delux is szkandium .......viszont nincs rajtuk v fék csonk
A Speckó kifizette a FOX-nak a teljes Brain liszenszet. Közösen fejlesztették, mostmár a Specijé teljesen.
vagy a supreme sem szkandium /de ennek kicsi a valószínûsége/jobb vagy rosszabb lesz? (melyik lábad sajogat? )
még idén (ideit, tavalyit) vegyél Kela, valami azt súgja a jövõ évi delux nem easton csõbõl lesz....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
még idén (ideit, tavalyit) vegyél Kela, valami azt súgja a jövõ évi delux nem easton csõbõl lesz....sztem Deluxe sztem..
a 2 kg fölötti kellyshez képest??magellan
az te vagy!
kela
de az visszalépés lenne. oda a grammánia
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu