ez valami eszement állat jól néz ki.
dupla taggal kapcsolatban egy discovery-s film jutott eszembe amibe darren berreclot mutogatta a travis-ét,amibe az egyik szár odautat csillapitott és gyorsan jött vissza mig a másik meg a visszautat csilapitotta-->tehát sztem lehet azt csinálni hogy az egyikre rátekered a visszautat a másikrol meg elveszed és felfújod levegõvel.|de nem biztos csak gondolom|lehet hogy igy pontosabban lehet beállitani.bár annyit nem ér hogy ezért két 100ezer feletti tagot kelljen megvenni.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ezt ugye te se gondoltad komolyan?:chin: Meg a váltótopicban a kanálhosszúságra vonatkozó megjegyzést?
csak azért is!
minek a dupla elsö fék,minek a 2 tag??
Marzocchinak is volt régen ilyen probálkozása,de nem nagyon terjedt el!
aki tud normális elfogadható választ a kérdésemre,kap egy csokit fénypostán!
Most nem azért az 1 csokiért de,szerintem a 2 vagyis a dupla az valami tartalék rendszert képviselne pld az egyik elsõ fék elszálna ott a másik,és a rugós tagnál ugyan így szerintem.
csak azért is!
minek a dupla elsö fék,minek a 2 tag??
Marzocchinak is volt régen ilyen probálkozása,de nem nagyon terjedt el!
aki tud normális elfogadható választ a kérdésemre,kap egy csokit fénypostán!
Tegnap rossz volt a link. Két rugóstag, dupla elsõ fék:
http://picasaweb.goo...590846699447090
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
off
Leslie, akkor +osztozunk, Tied a külsõ....viheted a kerékpárt is
on