ez tudod ugy van, hogy idén vesznek hárman, jövõre meg nem vesz senki. ezen a szinten ez lutri.
csak akkor lenne jó, ha jós lennék, de nem vagyok az. (vagy ha évente 20 karbon epic váz jelentené a piac nagyságát, mert akkor nem számítana plusz minusz 3 darab) mert gondolom az a három ember aki most megvette gondolom nem cseréli le jövõre (bár, szerintem ha meglátják itt egy páran az új epicet, elindul a nyáltermelés)
nem akarok részletekbe menni, hogy miért nincs ez meg az. magyarázhatnám, de nem hiszem, hogy ez ennyire a végfelhasználókra tartozna. annyi legyen elég, hogy ezek már nem rajtam múlnak. lehet engem szidni, lehet szidni a velo-t, mert akkor legalább van bûnbakde a probléma nem a "nemakaráson" van.
off
Ez így, hogy közhellyel éljek, ördögi kör. Úgy tûnik van egy minimális fizetõképes kereslet a drágább bicókra, vázakra is.
Hogy vegyen az ember itthon ilyen bicajt ennyi pénzért, ha még csak meg sem lehet nézni/tapogatni, ha mégis megrendelné akkor meg majd megjön pár hónap múlva a következõ évi szállítmánnyal?
Ennyire nem lehet balfék a német tulaj, mibõl állna itthon is raktározni a jobb bicajokból, ha nem megy el itthon, eladja német piacon, a mai vámmentes Eu-ban és fejlett logisztika korában ez nem lehetne gond.
on
Várjuk már a képeket az új Epicrõl...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére