ja, de az spec eddig is ilyen volt
jolvanna, eddig nem láttam:D
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ja, de az spec eddig is ilyen voltaz a Brain felírat kicsit Iron Maiden-esre sikerült:D:D:D fõleg az 'A' betû
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
mire sorra kerülnek addigra hibátlanok lesznekJó persze...
De ha a valós árat nézzük.
Akkor is necces. Szerintem.
Node ne Offoljunk itt.
Mindenesetre az látható, hogy a Speci nagymértékben átalakítja a gépeit.
Amit elkezdtek az Enduroval anno, most a paletta többi gépére is megcsinálják.
Tiszta szerencse hogy a nagygépekbe még nem kerültek bele a saját rugózó elemeik.
Attól függ, hogy te mennyiért vetted?
Az SX tényleg ronda, dehát nem mûtárgynak veszed, biciklizni valszeg jó vele. Inkább az a zavaró, hogy az árából összeraksz két legalább ilyen jó kerót
Amennyiben csak "soft" törlést választunk, akkor megmarad a topicban. Ha "fizikai" törlést csinálunk, akkor megy a levesbe.Mitõl függ, h a törölt HSZ-ek látszanak-e?
Ha vkit feltétlen érdekel az epic; " As expected, the new bike is expected to use the same basic suspension architecture as the current Stumpjumper design with its rocker link and centrally located shock (current Epic shocks are placed on the non-driveside seat stay). " Szóval valszeg fejlesztenek ezerrel![]()
Az SX tényleg ronda, dehát nem mûtárgynak veszed, biciklizni valszeg jó vele. Inkább az a zavaró, hogy az árából összeraksz két legalább ilyen jó kerót
Tessék: [ATTACH]518[/ATTACH]
Bár ez még nem végleges.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
off: a német tulaj nem egyenlõ német specialized nagyker. õ ott nem árulhat semmit tõlünkoff
Ez így, hogy közhellyel éljek, ördögi kör. Úgy tûnik van egy minimális fizetõképes kereslet a drágább bicókra, vázakra is.
Hogy vegyen az ember itthon ilyen bicajt ennyi pénzért, ha még csak meg sem lehet nézni/tapogatni, ha mégis megrendelné akkor meg majd megjön pár hónap múlva a következõ évi szállítmánnyal?
Ennyire nem lehet balfék a német tulaj, mibõl állna itthon is raktározni a jobb bicajokból, ha nem megy el itthon, eladja német piacon, a mai vámmentes Eu-ban és fejlett logisztika korában ez nem lehetne gond.
on
Várjuk már a képeket az új Epicrõl...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez tudod ugy van, hogy idén vesznek hárman, jövõre meg nem vesz senki. ezen a szinten ez lutri.
csak akkor lenne jó, ha jós lennék, de nem vagyok az. (vagy ha évente 20 karbon epic váz jelentené a piac nagyságát, mert akkor nem számítana plusz minusz 3 darab) mert gondolom az a három ember aki most megvette gondolom nem cseréli le jövõre (bár, szerintem ha meglátják itt egy páran az új epicet, elindul a nyáltermelés)
nem akarok részletekbe menni, hogy miért nincs ez meg az. magyarázhatnám, de nem hiszem, hogy ez ennyire a végfelhasználókra tartozna. annyi legyen elég, hogy ezek már nem rajtam múlnak. lehet engem szidni, lehet szidni a velo-t, mert akkor legalább van bûnbakde a probléma nem a "nemakaráson" van.