Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9169 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

"a treknél vmi készül:"

honnan ez a kép? írás nincs semmi? :)

the January 23 date could perhaps be a reference to the company’s announced return to World Cup-level mountain bike racing with 23 Degrees Sports Management. Trek has recently overhauled the entirety of its top-level mountain bike range, though-including the Top Fuel, Fuel EX, OCLV carbon hardtail and Session range-so we would be quite surprised to see significant change to any of those lines.
On the other hand, it has been rumored that Trek is set to debut an all-new time trial machine to replace its Equinox TTX. Though Trek introduced a lighter SSL variant just last year, the original dates back to 2006 and it is quite possible the company wants to provide something special for its returning poster child, Lance Armstrong.

azt irjak, hogy lehet ez lesz a datum hogy bejelentik az mtb vilagkupa csapat ujjaeleszteset. mivel az osszes lenyegesebb mtb mostanaban lett megujitva, nem valoszinu hogy kirukkolnak valami uj modellel ezen a teren.

esetleg meg az lehet hogy uj time trial bringa jon ki, hogy Lancenek legyen mivel menni a tdf-en
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
"a treknél vmi készül:"

honnan ez a kép? írás nincs semmi? :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha ugyanarra gondolunk, a Hugoval/templommal szemben, akkor az már bezárt. A város egyik legjobb idegen nyelvû lapokat árusító boltja volt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Én például a békásmegyeri hév megálló peronárusánál, de a Váci utcai inmedioban is.

korábbi években astoria/kálvintér relay-ben szereztük be mi is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a treknél vmi készül:

Feltöltött kép

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én például a békásmegyeri hév megálló peronárusánál, de a Váci utcai inmedioban is.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Konkrétan melyikben láttad fátter?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.694 hozzászólás
Ezt lehet kapni nálunk is az újságosnál. (Relay)
Marci

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Workshop 2009
http://www.bike-magazin.de/?p=1744

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rapax

Rapax

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
http://www.sicklines...iron-horse-sso/

és Subaru chromo gép: http://www.bikeradar...-bicycles-19732

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Én már több mint egy éve használom a változatokat, és csak jót mondhatok: az egyik legkönnyebb rendszer, a legegyszerûbb nyeregszög beállítási rendszer, és nem szokványos kinézet. Ráadásul ha jó helyrõl veszed, akkor nem is vészes az ára.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ja, sok. De van más hülyeség ahogy hallottam, SDG vagy milyen rögzítéses nyereg is van pár raklappal csak csõ nincs hozzá xD

Pedig azok elvileg nem rossz nyergek/nyeregcsövek, legalábbis a drágább vonalat képviselik.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Ezt ki veszi be? http://www.partiandr...ID=1&cikkID=105

Persze, az autó hátsó ülésén elfelejtett helyesen írni...

ilyenkor nem szabad beismerni semmit.
vírusmarketing a kulcsszó.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Már az elsõ szó végérõl lemaradt egy "T"
de ne szõrözzünk,legalább javították

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ezt ki veszi be? http://www.partiandr...ID=1&cikkID=105

Persze, az autó hátsó ülésén elfelejtett helyesen írni...

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

A képek "Caprine bemutatóról kicsempászett, aka belsõ forrás"-ból ;) Ja és van, olyan 35-40 db kb, csak a legjobban sikeráltakat raktam ki :)

Te Matyi én errõl mért nem tudtam? nagyon szépek!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

I-Beam a becsületes neve. Nyeregcsövet meg csak az SDG és a Kore csinál hozzá:D

Tudtam h. valami köze van valami 3betûz izéhoz ;) Nem tudok én sem mindent, csak igyekszek úgy tenni :D Meg hát inkább a keményebb vonal képviselõi használják ezt a fajta rögzítési módot...

Kicsit olyan mint a Csepel megoldása, ott is tele volt a raktár 15 éves OS ITM vaskormányokkal. 200 Ft-ért sem vitte el senki. Minden olcsó szart összevettek, aztán rajtuk maradt.

Ja, ez van ha értenek hozzá :) :D
Az LXes bringán elvileg amúgy az integrált kar lesz. Meg a fogyára is egész jónak néz ki, 160ról hallottam.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Kicsit olyan mint a Csepel megoldása, ott is tele volt a raktár 15 éves OS ITM vaskormányokkal. 200 Ft-ért sem vitte el senki. Minden olcsó szart összevettek, aztán rajtuk maradt.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ja, sok. De van más hülyeség ahogy hallottam, SDG vagy milyen rögzítéses nyereg is van pár raklappal csak csõ nincs hozzá xD

I-Beam a becsületes neve. Nyeregcsövet meg csak az SDG és a Kore csinál hozzá:D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Csak nagyon rá vannak szokva a 30°-os stucnikra ahogy nézem jövõre is olyanok lesznek :)
Sok van raktáron,vagy mi? :)

...honnan vannak a képek? :) van ott még ahonnan ez jött?

A képek "Caprine bemutatóról kicsempászett, aka belsõ forrás"-ból ;) Ja és van, olyan 35-40 db kb, csak a legjobban sikeráltakat raktam ki :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala