Tudtam én, hogy a "valószínûleg minden" részt ki kell emelni.volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttuk
állítólag lesz egy büntetõ újdonság

Tudtam én, hogy a "valószínûleg minden" részt ki kell emelni.volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttuk
állítólag lesz egy büntetõ újdonság
lesz. nekünk is lesz, még idén, ha minden igaz, még májusban.Mikor derül ki, hogy lesz-e alu Epic?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttukNem kell neki semmit linkelni. Kint volt Morgan Hill-ben és valószínûleg minden 2010-s Speci dolgot látott, próbált, stb.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem lesz jövõre uj dh váz a specinél
csak mondom szólok, hogy ha voltak is erre tippek (sam hill érkeztével) akkor azok nem igazak.
Na jó, kezdett felbasz*i a dolog.. (meg most nagyon nemjött be a hülye szokásom, miszerint értelmetlen válaszra hülye kérdést teszek fel
persze utólag..)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ride everywhere.
.
Ride everywhere.
.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ride everywhere.
.
2 évvel ezelõtt még giant is.'Akkó ki? Fõleg ha majdnem ugyanaz a váz. A speckónak bevallottan nincs saját gyára.
- Acetrikes (Tajvan)
- A-PRO /X-Fusion/ (Tajvan) - teleszkóp, rugóstag
- Chuhn-E Industries (Tajvan) - alkatrészek
- Giant (Tajvan) jelenleg nem gyárt nekik - vázak
- Ideal Bike (Tajvan)
- Martec (Tajvan) - karbon vázak
- Merida (Tajvan) - vázak
- Sapa (USA) - jelenleg nem gyárt nekik - vázak
- SR Suntour (Tajvan) - teleszkóp, rugóstag
- Top Key (Tajvan) - karbon vázak
Kívánság esetén megnézhetem, hogy egyéb kiegészítõik hol készülnek.
Ride everywhere.
.
nemLehetséges, hogy a specit a giant gyártja
?