Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja bocs, en ezt a SixC-t neztem, de az is joval nehezebb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nem tudom sulyban-erossegben-arban hogy fog viszonyulni a MonkeyLite SL-elmhez

asszem nem azonos kategória (meg a mi súlyunk sem):)

de ha jól látom 335 g és 50 USD
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem tudom sulyban-erossegben-arban hogy fog viszonyulni a MonkeyLite SL-elmhez
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
faktoron hirben már ki is néztrem magamnak azt a zöld feliratos respond kormányt....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
értenek a dizájnhoz :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ezek eleg szepsegesek :love:

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
http://www.pinkbike....spond-2009.html

egy kis RaceFace

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Az SX Traileken nem FOX 40, hanem Boxxi volt.:-)

Jogos. Nem is értem, honnan vettem a Foxit.:D

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Az SX Traileken nem FOX 40, hanem Boxxi volt.:-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Hamarosan kiderül milyen a Rotor hajtómû:)
Ha betartják a szavukat.
Ha a Touron jó, talán csak nem rossz?

csapattársam fél éve használja.
Neki bevált (hosszútávú montis)
én nem éreztem nagy különbséget egy sima hajtókarhoz képest, amikor mentem vele pár kört

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
VV: ugy tunik tobb embert is ismersz akik hasznaltak ilyet :-)

Nekem is volt tobb mint 10 evvel ezelott. Shimano Exage 300 LX volt az enyem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hamarosan kiderül milyen a Rotor hajtómû:)
Ha betartják a szavukat.
Ha a Touron jó, talán csak nem rossz?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

elvileg jo a terdnek. konnyebben atbillent a holtponton. ugye amikor a pedalok 12 es 6 ora allasban vannak, onnan nagyon nehez nyomni. az ovalis tanyer ezt kuszoboli ki.

Barelnak meg most volt valami terdserulese, ugyhogy kellett neki egy kis segitseg. csak azt nem ertem hogy ha a shimano egyszer mar probalkozott ilyennel, es belebukott, akkor most miert kerul elo megint?

Barel mocskos nagyot perecelt még az év elején Dél-Afrikában, és azóta térdgéppel megy. Így nyert Mariborban és ott volt a pódiumon Kanadában is. A szezon végén valószínûleg mûteni fogják.
A "Biospace-t" meg számosan használják az outisok közül, még normál szakaszokon is, nem csak az idõfutamokon, így lehet, hogy a Shimano csak rosszkor jött elõ vele, de az valószínûleg tény, hogy a profi mezõnyön kívül most se fog elterjedni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
elvileg jo a terdnek. konnyebben atbillent a holtponton. ugye amikor a pedalok 12 es 6 ora allasban vannak, onnan nagyon nehez nyomni. az ovalis tanyer ezt kuszoboli ki.

Barelnak meg most volt valami terdserulese, ugyhogy kellett neki egy kis segitseg. csak azt nem ertem hogy ha a shimano egyszer mar probalkozott ilyennel, es belebukott, akkor most miert kerul elo megint?

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Mert nem nézel outi versenyeket.;) Fõleg idõfutam gépeken használják, ""Biospace" néven fut, és elvileg javít a hajtáshatékonyságon. Soha nem próbáltam, illetve nem ismerek olyat, aki használ, ezért írtam, hogy állítólag.

http://www.rotorbike...ings_130bcd.htm

de ismersz :) legalábis a korábbi verzióját

mikor próbálkozott vele a shimano akkor gyártottak alsó/középkategóriás szetteket is. és a 92-es bca eclipsem vmi biopaces hajtõmûvel volt szerelve. akkor se voltam versenyzõ úgyhogy én nem szerettem. annyi volt érezhetõ hogy minen körben mintha zöttyent volna picit az egész cucc

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Mert nem nézel outi versenyeket.;) Fõleg idõfutam gépeken használják, ""Biospace" néven fut, és elvileg javít a hajtáshatékonyságon. Soha nem próbáltam, illetve nem ismerek olyat, aki használ, ezért írtam, hogy állítólag.

Tényleg nem, érdekes lehet

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nem vagyok jó angolból, nem értem mit magyaráz, de miért jó, hogy nem köralakú a lánctányér?:wtf: vagy én néztem el valamit?

http://www.rotorbike...ings_130bcd.htm

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

...
Barel gépe: http://www.vitalmtb....,1643/sspomer,2

Nem vagyok jó angolból, nem értem mit magyaráz, de miért jó, hogy nem köralakú a lánctányér?:wtf: vagy én néztem el valamit?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kis gépek éppen csak mutatóban, és azok se voltak annyira kicsik. Barel az átalakított "nagy" géppel ment, a Monster Energy csapat SX Trail gépeiben meg ott figyelt azért a 40-s Fox.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Gee kulon vazat kapott erre az egy versenyre, vekonyabb falu csovekkel meg egyeb konnyitesekkel.

RAUH-Welt
B E G R I F F