az nem kell. túl könnyû. és nem zöld a feliratA SixC kormány csak 225g....mondjuk 129$

az nem kell. túl könnyû. és nem zöld a feliratA SixC kormány csak 225g....mondjuk 129$
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Biopace"Biospace"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
asszem nem azonos kategória (meg a mi súlyunk sem)nem tudom sulyban-erossegben-arban hogy fog viszonyulni a MonkeyLite SL-elmhez
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jogos. Nem is értem, honnan vettem a Foxit.Az SX Traileken nem FOX 40, hanem Boxxi volt.:-)
csapattársam fél éve használja.Hamarosan kiderül milyen a Rotor hajtómû
Ha betartják a szavukat.
Ha a Touron jó, talán csak nem rossz?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Barel mocskos nagyot perecelt még az év elején Dél-Afrikában, és azóta térdgéppel megy. Így nyert Mariborban és ott volt a pódiumon Kanadában is. A szezon végén valószínûleg mûteni fogják.elvileg jo a terdnek. konnyebben atbillent a holtponton. ugye amikor a pedalok 12 es 6 ora allasban vannak, onnan nagyon nehez nyomni. az ovalis tanyer ezt kuszoboli ki.
Barelnak meg most volt valami terdserulese, ugyhogy kellett neki egy kis segitseg. csak azt nem ertem hogy ha a shimano egyszer mar probalkozott ilyennel, es belebukott, akkor most miert kerul elo megint?
RAUH-Welt
B E G R I F F
de ismerszMert nem nézel outi versenyeket.
Fõleg idõfutam gépeken használják, ""Biospace" néven fut, és elvileg javít a hajtáshatékonyságon. Soha nem próbáltam, illetve nem ismerek olyat, aki használ, ezért írtam, hogy állítólag.
http://www.rotorbike...ings_130bcd.htm