Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Az azért vicces, hogy FOXék 2011-ben még mindig nem bírnak egy PM-es felfüggesztést tenni a DH villájukra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
de hogy kersnedse kejjen Mággi

EXKLUZ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

ahogy látom pattintottak fel valami uj becsúszóbevonatot is...

kashima coating. e helyütt is tárgyaltuk nemrég, asszem pont az új foxok kapcsán

edit: hopp, elkéstem

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

"Kashima coating," a motocrossból jött, volt már róla szó.

Még két nap, és lesz sok újdonság:) Sea Otter, április 15-18.

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
szépek ezek az új foxik!!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Fox 2011

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
aha, ja :)

Yeah, But What Is APP?
APP is a single pivot suspension that utilizes a pair of links to create a variable shock rate. It represents the confluence of two different SCB technologies- combining our proven single pivot location with the shock rate characteristics of our VPP suspension - and is the result of a design process that started back in 2005.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem a "handmade in USA" jelent keveset. A rajta szereplõ árcédulával van a gond. Sajnos ez a probléma az új RFX-el is, ami lehet, hogy piacra se kerül.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
asszem ugyanaz érintheti õket, mint az autópiacot. a ferdeszemûek lassan ugyanolyan szintet produkálnak, mint a nagynevû európai-amerikai gyártók, csak féláron. valamit tenni kell. és egyre kevesebbet ér egy handmade in usa felirat.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
pláne hogy vag félezer dezsõvel (illetve anodizált vázú rendes rugóstagú setupnál már egy ezressel) olcsóbbak lesznek ,mint egy blur vagy nomad, -mit irnak komplett gépként 2K alatti induló ár ? - az bringaként olcsóbb mint az elõbbi vázak.

válságmodell :) ?
low budget ellsworth után occó sánta krúz ? :)

amúgy ritka ocsmány mind2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Igen, csak Rocsi másik felvetése is jogos: akkor most mi a jó? Mert mondjuk eléggé ellentmondanak egymásnak a dolgok (jó, mert egyszerû vs. jó, mert vpp). Persze, ez az átlag vevõt annyira nem fogja zavarba hozni, mert azt veszi, amelyik (szerinte) jobban néz ki. És így érthetõ a lépés.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem biztos, hogy racionális okot kell keresni. Szerintem Rocsinál az igazság. Marketingfogás, hogy adjunk el még több terméket.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Mindig rondának tartottam a SC bringákat, de ez felteszi az i-re a pontot. Függetlenül attól, hogy jó-e. Ezek szerint a vpp-n már nem lehet mit és hova fejleszteni. Vagy csak unják.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát most nem találták :) meg van nekik most egyforgáspontos, vpp, meg ez az app vagy mi felfüggesztésük. akkor melyik a fasza? a marketingosztály biztos örül.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem ez az emelt lancvilla nemgyerebe kategoria. pedig a SC-nel altalaban olyan jol eltalaljak a format... :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én mondtam, hogy még két új gép lesz.:) Egyik se kéne.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
spanyolviasz
Introducing Santa Cruz Nickel and Butcher APP Bikes - Features | Vital MTB

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
New Santa Cruz Model - Syndicate Spy Shot - Mountain Bike News | Vital MTB

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem lényeges, vadiúj cuccot nem hiszem, hogy az USA-ból rendelnék, Európa meg nem túl erõs X-Fusion-ben :/ De tetszeni tetszik, a kinézete is okés.

Btw. ez nem annyira új, fõleg, h már itthon is lehet kapni, de a Suntour is PM lett, lassan (8-9 év alatt! :P) az IS rögzítés kerül kisebbségbe a telóknál, hurrá.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tömeg és egyéb számadatok vonatkozásában csak egy kicsit kell visszaolvasnod. Árat még én se láttam, vélhetõen azért mert a Sea Otteren lesz a hivatalos bemutató és utána kerül piacra.