Mit csináljak ha egyáltalán nem sikerül híznom kondi mellett? Rengeteg tésztát, kenyeret, zsíros kaját fogyasztok, tejjel és sajttal, na meg a csoki és egyéb édességek. Egyszerûen nem bírok 1-2 kg-mal elszakadni az átlagomtól. (a kondi itthon súlyokkal értendõ, nem terem) Vannak olyan szerek, amelyeknek nincsen mellékhatása de tömegnövelésre jó és nem zökkenti ki a szervezetemet a természetes növekedésbõl?
A kajáláson múlik a legtöbb.
Elõször is 100% hogy kevés szénhidrátot és/vagy fehérjét eszel. Gondolom nem zsírba szeretnél hízni, hanem izomtömeget növelni.
Zsíros kaja az minek? Ha azt akarod, hogy az izmod nõjön, akkor sok szénhidrátot és fehérjét kell bevinned. 2-3 óránként kajálni, 1,8-2g/ testsúlykilógram fehérjét enni egy nap. Ja és nem ilyen szarokat kell enni, hogy csokoládé meg egyéb édességek. Jó szénhidrátforrások: rizs, barnarizs, krumpli (bár ebbõl vagy 3-4 szer annyit kell enned, mint rizsbõl, de ez simán teljesíthetõ, legalábbis nekem), zabpehely,pufirizs, durum tészta is mehet, ha szõlõcukrot is eszel az se baj:), sõt. Fehérjeforrásnak meg hús!! Én csirkemellfilét szoktam enni, abban csak 1g zsír van 100g ban és ~25g fehérje !!! De jó lehet a marha is. Disznó már nem annyira frankó, inkább kerüld, vagy csak ritkán. És én még túrót szoktam. Tej nem annyira frankó, meg a sajt se , de ritkán én is eszem, fõleg délelõtt.
Itt érdemes olvasgatni:
http://body.builder.hu/