Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Höri: "szálkás vagy, mint egy kárászraj". :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tomty

Tomty

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Miért nem vszel inkább 1,5kg-s kiszerelést, úgy tán nem unnád meg az ízét..?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Scitec Whey Isolate 22k 4 kg. De szerintem a legjobb :)

Csak már meguntam az ízét (1.5 év), úgyhogy most Scitec Whey Protein Professionalt iszogatok, ennek sokkal jobb az íze, elvileg rosszabb, mivel nem izolátum, de olcsóbb is.

Ja, nekiálltam kondizni súlygyarapodás céljából, 68 kg-ról 76-77 kg-ra híztam nagyjából 4 hónap alatt. Na jó, az elején volt egy 3 hetes kreatinkúra, az dobott kb. 4 kg-ot :)
Testzsírszázalék az maradt 11-12% ;)

Most meg majd jól fogyhatok le :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
90 napos diéta tapasztalat:

2005-ben tavasszal megcsináltam. Köszönet az asszonynak, aki a mindmegette.hu-ról letöltött receptek szerint etetett 3 hónapig. Õ is csinálta velem (szülés utáni kilókból akart faragni). Csak a szétválasztást tartottuk be, a volument nem - legalábbis én - akkorákat zabáltam, mint még soha. Legjobban az olasz kaják tetszettek a szénhidrátnapokon, na meg a muffin, hmmm!!!.
Eredmények:

ÉN: 88 kg-ról 82 kg-ra = -6 kg Mellette nulla sport.
Utána 3 hónap alatt visszajött az összes. :(

ASSZONY: 59 kg-ról 54 kg-ra = -5 kg Mellette nulla sport.
Mai is ugyanannyi, semmit nem hízott vissza!

Tapasztalatok:
1. Az eredményességet embere (anyagcsere) válogatja, azóta sem értem, hogy nekem miért jött vissza, neki miért nem! Lehet, hogy azért, mert õ a terhesség elõtti súlyára állt be vele és a szervezetének ez az optimális.
2. Ha a volument is figyeltem volna, nem zabálok annyit és mozogtam volna, akkor jóval többet le lehetett volna adni.
3. Ismerõsök is megcsinálták, 5-25 kg között fogyott vele mindenki, de mindenki visszahízta az egészet 2-3 hónap alatt (kivéve az asszony).
4. Az ismerõsök között nagyobb kezdõsúly esetén nagyobb volt az elért fogyás, fõleg az elsõ hetekben.
5. Nem volt nehéz betartani, szenvedés nélkül ment a dolog.
6. Tervezést igényel, érdemes egy hétre elõre kitalálni az étrendet.

+1 Engem meggyõzött róla, amit itt is többen említettek, hogy egy KÚRA lehet átmenetileg eredményes, de tartós fogyás csak életmódváltással lehetséges, azaz olyan étrenddel, amit akár élete végéig is szívesen csinál az ember.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Legutóbb annyiért vettem boltban, mert BB shoposok 2 hetes szállításra ígérték. Amúgy náluk "csak" 19k a 2 kg, ha épp van. Egyébként CFM Whey Protein Isolate az AminoStar-tól, így néz ki a leírása: http://shop.builder....es.htm4?id=4064
Iható, finimini, kókuszosat nyomom. :)

Nem egy olcsót választottál az biztos.
Én ezt iszogatom mostanában: http://www.sportika....emart&Itemid=26
Egyszer volt egy akció, 4,71kg-os epres 18k ra le volt akciózva, én abból vettem. Ez kombinált ( izolátum és koncentrátum ) tejsavó fehérje. 82% fehérjetartalommal :) Ízze elég gyenge, de jól oldódik, és jól emészthetõ, mivel van benne emésztõenzim is, és aszpartám mentes is. De legközelebb csokisat veszek, vagy Dym Elite Whey-t.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Legutóbb annyiért vettem boltban, mert BB shoposok 2 hetes szállításra ígérték. Amúgy náluk "csak" 19k a 2 kg, ha épp van. Egyébként CFM Whey Protein Isolate az AminoStar-tól, így néz ki a leírása: http://shop.builder....es.htm4?id=4064
Iható, finimini, kókuszosat nyomom. :)

;813010']2 kiló izolátum 22k?:scared: Mit iszol? Kicsit soknak tûnik nekem az az ár :)
Amúgy mindenben egyet értek. Én meg mindig vékony voltam, az utóbbi 2-3 évben sikerült felpakolnom magamra 15-20 kilót úgy hogy a karom +10-11 cm-el nagyobb, de a derekam alig több. Most éppen fogyasztok én is, cél a kockás has:), ami nekem sose volt, kicsit mindig fedett volt a hasam.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A gabonák: barnarizs, köles, hajdina, tonhal, virsili stb....nem annyira drágák. Írd fel mit, mikor és mennyit eszel egy nap. Mindjárt látni fogod hol van a kutya elásva.

Mikor aratják a virslit? :)
Azért csak óvatosan vele, meg a többi dzsánkfúddal!

Én 1000-bõl kihozom a napi adagot. Átlagban ennyi elég hogy jóllakjam és még edzni is tudjak a napi teendõk mellett. Testzsírszázalék 9-10%, és évek óta tartom a súlyom.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Azért annyira nem sok. Illetve persze, mihez képest. :) Általában napi 8-900 gramm csirkemellet eszem 250 gramm barnarizzsel, 5-600 gramm friss zöldséggel, edzések után fehérjeizolátum sék. Ebbõl a kaja mondjuk napi 2.000 Ft télen, és 1.200 Ft nyáron. Ha a vállalati büfében veszek reggel egy buktát meg egy kaksit, meg eszem egy menüt ebédre levessel meg vmi egytálétellel, simán többe kerül, mint 2.000, és még szar is. Jó, mondjuk az izolátumból kell havonta 2 kg, az 22k, de az opcionális. Ellenben ezzel az étrenddel szûk egy év alatt 97 kg lettem, 14%-os testzsírszázalékkal, 88 centis derék- és 124 centis mellbõséggel. :)

2 kiló izolátum 22k?:scared: Mit iszol? Kicsit soknak tûnik nekem az az ár :)
Amúgy mindenben egyet értek. Én meg mindig vékony voltam, az utóbbi 2-3 évben sikerült felpakolnom magamra 15-20 kilót úgy hogy a karom +10-11 cm-el nagyobb, de a derekam alig több. Most éppen fogyasztok én is, cél a kockás has:), ami nekem sose volt, kicsit mindig fedett volt a hasam.

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
Na úgy látom elindítottam valamit! Kösz az eddigieket! Elgondolkodtató.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Persze, hogy megterem a CBA-ban többet is láttam, a CBA meg a hazai üzeltlánc...
Egy a fontos, tonhal, virsli : összetevõket ne nézd meg nagyon:D
De ha mégis megnézed az min. -3 kg :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Gyalogkakukk: kicsit néhol karcos bunny stílusa, de jól adja, az tény. :) Sosem értem, hogy az emberek miért csodákat várnak, ahelyett, hogy normálisan táplálkoznának...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A gabonák: barnarizs, köles, hajdina, tonhal, virsili stb....

A virsli és tonhal megterem Magyarországon? :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
90 napos diéta:
http://www.mindmeget...cikk&cikk=12381
A 90 napos diéta helyett én inkább ezt javaslom:
http://fogyokura.gro...anyagcsere.html
két hét alatt beáll az anyagcseréd, a harmadik nap után a kevés szénhidrát miatt, szinte nem is lesz étvágyad. Utánna pedig ésszerûen kajálni.

Havi 76e.nettónál, szerintem igazán nem lehetnek súlyporblémák. A gabonák: barnarizs, köles, hajdina, tonhal, virsili stb....nem annyira drágák. Írd fel mit, mikor és mennyit eszel egy nap. Mindjárt látni fogod hol van a kutya elásva.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano, gondoltad volna?;)
http://90naposdieta.hu/
Egy nap csak egy fajta tápanyagot ehetsz, pl fehérje-nap, szénhidrát -nap stb

öööö ... nem gondoltam volna :)

köszi szépen!
Mert tekerni jó!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

90 napos diétáról tapasztalat, vélemény?

http://blog.builder....0_napos_elmebaj

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Azért ezt számold ki 76e nettónál ;) Én is szívesen költenék többet kajára, csak nincs lehetõségem sehol sportolni mellé(kivéve Bp.-re mikor megyek) :(

Ano, gondoltad volna?;)
http://90naposdieta.hu/
Egy nap csak egy fajta tápanyagot ehetsz, pl fehérje-nap, szénhidrát -nap stb

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

90 napos diétáról tapasztalat, vélemény?

az mibõl áll?

érdekelne részletesen :)
Mert tekerni jó!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Azért annyira nem sok. Illetve persze, mihez képest. :) Általában napi 8-900 gramm csirkemellet eszem 250 gramm barnarizzsel, 5-600 gramm friss zöldséggel, edzések után fehérjeizolátum sék. Ebbõl a kaja mondjuk napi 2.000 Ft télen, és 1.200 Ft nyáron. Ha a vállalati büfében veszek reggel egy buktát meg egy kaksit, meg eszem egy menüt ebédre levessel meg vmi egytálétellel, simán többe kerül, mint 2.000, és még szar is. Jó, mondjuk az izolátumból kell havonta 2 kg, az 22k, de az opcionális. Ellenben ezzel az étrenddel szûk egy év alatt 97 kg lettem, 14%-os testzsírszázalékkal, 88 centis derék- és 124 centis mellbõséggel. :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Azért kell este is aminosavat bevinni, bár nem mindenki szereti a tablettákat.
Én világ életemben kövér voltam, addig, míg el nem kezdtem sportolni.
2003 volt az, mikor kb 75 kg voltam,bicikliztem mint az állat, viszont nagy tételben az 50 kg-os zsák majdnem hanyatt vágott.Most bírom pakolni a zsákokat, cserébe híztam 15 kg-ot 5 év alatt és nem mind izom sajna.

Jorci, azt is tedd hozzá, hogy pénz, pénz, pénz ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Egyetértünk. :)