Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Indította
zolle
, 2005. szeptember 13. 10:23
Írta 2011. augusztus 10. - 22:33
Írta 2011. augusztus 10. - 22:24
Jaja én is azért néztem, mert elég sokra, 50 literre elég. Pláne most találtam még olcsóbban X-Iont Speed 1000 ml (50 l) - izotóniás ital koncentrátumNekem be jött és olcsó is.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2011. augusztus 10. - 22:02
Írta 2011. augusztus 10. - 21:55
Nekem be jött és olcsó is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. augusztus 10. - 17:55
Írta 2011. július 14. - 23:49
Ha valakit érdekel, írtam egy kicsit az Aminostar No Cramp és Go and Win rágótablettákról.
Márkus Jani kerékpáros blogja: Aminostar X-Power No Cramp és Go and Win rágótabletták
Márkus Jani kerékpáros blogja: Aminostar X-Power No Cramp és Go and Win rágótabletták
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 02. - 11:20
nem kéne minden topic-ot teleszórni reklámmal
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 02. - 11:18
Új hipotóniás italpor az EthicSport-tól!
2011. júliusától már új ízben is elérhetõ az EthicSport termékcsalád Performance Sete hipotóniás italpora. Az eddigi citrom íz mellett Magyarországon elõször a Duna Maraton ideje alatt vásárolható meg a Performance Sete Arancia (Narancs), amelyhez a készlet erejéig egy darab 500 ml-es EthicSport kulacsot adunk.
Figyelem!
A visegrádi versenyen bármely dobozos italpor vásárlása esetén ( Pre Gara Endurance, Pre Gara Dynamic, Performance Sete, Recupero, Ramtech) ugyancsak egy darab 500 ml-es EthicSport kulacsot adunk ajándékba!
2011. júliusától már új ízben is elérhetõ az EthicSport termékcsalád Performance Sete hipotóniás italpora. Az eddigi citrom íz mellett Magyarországon elõször a Duna Maraton ideje alatt vásárolható meg a Performance Sete Arancia (Narancs), amelyhez a készlet erejéig egy darab 500 ml-es EthicSport kulacsot adunk.
Figyelem!
A visegrádi versenyen bármely dobozos italpor vásárlása esetén ( Pre Gara Endurance, Pre Gara Dynamic, Performance Sete, Recupero, Ramtech) ugyancsak egy darab 500 ml-es EthicSport kulacsot adunk ajándékba!
Írta 2011. június 06. - 20:41
Írta 2011. június 06. - 20:17
Írta 2011. június 06. - 20:05
Írta 2011. június 06. - 19:48
Tekerés közben mit érdemes enni ami a Tescoban is beszerezhetõ?Csoki,mûzli?
ha tescoból akkor zsömle, vaj, és vmi jó minõségû málnalekvár
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. június 06. - 07:30
Hát sima csoki és müzli közül inkább a müzli szeletett javasolnám mert a sima csokiban (milka,mars..meg ilyen szintû csokik) elég sok szemét van (ízfokozók,aszpartám...)
meg ilyen jó idõben a csoki szét is olvad
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2011. június 05. - 19:51
Mûzliszeletbõl nekem a Corny Big a kedvencem, a többi nagyon nehezen csúszik és morzsálódnak, sokszor volt, hogy "letüdõztem" õket. Egyik nap próbáltam még a Gyõri Édes Jó Reggelt joghurtos szendvicset, az is jólesett. +1 a VitaTigrisre.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. június 05. - 19:40
Hát sima csoki és müzli közül inkább a müzli szeletett javasolnám mert a sima csokiban (milka,mars..meg ilyen szintû csokik) elég sok szemét van (ízfokozók,aszpartám...)Tekerés közben mit érdemes enni ami a Tescoban is beszerezhetõ?Csoki,mûzli?
de persze a hasonló szintû müzlik között is vannak ilyenek ezért érdemes normálisat venni jelen esetben a sportoláshoz kifejlesztet energia szeletek lennének az ideálisak de mivel ilyet teszkóban nem kapni én a helyedben valami normálisnak mondható müzli szeletett vennék..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2011. június 05. - 19:39
Vitatigris gyümölcspüré és C vitaminos szõlõcukor (epres ízû van). Én ezeket szoktam ott beszerezni.Tekerés közben mit érdemes enni ami a Tescoban is beszerezhetõ?Csoki,mûzli?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2011. június 05. - 19:30
Írta 2011. május 23. - 12:01
Írta 2011. május 21. - 06:49
izotonias italporbol mit ajanlotok, ami bringazas kozben jo, jo aron van, es bevalt? 2-3 oranal nem szoktam tobbet tekerni.
nekem ez az EthichSportnak a Performance Stete terméke bevált és csak ajánlani tudom.
http://www.ethicsport.hu/ innen lehet rendelni.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2011. május 20. - 18:57
megkostoltam a dekas narancsizu szirupot - olyan mint egy elcseszett jaffa szorp. melegen szerintem durva ize lesz.