Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
a negyven sajnos csak egyszer, max kétszer megy ki.
Így olvasgattam, hopgy 70 kilós 185 centiseknek írták még az elsõ oldalakon, hogy kóros..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Szard le a sulyodat, inkabb orulj neki hogy ilyen alkat vagy, jobban mesz, meg ehetsz amennyi beledfer.

pontosan.:)
az emberek nagy része nem teheti meg hogy este lefekvés elött minden következmény nélkül betoljon 4 franciakrémest 3 minyonnal, és valami jó kis cukros löttyel.
szóval nem olyan vészes az ám.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szerintem, ha 60 kiló vagy, és 40-nel nyomsz fekve az teljesen jó erõnlétet feltételez bringások között.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Hat ööö, en is 65 kilo vagyok, de hatszor ennyit eszem :D Sulyod hetven szazalekabol egyet nyomsz ki, vagy azzal szeriazol? Utobbi azert nem rossz annyira. Nekem a max az 70el 1-2 sorozat volt. De az mar reg volt, mostmar 50el bohockodom csak :D Szard le a sulyodat, inkabb orulj neki hogy ilyen alkat vagy, jobban mesz, meg ehetsz amennyi beledfer.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
testalkat kérdése. nekem ezt szokták mondogatni:)

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Na, hát én úgy 62 kiló vagyok 175 centi mellett.
Már 5 éve XC-zek, heti 3 edzés mindig megvan. Ez nálam olyan havi 600-700 km-t jelent. De érzem magamon hogy lehet hogy túl sovány vagyok. Fekvenyomásban 70%-át tudom csak kinyomni a testsúlyomnak. Fekvõtámaszból 30 darab megy. Mi az istent lehet itt kezdeni? Nem természetes anyagot nem akarok használni. Átlag heti 3-4 órát fekvõtámaszozok illetve súlyzózok. Apám is állítólag ilyen volt gyerekkorában (én 17 vagyok) most meg 90 kiló, meg azért izmos is.

Átlagos kajálásom.
Reggel, egy kakó
délután 3-ig, kettõ vagy három darab sós pékkaja.
ebédre általában leves, meg midnig más, de van hogy csak 5 szilvásgombóc, de ritka
Vacsorára olyan egykét szendvics, de nagyon szeretem a babot meg a pacalt is. 1 babkonzerv kb hetente, 1 konzerv pacal kb 2-3hetente van.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
A greanpeace-eseknel butabb embereket keresve sem talalhatnank, az hogy ok mit mondanak, az kb. pont az ellenkezojet bizonyitja akkor.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Szerintem többet er a "dobozbol" a vitamin mint a zöldseg vagy gyümölcsböl.
a greanpice nemetorszagban a nagyob elelmiszer lancokat tesztelte le es eleg szar eredmenyek jöttek ki.
Szoval a paprika,szöllö meg stb. tele vannak peszticidekel. Ha gyümölcsöt eszek akkor nem permetszert szeretnek bevini.

Azert mas dolog az, ha az öreganyam kertiböl valo a dolog::))
Habar a tablettak közül is csak a magneziumot meg a b komplexot hasznalom.
Egy masik greanpice tanumanya szerint a tablettakba akiknek 27+ meg 30+ meg ilyesmi nevük van, olyan dolgokat talaltak amit meg a mai napig sem tugyak, hogy mi.

Szoval minden szar....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
1 Igen, 2 nem feltétlen.
Csak természetes formában kicsit nehezebb túl sokat bevinni, de bevitt formától független a kiürítés milyensége.
Zsírban oldódó lassabban ürül ki, abból a raktár tartósabb, ezért kevesebb bevitel is elég szokott lenni általában. Zsírban oldódóaknál éppen ezért könnyebben elõfordulhat túladagolás.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Mondjuk a termeszetes formaban bevitt tul sok c vitamint is a vese valasztja ki, nem? :) A zsirban oldodokat meg meg gazabb tuladagolni, ugye?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

paprikabol 1000mg c vitamin igencsak mas, mint 1000mg szintetikus ami fel sem szivodik rendesen, meg a termeszetes formaban bevitt a sok szerves cuccal egyutt teljesen mas. Igazabol normalis taplalkozas mellett szerintem semmilyen kiegeszitore nincs szukseg. Ezt magamon is tapasztaltam. Mas kerdes ki taplalkozik ma normalisan...

Jól kapisgálod. Nem sok formája van, (3) de a felszívódás miatt nem kell aggódnod, napi 200 mg-nak 80-90%-a szívódik fel. Ha többet viszel be, a százalékos arány romlik (=pazarlás). A természetes formának az elõnye pedig pontosan ott van a "többi" cuccban.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A vesémnek semmi baja köszönöm,de a te agyadat a gyogyszeripari hazugságok rendessen kimosták azt látom:)

Gratulálok kiosztottál egy biológust. És még csodálkoztok, hogy több orvos, biológus fórumozó miért nem szól hozzá az ilyen topicokhoz. Feltöltött kép

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Csak az nagyon nem mindegy am, hogy a vitamint meg asvanyi anyagot milyen formaban viszed be, paprikabol 1000mg c vitamin igencsak mas, mint 1000mg szintetikus ami fel sem szivodik rendesen, meg a termeszetes formaban bevitt a sok szerves cuccal egyutt teljesen mas. Igazabol normalis taplalkozas mellett szerintem semmilyen kiegeszitore nincs szukseg. Ezt magamon is tapasztaltam. Mas kerdes ki taplalkozik ma normalisan...

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

Gratulálok! 1000 mg C-vitamin naponta garantáltan tönkrevágja a vesédet. Egészséges embernek negyede is sok, ha eszik néha zöldséget, gyümölcsöt.
Megfázásra kúraszerûen 500 / 1000 egy-kétszer max.

Off:
Egyébként egy ismerõsöm szavaival élve, de a saját 90 éves nagyapámat hozva példának: Soha nem evett vitaminokat, sõt éhezett is két háború alatt, és nézz rá. Szellemileg és fizikailag is friss.

A vesémnek semmi baja köszönöm,de a te agyadat a gyogyszeripari hazugságok rendessen kimosták azt látom:)
Szentgyörgyi veséje is ok volt,a nagyapa annakidején ha küldött egy zöldséget abban megvoltak a vitaminok és nyomellemek plusz semmi mérgezõt mesterségest nem evett.
Akkor mitöl let volna beteg?
Ma ha tolsz zöldséget abban bizony permetlén kivül sokminden nincs+kényszerérett stb...
Lássuk be élelmiszereink sem a természetességükrõl és tápanyagazdagságukról szolnak viszont sok fini Ek és monohidrátnemtudommik várják hogy bekebelezzük öket.
Na de off mert a könyv ezt leirja és vagy elhiszed vagy nem.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Gratulálok! 1000 mg C-vitamin naponta garantáltan tönkrevágja a vesédet. Egészséges embernek negyede is sok, ha eszik néha zöldséget, gyümölcsöt.
Megfázásra kúraszerûen 500 / 1000 egy-kétszer max...

na ez egy sokat vitatott téma... Nem vagyok orvos, soha nem tanultam orvosin, de én mindenhol azt hallottam, hogy napi pár gr (2-3) lenne az ideális mennyiség.
Link1
Link2

Szentgyörgyinek és Paulingnak én hiszek, ha rosszul teszem cáfoljatok meg.

az meg, hogy a nagyapáink mitõl egészségesek... az én nagyapám járt háborúban, éhezett, vitaminokat sem szedett és meghalt 65 évesen szívrohamban. Errõl mire általánosítsak?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A mérgeket meg amit betolsz arcba elsõsorban a C-vitamin segitségével,tudja a szervezet közönbösiteni,én 1000mg tolok naponta+a multi kb másfél éve.

Megfázásra kúraszerûen 500 / 1000 egy-kétszer max.

Off:
Egyébként egy ismerõsöm szavaival élve, de a saját 90 éves nagyapámat hozva példának: Soha nem evett vitaminokat, sõt éhezett is két háború alatt, és nézz rá. Szellemileg és fizikailag is friss.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Nekem brvált: sok sajt, tej tojás, tészta
.. nem tom ti hogy vagytok vele de én csináltam egy kúrát 2-3 hétig amikor majdnem minden nap ettem sajtot 1-2 bögre tej mellé és majdnem minden második nap vmi tojás féle (lágy, kemény, tükör...) és akkor nagyon jól mentem, fõleg h sok szénhidrátot is zabltam mellé. most a vizsgaidõszakomban amit találok hirtelen azt eszem és most ilyenre nincs idõm h figyeljem a kajámat és meg is látszik a hanyatlás. Sztem hasznos a szénhidrát és kalória bomba fokozatos, egyenletes mértékben.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Nem ebben teljessen igazad van hogy rá akarja sozni a népekre a termékeit,de önmagában a könyv nem erröl szol hanem a vitaminok hatásárol,meg hogy ne egyél gyogyszereket.
Érdemes elolvasni legfeljeb nem fogadsz meg belõle semmit,de hasznos olvasmány az vitathatalan nem?
Ennyi erõvel a colát sem tudja az enberek 99%-a sem erõsiteni sem cáfolni mégis mindenki tudja hogy káros.
A vitamin is ilyen mindenki tudja hogy hasznos csak elhitették ha sokat tolsz káros lehet,és végülis a könyv ezt cáfolja.
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Azért én úgy tudom hogy Dr. Lenkei Gábornak érdekeltsége van ebben az iparban, jelesül a "természetes" és természetesen hatásos vitaminkészítmények piacán lásd:http://www.freechoic...hp?site=produkt

Azaz magyarán annyit mond, hogy amit mások akarnak eladni neked az vacak, de amit én akarok eladni neked az a tuti. Errööl írt is egy könyvet. Az abban foglaltakat megfelelöö elméleti és gyakorlati tudás hiánya miatt sem cáfolni, sem pedig megeröösíteni nem tudja az emberek 99%-a. Vagy rosszul tudom?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Mindenkinek ajállom DR Lenkei Gábor "cenzúrázot egéség"c.könyvét,részletessen ir benne arrol hogy miért baromság a napi ajállot vitaminmenyiség"RDA"és hogy kinek is jo az hogy a vitaminok jo hatásai nem kapnak elég figyelmet.
Ezek a patikai vitaminok röhelyes adagokat tartalmaznak ráadásul szintetikussak ugyhogy még mellékhatásuk is van,azt semmikép ne toljátok,táplálék kieg.boltban vannak naturálisak,normális vitaminmennyiségeket,pl:UNIVERSAL daly one.tart.vitaminok.
A mérgeket meg amit betolsz arcba elsõsorban a C-vitamin segitségével,tudja a szervezet közönbösiteni,én 1000mg tolok naponta+a multi kb másfél éve.
Csak jo tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban,1 biztos bajotok nem lesz tõle.
Idézet a barátomtol:csak télen szedem a multit nyáron szüneteltetem,mert legyengül az inmunrendszerem-
10 éve cigizik azzal sosem tart szünetet,érdekes és ismerõs nézet nem????