Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Posted 2006. May 14. - 20:46
Posted 2006. May 14. - 20:33
Posted 2006. May 14. - 20:17
A babban inkabb feherje van sok.
Posted 2006. May 14. - 19:42
Azért ez nem ilyen egyszerû...de zsír is kell, csak nem mindegy, hogy milyen és mennyi...De zsírra szükség van nem? mert akkor nem az izmokat eszi az eddzés, hanem a zsírt égeti energiává...
Az meg, hogy mit éget a szervezet az edzés alatt, az nagyrészt a terhelés intenzitásától (pulzus) és hosszától (idõtartam) függ.
Edit: Meg a testalkattól; én 184 centi és 60 kg vagyok...értelemszerûen sok zsírt nem tud elégetni a szervezetem.
Posted 2006. May 14. - 18:54
Posted 2006. May 14. - 17:10
Posted 2006. May 14. - 16:14
Posted 2006. May 14. - 09:46
nálam a napi étrend:
reggel 2-3 piritos vagy nutellás kenyér, meg 2 pohár narancslé és egy multivitamintabletta.
délelõtt 1, esetleg 2 sonkásszendvics, egy puncsos szelet az iskolai büfébõl (tömény édesség, de nagyon finom), meg 2*0,5 L ásványvíz.
ebédre leves+ hús (2 szelet)+köret, + olyan 6-7 deci ásványviz, esetleg valami cukros szénsavas üditõital (általában fanta), meg egy csoki, aztán uzsonnára egy kevés vaniliás karika+túrórudi+vajaskenyér sonkával + 2 pohár gyümölcslé.
vacsorára meg attól függ mi van: ha gyors a kaja (szendvics,melegszendvics), akkor olyan 3-4 szendvics lemegy, ha melegkaja, akkor 2-3 szelet hús körettel, aztán van még 1 joghurt bifiduszezenszisszel (), meg egy túrórudi. este nasizásként meg sósmogyoró vagy popcorn vagy vaniliás karika.
szerintem (és a szüleim szerint is) rettentõ sokat eszem, és hát mit ne mondjak, szeretek is enni. de ami a lényeges, hogy lassan másfél éve, hogy stabilan 56-58 kg vagyok. akármit eszem, akármennyit, egyszerûen nem látszik meg, és a mérleg sem mutat többet. ilyen alkatom van, kicsit sovány, de a csajok szerint nem sovány, hanem izmos (ego rulz:P)
És miután elmúltál 18, exponenciálisan kezd el gyarapodni a testsúlyod.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. May 14. - 09:37
Posted 2006. May 14. - 08:56
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. May 14. - 07:58
Na, hát én úgy 62 kiló vagyok 175 centi mellett.
Már 5 éve XC-zek, heti 3 edzés mindig megvan. Ez nálam olyan havi 600-700 km-t jelent. De érzem magamon hogy lehet hogy túl sovány vagyok. Fekvenyomásban 70%-át tudom csak kinyomni a testsúlyomnak. Fekvõtámaszból 30 darab megy. Mi az istent lehet itt kezdeni? Nem természetes anyagot nem akarok használni. Átlag heti 3-4 órát fekvõtámaszozok illetve súlyzózok. Apám is állítólag ilyen volt gyerekkorában (én 17 vagyok) most meg 90 kiló, meg azért izmos is.
Átlagos kajálásom.
Reggel, egy kakó
délután 3-ig, kettõ vagy három darab sós pékkaja.
ebédre általában leves, meg midnig más, de van hogy csak 5 szilvásgombóc, de ritka
Vacsorára olyan egykét szendvics, de nagyon szeretem a babot meg a pacalt is. 1 babkonzerv kb hetente, 1 konzerv pacal kb 2-3hetente van.
Ne csodálkozz, hogy nem fejlõdsz, kb a nullával egy szintü ennek a kajálásnak a fehérjetartalma. Hiába nyomkodod a fekvõket , meg edzel kõkeményen. Az edzés során sérüléseket okozol az izomrostoknak, utána ezeket újra akarja építeni, és mégnagyobbra mint elõzõleg, de ezt csak akkor tudja ha megfelelõ a szénhidrát( ch) és fehérjebeviteled.
Posted 2006. May 14. - 00:35
Posted 2006. May 13. - 22:15
reggel 2-3 piritos vagy nutellás kenyér, meg 2 pohár narancslé és egy multivitamintabletta.
délelõtt 1, esetleg 2 sonkásszendvics, egy puncsos szelet az iskolai büfébõl (tömény édesség, de nagyon finom), meg 2*0,5 L ásványvíz.
ebédre leves+ hús (2 szelet)+köret, + olyan 6-7 deci ásványviz, esetleg valami cukros szénsavas üditõital (általában fanta), meg egy csoki, aztán uzsonnára egy kevés vaniliás karika+túrórudi+vajaskenyér sonkával + 2 pohár gyümölcslé.
vacsorára meg attól függ mi van: ha gyors a kaja (szendvics,melegszendvics), akkor olyan 3-4 szendvics lemegy, ha melegkaja, akkor 2-3 szelet hús körettel, aztán van még 1 joghurt bifiduszezenszisszel (), meg egy túrórudi. este nasizásként meg sósmogyoró vagy popcorn vagy vaniliás karika.
szerintem (és a szüleim szerint is) rettentõ sokat eszem, és hát mit ne mondjak, szeretek is enni. de ami a lényeges, hogy lassan másfél éve, hogy stabilan 56-58 kg vagyok. akármit eszem, akármennyit, egyszerûen nem látszik meg, és a mérleg sem mutat többet. ilyen alkatom van, kicsit sovány, de a csajok szerint nem sovány, hanem izmos (ego rulz:P)
Posted 2006. May 13. - 21:23
Pontossan miben merül ki a butaságuk?A greanpeace-eseknel butabb embereket keresve sem talalhatnank, az hogy ok mit mondanak, az kb. pont az ellenkezojet bizonyitja akkor.
Esetleg hogy nem illenek be a globalizácios gépezetbe?És probálják védeni a megmaradt természeti értékeinket.
Tényleg milyen buták,remélem én a buták közé tartozok.
Charon és akkor mi van ha biologus vagy orvos vagy?
Képzeld nekem egy orvos mondta hogy az alergia nem gyogyitható csak tünetileg kezelhetõ mindenféle gyilkos gyogyszerrel.
Nekem a szerinted vesegyilkos vitaminokkal sikerült a nyolc éve szünni nem akaró parlagfûalergiám tüneteit megszüntetni,tehát inkább a vitamin mint a gyogybogyó.
A mai zöldségekben lévõ vitamin kevés és kész.
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. May 13. - 20:44
A greanpeace-eseknel butabb embereket keresve sem talalhatnank, az hogy ok mit mondanak, az kb. pont az ellenkezojet bizonyitja akkor.
Szoval en 28 eves vagyok, es egy kislanyom is van. Lehet ezert gondolom azt, hogy nics rendben, ha egy gyar a szüretlen vizeit csak ugy a folyokba meg a tavakba engedi, a NATO ne bombaza pl. Szerbiat URAN TARTALMU bombakal, meg magyarorszagon is LEGALAB ugyanaz a szürö berendezes legyen a füstös kemenyeken mint nyugaton.
Lehet azert akarok belepni a zöldekhez mert a termeszetet szeretem es BUTA EMBER vagyok.???
Posted 2006. May 13. - 20:39
tök jó fogyókúrás étrendSzerintem az a motto " amit eszel az vagy" !!!
Egy csokirud eleg 45 perc közepes MTB turara!!!!!!!!
Magyarul egy keves reggeli MINDEGY MI!!!
Közepes ebed ami zöld meg teszta meg PICI husi!
Vacsi MINI de nem 18.00 utan! Vagy NINI-NINI + 1 Sör
Szoval en ujra tanutan jarni egy baleset utan es akkor keztem el tekerni.A tüdöm atvolt szurva es csak kb. 250ml levegöt lelegeztem be. Ma 170cm 72kg es kondi szerintem o.k. Ha valaki Szakitani akar az a rosz forumba ir ugye a tekeresel egy kis lab meg also derek mellet a SZIVÜNKET dreszirozuk.
En 2,5 eve nemeszem husit ( hus helyet HAL) csak sajt, sali meg egy rakas BIO termek.
Es Jo vagyok!
Ja es a zöldek nem mint hülye gyerekek, ha megnezed,hogy holvehetc egeszseges kosztot!!!
Posted 2006. May 13. - 20:35
Egy csokirud eleg 45 perc közepes MTB turara!!!!!!!!
Magyarul egy keves reggeli MINDEGY MI!!!
Közepes ebed ami zöld meg teszta meg PICI husi!
Vacsi MINI de nem 18.00 utan! Vagy NINI-NINI + 1 Sör
Szoval en ujra tanutan jarni egy baleset utan es akkor keztem el tekerni.A tüdöm atvolt szurva es csak kb. 250ml levegöt lelegeztem be. Ma 170cm 72kg es kondi szerintem o.k. Ha valaki Szakitani akar az a rosz forumba ir ugye a tekeresel egy kis lab meg also derek mellet a SZIVÜNKET dreszirozuk.
En 2,5 eve nemeszem husit ( hus helyet HAL) csak sajt, sali meg egy rakas BIO termek.
Es Jo vagyok!
Ja es a zöldek nem mint hülye gyerekek, ha megnezed,hogy holvehetc egeszseges kosztot!!!
Posted 2006. May 13. - 18:07
Jah, tudod kik irjak hogy 185/70 az koros? Azok akik 110 kilosak
Posted 2006. May 13. - 18:06
és jól elvagyok magammal. szóval ne zavarjon ennyire.
felsõtestre gyúrni kell, hisz azt a bringa nem erõsíti, minden más okés lehet.