Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Posted 2008. February 15. - 09:16
Posted 2008. February 15. - 00:09
Zsírégetõ nem sokat használ...
Egyetértek - minimális a különbség, amit mesterséges szerekkel az anyagcserédben elérhetsz - egyszerûbb (és olcsóbb!) inkább naponta fél órával többet mozogni, ugyanannyi energiabevitel mellett.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. February 15. - 00:02
Posted 2008. February 14. - 23:51
Mi számít zsírégetõnek?
.
a krematórium
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 14. - 23:36
Végsõ soron pl. szerves króm, az L-carnitin, a gyakori étkezés, megnövelt fehérjebevitel és csökkentett szénhidrát és zsírbevitel, nem? Ezek mind csak akkor használnak, ha helyesen alkalmazod õket, mozgással megtámogatva.
Posted 2008. February 14. - 23:01
Izotóniás meg jó, de fõleg olcsó. 70valahány ftra jön ki egy liter. Jobb mint a víz és az ásványi anyagokat pótolja valamelyest.
Posted 2008. February 14. - 21:32
Szeretném megkérdezni,hogy van-e tapasztalatotok az X-IONT termékekkel kapcsolatban? Konkrétan a zsírégetõvel ill. az izotóniás sport itallal kapcsolatban.
Posted 2008. February 14. - 21:02
De ezen igazán nem fogunk vitázni
elmehetünk a fehérjeszintézisig is
A vércukorindexet figyelembe szokták venni a profi biciklisek?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. February 14. - 20:52
Nem egészen, azért nem az izmot fogysztja elsösorban, hanem a vérünkben lévõ glükózt, az izmokban és májban lévõ glikogént is használja és el is fogyasztja. ezután nyul hozzá a zsirháztartáshoz a szervezetünk. Sosem az izom az elsödleges amihez a szervezet hozányul, viszont az ami a legtöbb energiát megkivánja.Nos,én nem is teszem,mivel nekem az izom építése a célom.
De aki alapból sovány izomzattal rendelkezik ÉS izomtömeget akar veszteni -szerintem - az negatív energiaegyensúlyt alakítson ki,mivel elsõdlegesen az izmot fogja bontani a szervezet,elõbb,mint az esetleges zsírraktárat.
Posted 2008. February 14. - 16:11
A sebesség mindent megold.
Posted 2008. February 14. - 15:11
De aki alapból sovány izomzattal rendelkezik ÉS izomtömeget akar veszteni -szerintem - az negatív energiaegyensúlyt alakítson ki,mivel elsõdlegesen az izmot fogja bontani a szervezet,elõbb,mint az esetleges zsírraktárat.
-=B.B.B.=-
Posted 2008. February 14. - 14:24
Nos ne tedd. Ettöl nem lesz beteg senki, ha odafigyel. Nem azt mondtam, hogy zero fehérje,hanem a tömegépülésez szükséges mérték alatti. Amugy meg,hogy mi is az egészséges ,és mi nem lehetne vitázni,hisz a mai versenysportolok intenzitásával végzett edzések, az emberi testet figyelembe véve eleve nem egészségesek..,és még sorolhatnám.A fehérjemennyiséget én biztos nem fognám vissza.A negatív kalóriamérleg magas intenzitású edzéssel eléggé katabolikus.nincs szüksége senkinek arra , hogy beteg legyen.
Posted 2008. February 14. - 10:12
Hehe,mint a Hetedikben a restség?Le köll feküdni, és úgy maradni.
-=B.B.B.=-
Posted 2008. February 14. - 10:01
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. February 14. - 09:40
-=B.B.B.=-
Posted 2008. February 14. - 09:15
Izoból fogyni ugy,hogy közben egészség is megmaradjon odafigyelést igényel. Mert nem a saját test feleméztése a cél. Tehát a következö a javaslatom erre nézve: Magas számu ismétléssel edzeni az adott izomcsoportot, a vitaminok,ásványi anyagok,folyadék megfelelõ bevitele mellett, de a lehetõ legkevesebb fehérjével. Igy az izmok erösebbek, kissebb tömegüek, és definiáltak lesznek. Mig ha valaki kórós mértékü nem evést használja, azáltal ugyan szintén kisebb lehet az izom tömege,de természetesen a testi erõ,és egészség is. Egyszoval az adott izomcsoportot célirányosan, sulyok NÉLKÜL, magas intezitáson edzeni, kevés fehérje bevitele mellett. Futás, kerékpározás,fittness jellegü edzések,stb. Ha a kondi terem is szoba jön, ott kizárolag a saját test sullyal történõ edzés javasolt ilyen célra. Minden gyakorlatnál a magas ismétlés számmal szem elött.no olyan utan kell turkalnom, hogy hogyan lehet izombol fogyni?
erre a kerdesre valaszojon vki.
hogyan kell stimulalni az izmot
ugy irjatok, hogy enis eltudjam magyarazni masnak.
koszike
Ezt a dátumot sem néztem, amire válaszolam:) Hopsz.
Posted 2007. December 30. - 17:23
Végigolvastam a fórumot és elég sok jó dolgot találtam benne.
Én holnap leteszem a nagyesküt , hogy nem eszek annyi csokit és heti 3 futás , ha jobb idõ akkor bringa.
Szeretnék a tavaji Szilvás maraton eredményemen fél órát javítani (közép táv 4óra 45 perc körüli volt ) . Sajna a 177/85 nem a legideálisabb hozzá.
Posted 2007. July 01. - 19:24
Posted 2007. June 29. - 09:34
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. June 27. - 23:15
nah kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül
~175cm és 55kiló és nem naon parázom rajta )
echte ugyanennyi vagyok .. 175-55 és jól érzem magam Azért próbálok hízni is csak nem vagyok az az alkat
edit: mondjuk nem 21 hanem 15 év.. de hát az tök mind1