Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Please log in to reply
1408 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Universal Daily One és a MusclegenX musclevit is jó :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
A multi-x is Sciteces grrrr....! :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Akkor már a Scitec-es cuccot vedd. Neve Vita-X, gyakorlatilag ugyanaz mint a multi-x. Én szedem, hogy értelme van-e nem tudom, vitaminoknál nem hiszem hogy _érez_ az ember jelentõs dolgot. Mindenesetre jó sárgát lehet tõle p*sálni, mivel ugye nem mind szívódik fel.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
:)
Erre gondoltam - http://shop.builder....es.htm4?id=4150
Szóval a kérdés az, hogy ilyen hiper adagú vitamincuccokat szed itt valaki? Van értelme? Ki, mit hallott ezekrõl?

Arky, érdekel a természetfotózás is természetesen :), de nem tudom magam kitalálni idõ hiányában.

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Tudok fogalmazni mi? :mybad:

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
ZooZoo! Mi az a Multi-X? SZerintem amúgy hülyeség teletömni akármilyen mesterséges dologgal teletömni magunkat.
Az aláírásod nagyon tetszik, egyet értek veled. Természet fotózol?

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Az olyan cuccosnak, hogy Multi-X, van értelme?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Hé,itt semmiháború nem volt,csak Te szépen lassan csöpögteted itt a dolgokat :)
Tehát a whey proteint iszod mellé.Nem próbáltad még ki, hogy mi van akkor ha mondjuk negyed órával elõbb iszod meg?Kíváncsi lennék jobban lereagálja-e a szervezeted....:)
Nekem a sticec drága,inkább biotech vagy powertrack.Ajánlom a szójafehérjét,több mint 90%os tisztaságú és a szója jó tulajdonsága a pajzsmirigy hormontermelését fokozza (bár Neked az nem szempont gondolom :D) a power soy 3700 ft/kg
a shop.builder meg dráááága :( itt helyben olcsóbban megveszem a dolgokat :)
Ha jó lenne a térdem akkor a kardio is több lenne,így csak erõltetett séta és kocogás a kutyával

-=B.B.B.=-

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
:) 1 kg-al vagyok nehezebb mint akkor. ;) Tehát az izomtömeg nõtt. Persze én fehérjét eszek azért mellette.

Tudom, shop.builderen gyúrós arcoknak vannak cuccok, de pl. fehérjét én is tõlük rendelek (Whey isolate 22ezer/166 adag). Szóval lehet találni hasznos cuccokat.
Amúgy igen, 8% alá már nem nagyon érdemes menni. Mondjuk ott van Házi, neki nem tudom mennyi, de nem 8 az tuti :)

Kipróbálni meg szerintem érdemes, külföldön TdF menõk is ezt a módszert használják, szóval sz*r nem lehet, bele meg én sem haltam, szóval... ;)
*písz

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Az 1 dolog hogy az van odairva hogy izo, a szénhidrát miatt közel sem szívódik fel olyan hatékonyan, arról nem is beszélve hogy nem is tartalmaz sok fontos ásványi anyagot.

Amugy pont 3X annyiba kerül mint az x-iont. Drága?

Szakadj el a biciklis résztõl és nézd meg azt kinek gyártják,ennyi ;)
Írtam,hogy nem bicikli-specifikus
1000gr/30gr = 33 adag
3070/33 cirka 94 ft/adag

Kérdés ,hogy azt a zsírvesztést mennyi izomvesztés kísérte azzal a módszerrel,mert nekem az is fontos.
Kinek van szüksége normál esetben nagyon alacsony zsírszázalékra?
Neked pl,de azt sem érdemes sokáig túl alacsony szintre vinni(hormonális és egyéb okok miatt)

Ebben van igaza az elõttem szólónak,hogy egyénenként más az elvárás :)

-=B.B.B.=-

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Rémhörcsög, szerintem ez nagyon egyén függõ. Nekem bevált az amit leírtam. Igaz nem adtam le rengeteg kilót, de az úszógumim rendesen lecsökkent.
Amúgy a fogyás nagyban függ az edzés intenzitásától. Nem mindegy hogy milyen tartományban van a pulzus és hogy zsírt vagy szénhidrátot akarsz égetni. Én vegyesen alkalmazom, mert szerintem mindkettõt kell égetni.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Az 1 dolog hogy az van odairva hogy izo, a szénhidrát miatt közel sem szívódik fel olyan hatékonyan, arról nem is beszélve hogy nem is tartalmaz sok fontos ásványi anyagot.

Amugy pont 3X annyiba kerül mint az x-iont. Drága?

Nem értek egyet azzal amit mondtok. Ezt csináltam az elõzõ terheléses óta, a zsírszázalékom 14%ról lement 8ra ami elég jó. Nem én találtam ki, nézzetek kicsit nyugatabbra néha. Picit csak...

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Hali

Az oxigénnel dúsított vizek,ásványvizek csak reklám fogás vagy tényleg jó valamire?
Van esetleg tapasztalata róla valakinek?

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok! Egyet értek Dantéval! Muszály enni edzés után és ha lehet félórán belül, mert akkor hasznosítja legjobban a szervezeted a hasznos dolgokat, de a 1,5át muszály betartani.
Nagyon fontos hogy egyensúlyban tartsd a vércukor szinted, tehát fontos a napi 5szöri étkezés, mmert ha leesik a vércukor szinted akkor a tested elkezd zsírt halmozni, hogy felkészüljön a hiányra. Azt hogy még is fogyj evvel a módszerrel ne hízz azt kell tenned, hogy a reggelidet felezd meg és a vacsorádat is és ozd be tízórainak és uzsinak. Köretnek ha lehet zöldséget egyél és sokat igyál, vizet!
Természetesen emellet fontos az edzés is. Én evvel a módszerrel és futással adtam le 2 hónap allatt 6 kilót, de én szeretek enni, és néha bûnöztem. Amúgy sem szabad nagyon hirtelen fogyni, mert azt nem tolerálja a szervezeted.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Dante megmondta a frankót,ez így igaz

-=B.B.B.=-

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Rémhöri, nem értek egyet veled, edzés után közvetlenül valamit muszáj enni, mert különben hazavágod a másnapi edzésedet. Más kérdés, hogy ha fogyni akarsz, akkor egyél kevesebbet, akár valamilyen puffasztott kenyérrel, inkább sajtot, túrót, vagy, amit én szoktam, valami vörös halat. A tegnapi menetem 2200 kcal volt, be is tenne, ha nem ettem volna rá semmit...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Rémhöri
http://shop.builder....es.htm4?id=1397
Mint írtam nem kifejezetten jó biciklizéshez,azért nem is ajánlottam.Teljesen eltelít.Ettõl függetlenül izotóniás,de nem bicikli-specifikus.De hol drága ez?

A kajálással meg nem értek egyet,de én másképp gondolom egy normális étrend kialakítását.
Fõleg az edzés után ne egyél másfél óráig furcsálom.A szervezeted nem hülye,nem zsírból fog olyankor elégetni.

-=B.B.B.=-

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
És edzés után ne egyél. Max kis fehérje porból, de az se muszáj. Edzel, utána 1.5 óráig semmi kaja. Inni, amennyit kívánsz. Ha ezt betartod, nem kell semmi extra cucc, nagyon gyorsan le fogsz fogyni. És este 6 után szintén semmi kaja.

Triple B amit te mondasz az nem izotóniás ital. Hanem szénhidrátos. A 2 nem ugyanaz, szénhidrátos nem feltétlenül kell, mert drága mint a pics*, elég ha vesz xiont izotóniás italt tized, huszad annyiért, meg hosszabb edzésen benyom egy müzli szeletet. Ennyi. Szénhidrátosat még én is csak versenyen iszok, mert amit én használok, abból több mint 500 ft egy kulacsnyi. Kicsit drága lenne edzésen.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Köszi a válaszokat. Azért kérdezem,mert tavaly év elején kb.90 kg voltam. Elkezdtem rendszeresen bringázni napi 30-80 km heti 3-szor 4-szer. Plusz elindultam a lehetõségekhez képest sok versenyen. Az eredmény 15 kg mínusz kb. fél év alatt. Most 3 hónapja nem tudok elmozdulni!!:( Fõleg has környékén lenne mibõl fogynom. Ezért gondoltam a zsírégetõre hátha segítene.

Hali, velem is dettó ugyanez volt, sajnos muszáj emelned az edzések számát és az étrendet is változtatni kell. Ha lemozogsz naponta mondjuk 5-600 kalóriát, akkor már olyan, mintha kihagytál volna egy vacsorát, vagy reggelit. Zöldségkörettel akármit ehetsz, másfajta köretet felezd le. A legjobb a bármit zöldségkörettel, és délig csak gyümölcs. Szénhidrátot vedd vissza. Több fehérjét vigyél be, mint eddig és mozgasd át a felsõtestedet is. Edzés elõtt semmiképp se egyél 3 órával. Ha anaerob munkát végzel (pölö gyúrsz bicepszre), akkor zsír e munka közben nem ég, viszont edzés után, amikor mittudoménmilyen folyamatok mennek az izom regenerációjánál, akkor az ahhoz szükséges energiát zsírból veszi a szervezet, szóval nem árt a gyúrás sem, csak ne a tömegnövelés legyen a cél, ha bringás felépítést akarsz.
A legjobb mozgásfajta pedig a futás a fogyás szempontjából (is).
Egyébként meg télen persze, hogy nehezebben mozdulsz el - örülj, hogy nem híztál :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Ha lehet nevesíteni,akkor ha bírod a koffeint:Sticec Nutrition ReForm,ha nem(mint én sem) akkor Biotech Lipotropic fat burner
Az izotóniásnál meg figyelni kell a gyorsan és lassan felszívódó szénhidrátokat(mind a 2 legyen benne :) ) a Scitec N. Isotec jó,csak a javasolt dózis nálam túl tömény volt,émelyített

Hasra próbáld ki a lábemelés ülve(alhas) és ugyanezt fekve :) lehet 2 napig nem egyenesedsz ki rendesen :D

-=B.B.B.=-