Na nekem most olyan étrendem van hogy:
http://imagerz.com/Q...0tvAwIDAFoeRAVQMeg amint vastagabb leszek, reggel fehérje meg kondi után.
Most ezt olyan sorrendben tolom be hogy reggel/délelõtt elnyammogok valami gyümölcsöt, alma narancs ilyesmi, aztán kb 10 körül megeszem az 1zacskó puffasztott rizst (most csak búza volt a boltban, ezért annak az adatait írtam) a Cottage Cheese-el, aztán suliból hazaérve megcsinálom a 125g rizst 40deka csirkemellel, annak dúrván a felét megeszem, elmegyek bringázni (30-50km lightos alapozó tekerés) aztán bringázás után kb 6órakkor megeszem a második felét. 7körül elmegyek a konditerembe (5-10km futás, hetente 2-3 alkalommal kondi is), és este 9-10 körül pedig a túrót leöntöm egy joghurttal és megeszem.
Hol érdemes csiszolni rajta ha a szálkásítás a cél? Napi 3 liter vízre még gyúrni kell, de 1-2 héten belül beállok rá. 67kg-hoz mennyi fehérje kéne naponta? Ha lesz turmixom, akkor úgy enném hogy reggelinek, meg kondis edzés után. Ez így jó lenne?
A cél a fogyás-szálkásodás. A lábamon kb deka fölösleg is alig van, hastájékon koncentrálódik. Tudom hogy nincs helyi zsírégetés, meg sem említem a felülésezést