Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Cross bicaj
Indította
Jankó
, 2005. szeptember 06. 05:40
Írta 2005. szeptember 07. - 07:56
Írta 2005. szeptember 06. - 22:47
Szerintem kis fogalomzavar áll fenn.A mtb egy elég átfogó elnevezés, szerintem szinte minden idetartozik vagy ebbõl származik, kivéve az országutik, meg a Csepel bringák.
A cross alatt, viszont már leginkább cc bringát értünk.
Írta 2005. szeptember 06. - 20:36
Mondtam már, hogy szeretlek, fityisz? :i_love_yo
Köszi
Mondjuk a honlapjukon nincs fenn, de gondolom õk is szökõévenként frissítenek, mint a többiek.
Köszi
Mondjuk a honlapjukon nincs fenn, de gondolom õk is szökõévenként frissítenek, mint a többiek.
Írta 2005. szeptember 06. - 18:43
OFF
nekik van: www.bikeart.hu
tektro......
Sajna pl. ciklokrossz kiegészítõ fékkar nem kapható itthon, pedig nekem kéne. Aki tud, szóljon!
nekik van: www.bikeart.hu
tektro......
Írta 2005. szeptember 06. - 11:02
Írta 2005. szeptember 06. - 10:59
MTB geos trekking vaz. Inkabb igy. Es 28"-as kerek megy bele.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 06. - 10:58
Írta 2005. szeptember 06. - 10:41
A krossz az most ciklokrossz akar lenni, vagy mi? Trekking, hibrid? Van egypár zavaros elnevezés. Mondjuk a kona dew nem ciklokrossz, mert egyenes kormányos. Viszont 700c.
Sajna pl. ciklokrossz kiegészítõ fékkar nem kapható itthon, pedig nekem kéne. Aki tud, szóljon!
Írta 2005. szeptember 06. - 10:38
Ja, most már telót is találhatsz hozzá, s nem kell külföldre menni érte.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. szeptember 06. - 10:19
kb mindent....Sok sikert a topikhoz..
Amikor életem elsõ biciklijét próbáltam megvenni, akkor sokat néztem a felszereltségeket, és az volt a furcsa, hogy bizonyosakon "összevissza" volt mindenféle típusú alkatrész (outi, mtb).. Most gondolkodtam csak el rajta, hogy lehet, hogy azok voltak a Cross (trekking) biciklik?Ha igen, akkor azért sok mindent be lehet hozzá szerezni, nem?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 06. - 10:11
Sok sikert a topikhoz.. 
Amikor életem elsõ biciklijét próbáltam megvenni, akkor sokat néztem a felszereltségeket, és az volt a furcsa, hogy bizonyosakon "összevissza" volt mindenféle típusú alkatrész (outi, mtb).. Most gondolkodtam csak el rajta, hogy lehet, hogy azok voltak a Cross (trekking) biciklik?
Ha igen, akkor azért sok mindent be lehet hozzá szerezni, nem?
Amikor életem elsõ biciklijét próbáltam megvenni, akkor sokat néztem a felszereltségeket, és az volt a furcsa, hogy bizonyosakon "összevissza" volt mindenféle típusú alkatrész (outi, mtb).. Most gondolkodtam csak el rajta, hogy lehet, hogy azok voltak a Cross (trekking) biciklik?
Írta 2005. szeptember 06. - 05:40
Eredetileg egy cross bicajról (Kelly's Definite) szerettem volna információt a "Kelly's" topicban, aztán vélemények, gondolatok özöne zúdult rám...
Akkor hajrá! Várom a rajongó- és ellentábort, tapasztalatokat, bicajértékeléseket, pro-t és kontrát (nem a lábféket). Kíváncsi vagyok a montikénál jelentõsen szûkebb alkatrész és felszerelés kínálat újdonságaira, tuning lehetõségekre. NEM azt szeretném eldönteni, hogy a monti jobb-e vagy a cross. Élvezze mindenki a sajátját! A kerékpár-kategóriák erdejében sem kívánok turistajeleket festegetni.
Jómagam pár éve cseréltem le a Trek montimat egy Kona Dew-ra, ami tulajdonképpen cross gép. Azért döntöttem így, mert családos ember lévén kissé konszolidálódtak kerékpározási szokásaim. A váltás meglepõ eredményt hozott. A gép szinte mindenütt elmegy, ahol a monti és a legutóbbi Duna Maratonomon egy órát javítottam a saját idõmön vele. Most épp egy jóval komolyabb crossgép vásárlásán gondolkodom...
Akkor hajrá! Várom a rajongó- és ellentábort, tapasztalatokat, bicajértékeléseket, pro-t és kontrát (nem a lábféket). Kíváncsi vagyok a montikénál jelentõsen szûkebb alkatrész és felszerelés kínálat újdonságaira, tuning lehetõségekre. NEM azt szeretném eldönteni, hogy a monti jobb-e vagy a cross. Élvezze mindenki a sajátját! A kerékpár-kategóriák erdejében sem kívánok turistajeleket festegetni.
Jómagam pár éve cseréltem le a Trek montimat egy Kona Dew-ra, ami tulajdonképpen cross gép. Azért döntöttem így, mert családos ember lévén kissé konszolidálódtak kerékpározási szokásaim. A váltás meglepõ eredményt hozott. A gép szinte mindenütt elmegy, ahol a monti és a legutóbbi Duna Maratonomon egy órát javítottam a saját idõmön vele. Most épp egy jóval komolyabb crossgép vásárlásán gondolkodom...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére