Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cross bicaj

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
51 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Neeem, ezek 700c, országúti kerékméretûek.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Szerintem kis fogalomzavar áll fenn.A mtb egy elég átfogó elnevezés, szerintem szinte minden idetartozik vagy ebbõl származik, kivéve az országutik, meg a Csepel bringák.:) A cross alatt, viszont már leginkább cc bringát értünk.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Mondtam már, hogy szeretlek, fityisz? :i_love_yo

Köszi

Mondjuk a honlapjukon nincs fenn, de gondolom õk is szökõévenként frissítenek, mint a többiek.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
OFF

Sajna pl. ciklokrossz kiegészítõ fékkar nem kapható itthon, pedig nekem kéne. Aki tud, szóljon!

nekik van: www.bikeart.hu

tektro......

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
ja...
"...régen fekete,fehér...most szürke,világosfehér,sötétfekete,stb..."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
MTB geos trekking vaz. Inkabb igy. Es 28"-as kerek megy bele.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
cross = mtb+trekking

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
A krossz az most ciklokrossz akar lenni, vagy mi? Trekking, hibrid? Van egypár zavaros elnevezés. Mondjuk a kona dew nem ciklokrossz, mert egyenes kormányos. Viszont 700c.

Sajna pl. ciklokrossz kiegészítõ fékkar nem kapható itthon, pedig nekem kéne. Aki tud, szóljon!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ja, most már telót is találhatsz hozzá, s nem kell külföldre menni érte.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Sok sikert a topikhoz.. :)

Amikor életem elsõ biciklijét próbáltam megvenni, akkor sokat néztem a felszereltségeket, és az volt a furcsa, hogy bizonyosakon "összevissza" volt mindenféle típusú alkatrész (outi, mtb).. Most gondolkodtam csak el rajta, hogy lehet, hogy azok voltak a Cross (trekking) biciklik? :) Ha igen, akkor azért sok mindent be lehet hozzá szerezni, nem?

kb mindent....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Sok sikert a topikhoz.. :)

Amikor életem elsõ biciklijét próbáltam megvenni, akkor sokat néztem a felszereltségeket, és az volt a furcsa, hogy bizonyosakon "összevissza" volt mindenféle típusú alkatrész (outi, mtb).. Most gondolkodtam csak el rajta, hogy lehet, hogy azok voltak a Cross (trekking) biciklik? :) Ha igen, akkor azért sok mindent be lehet hozzá szerezni, nem?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Eredetileg egy cross bicajról (Kelly's Definite) szerettem volna információt a "Kelly's" topicban, aztán vélemények, gondolatok özöne zúdult rám...
Akkor hajrá! Várom a rajongó- és ellentábort, tapasztalatokat, bicajértékeléseket, pro-t és kontrát (nem a lábféket). Kíváncsi vagyok a montikénál jelentõsen szûkebb alkatrész és felszerelés kínálat újdonságaira, tuning lehetõségekre. NEM azt szeretném eldönteni, hogy a monti jobb-e vagy a cross. Élvezze mindenki a sajátját! A kerékpár-kategóriák erdejében sem kívánok turistajeleket festegetni.

Jómagam pár éve cseréltem le a Trek montimat egy Kona Dew-ra, ami tulajdonképpen cross gép. Azért döntöttem így, mert családos ember lévén kissé konszolidálódtak kerékpározási szokásaim. A váltás meglepõ eredményt hozott. A gép szinte mindenütt elmegy, ahol a monti és a legutóbbi Duna Maratonomon egy órát javítottam a saját idõmön vele. Most épp egy jóval komolyabb crossgép vásárlásán gondolkodom...