Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cross bicaj

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
51 hozzászólás a témában

aron_1

aron_1

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
A cross bicajokat nagyon tudom ajánlani. Nekem néhány hónapja van egy Scott Speedster-em, elõtte trekking és több monti.
Nyilván downhillezésre nem jók, de aki elsõsorban városban, néha enyhe terepen és néha hosszabb túrára használja, annak ideális.
Tetszik a trekkingnél sportosabb pozíció.
A vékonyabb, 28-as gumiknak hála, alig van gördülési ellenállása, városban röhögve elõzöm az állva tekerõ, szemlátomást igyekvõ downhilleseket.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás

Egyébként alu vagy cromo?

Cromo

Egyebkent en most csinaltam cross jellegu bringat a Corvusombol. Bar SS, de mar 2.1-es gumi fog menni ra.

Merida CX500

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
ezekszerint üdv újra a klubban:clap:
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Na jó, elismerem: tévedtem. Beszorult ugyanis az elsõ kerekem valahová, ahová egy montié nem szorult volna. Meg már kezd hiányozni a durva varacskolás is. Akkor most "erõt" gyûjtök és veszek egy montit. A cross meg marad boltbamenõsnek és gyerekülésesnek...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Leült a topic...:mad:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Egyébként alu vagy cromo?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Vaze! 26-nak néztem....

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Láttatok már 28-as kerekû single speedet?

mintha pont egy olyat szúrtam volna be...... :chin:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Nem öreganyám bótbajárósára gondolok...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Láttatok már 28-as kerekû single speedet?

gkulcsar

gkulcsar

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
"Olcsó" Surly téma: erõsen relatív, hogy kinek mi az olcsó. Én ez alatt azt értem, hogy nem fizetem ki a dupláját a tengerentúli árnak csak azért, mert én itt szeretnék egy ilyen bringát. Ha mondjuk a váz 200 dollárba kerül, akkor itthon mondjuk 250-et szívesen adok érte, ez olcsó. Ha ugyanezért a vázért 400 dollárt kell fizetnem, az drága. (A másik, hogy 1000 dollárért nem veszek vázat, akkor sem, ha hét nyelven beszél - ez is drága, abszolút értelemben.) Így már érthetõ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

lehet kapni akár 2,5öst is ;)

maratonon való induláshoz. ha valaki elõnynek érzi, hogy én egy merev ss "nagykereküvel" indulok, az óvjon nyugodtan és zárasson ki, viszont azt nem érezném etikusnak, ha nevezés nélkül indulnék a mezöny után.... ha gondoljátok meg lehet szavazni, s minden befutó elött megállok, letépem a rajtszámom és a kordont átlépve hagyom abba a versenyem :)

s még egy, miért kéne olcsó Surly-t építeni?
(itt megint valami olyan torz gondolkodásmód áll a háttérben, hogy ami ss az olcsó? vagy legalábbis annak kéne lennie?)

szerintem senki nem mondta hogy probémázni kéne a maratonon való indulással...sõt én elismerésemet fejeztem ki a topiknyitó kartárs dm teljesítményére...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
lehet kapni akár 2,5öst is ;)

maratonon való induláshoz. ha valaki elõnynek érzi, hogy én egy merev ss "nagykereküvel" indulok, az óvjon nyugodtan és zárasson ki, viszont azt nem érezném etikusnak, ha nevezés nélkül indulnék a mezöny után.... ha gondoljátok meg lehet szavazni, s minden befutó elött megállok, letépem a rajtszámom és a kordont átlépve hagyom abba a versenyem :)

s még egy, miért kéne olcsó Surly-t építeni?
(itt megint valami olyan torz gondolkodásmód áll a háttérben, hogy ami ss az olcsó? vagy legalábbis annak kéne lennie?)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

az a virslis gumi 2.1-es...:)

az virsli...2,25 nél kisebb az virsli...:)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
az a virslis gumi 2.1-es...:)

Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.

Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
700c-ben is van teló,ballonos gumi,szal...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nem vagyok benne a témában, de szerintem annyi a lényeg, hogy ne legyél helyen, ill. diszkvalifikáltasd magad/versenyen kívül indulj, ha ott vagy az elejében. Disznóság lenne bármilen díjat/érmet/helyezést elvinni szabálytalan felszereléssel, akkor is, ha az nem elõny.
Viszont ha úgyis csak a teljesítés a cél, meg hogy a haverokat leverd, akkor miért ne?

mondjuk kötve hiszem hogy egy átlag maratonon túl nagy elõny lenne a virsligumi merev villa kombó...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Nem vagyok benne a témában, de szerintem annyi a lényeg, hogy ne legyél helyen, ill. diszkvalifikáltasd magad/versenyen kívül indulj, ha ott vagy az elejében. Disznóság lenne bármilen díjat/érmet/helyezést elvinni szabálytalan felszereléssel, akkor is, ha az nem elõny.
Viszont ha úgyis csak a teljesítés a cél, meg hogy a haverokat leverd, akkor miért ne?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egyebkent ha a szabalyok nem engedik, de xyz megis nagyobb kereku kerekparral indul a maratonon, az jofej vagy paraszt dolog? Ez csak ugy eszembejutott, mert en vagyok aki nincs tekintettel senkire :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
a kérdés azt hiszem értelmetlen :-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"