NA nézzük sok a kérdés:D
Mióta megvan kb 2000 km-mentem vele,és természetesen még nem volt baja,a szervizkönyve 5000km enkénti olajcserét,illetve gyakori légszûrõtisztitást javasol,kategóriáján belül ezzel igencsak ott van a toppon,mert a legtöbb versenymotorban 1000-2000 km enként ajánlott olajat cserélni.Az uj ára 2100000plusz regadó,de jol lehet alkudni:) olyan 1,9 be el lehet hozni papirosan.Errõl jut eszembe,ami még fontos,az összes husqvarna sm 450 illetve sm510 et(ugyanugy néznek ki kivülrõl) 13kw-os forgalmival adják el,tehát A korlátozott vagy A1 jogsival is lehet vezetni õket.
egyébként én 1,3 ért vettem 3700 km volt benne,a srác adott egy tartalék idomszettet,olajszûrõket,áttételeket,pályagumikat is tehát jol kifogtam ,csak az a baj hogy kevés van belõle használtan mert az emberek bizalmatlanak a márkával kapcsolatban....de én elhagytam egy kis mûanyagot a láncvillárol ami a láncolaj felcsapását hivatott megakadályozni ,felhivtam a márkakereskedõt és 4700 ft ért már adták is volna postára,tehát van alkatrész hozzá minden,és ugy tünik korrektek is.
Asszem mindent leirtam

Ja egyébként nagyon brutális motor,kategóriában szerintem mindent ver,én egy K7 600 gsxr mellett oylan 80 ig ott vagyok.....

és 176 ot ment eddig végre gyári áttétellel(10700nál tiltott 6.ban)