Hali!
6-700 e között vennék valami 27.5 fully gépet. amiket néztem:
-Trance 2
-Stereo HPA 140
-Spectral AL
ebben az ársávban nem is találtam nagyon mást, a Trance tetszik a legjobban, viszont a leggyengébb felszereltségű szerintem, Canyon lenne a tuti választás, de nem biztos, hogy külföldről vennék ennyiért bringát.... (gari, macera, stb.) Cube ideális lenne csak kurvára nem tetszik....
Valami más ami felett elsiklott a figyelmem?
A lényeg egyébként az élményen lenne, szóval nem teljesítmény orientált bringázásról lenne szó, így ennek fényében nem tudom, hogy egy 29er mennyire felelne meg a célnak, van egy 29er merev farum (bár alap bringa), de abból kiindulva nem felel meg az elvárásoknak ezért gondoltam 27.5 -re.
itt is csak azt mondom -ami fullinál aztán hatványozottan igaz- hogy a jó váz a legfontosabb, a szereltség fejleszthető. ebből a trióból meg magasan a giant a legjobb. és kb ugyanazt tudja merida one-fourty is, csak kicsit masszívabb (értsd picit nehezebb is). ezekez tudod próbálni is (giantot ha máshol nem tesztnapokon, nem tudom mennyire csinálja még az aépinbike a tesztlehetőséget) meridát meg több tesztcentrum is van, onnan elvihetők a bringák. én végigültem több tucat bringát az elmúlt 10 évben, de magasan ez a 2 volt a legjobb .