Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

hát akár annál a boltnál a giant , amúgy meg (árak nélkü,l) kancsó, specko, trek, scott, merida, amik itthon is vannak. szvsz inkább legyen egy nagyjából kompromisszummentes (na jó, ilyen nincs) kurva jó vázam gyengébb setuppal, mint fordítva. mongy a fox telóért se rajonganék annyira mostanság.

dolgozunk rajta, hogy legyen tesztpéldány :)

Ott melózol?

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Miért?  Rossz lenne az a váz?  Ennyiért sokkal gyengébb biciklik vannak az általad felsorolt márkák közül, mondjuk Merida az kapásból kilőve.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Bikertigger!

Akkor ennyiért kinél nézelődjek inkább?

hát akár annál a boltnál a giant , amúgy meg (árak nélkü,l) kancsó, specko, trek, scott, merida, amik itthon is vannak. szvsz inkább legyen egy nagyjából kompromisszummentes (na jó, ilyen nincs) kurva jó vázam gyengébb setuppal, mint fordítva. mongy a fox telóért se rajonganék annyira mostanság.

Van egy Rockmachine,amire szívesen ráülnék

RockMach15_blizzard_cl_www.kepfeltoltes.

dolgozunk rajta, hogy legyen tesztpéldány :)

Bikertigger módosította - 2014. november 13. - 23:00

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Bikertigger!

Akkor ennyiért kinél nézelődjek inkább?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

igen

Van egy Rockmachine,amire szívesen ráülnék

RockMach15_blizzard_cl_www.kepfeltoltes.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hát ezzel vitatkoznék. Országútihoz viszonyítva nyilván, de engem a 26-oson az asszonypajtás a Gepida Alboin 200-al ott tud hagyni, ha nagyon akar... Megy az rendesen, pedig a testtartás alapján nem gondolnám.

hát nem tom , én kipróbáltam idén 5-6 trekkinget ami a kezem ügyébe került, (kelliz, ktm, sup) de elég borzasztó élmény volt, és nem virslishez viszonyítva, hanem a mexokott 5"-os traktorgumis fullihoz.

Srácok!

Erről vélemény?

http://www.alpinbike...tor-2977-2-1511

merevseggű karbonból, ennyiért nem biztos, ghostéknál turkálnék.

Bikertigger módosította - 2014. november 13. - 22:37

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Superior-t ki forgalmazza?Aki a Rockmachine-t?

igen

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Srácok!

Erről vélemény?

Első ránézésre korrekt gép. Ha nem lenne pár cuccom elfekvőben és ezt venném, nem sok mindent cserélnék rajta, jó így, ahogy van. Esetleg a teló, de egye fene, nagy duzzogva jó az. :)

TZoli

TZoli

fórumtag

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Srácok!

Erről vélemény?

kovdaniel

kovdaniel

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Sziasztok!

Nem találtam jobb topikot, ahol feltehetném a kérdésem, ezért ide írom, remélem nem baj. 

Szerintetek érdemes-e ilyet vásárolni? Single speedhez szeretnék 3spoke kereket (nem tudom mi a magyar szakkifejezés az ilyen kerekekre :) )

http://www.amazon.co...l/dp/B00IFW3RLO

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

vagy trkking

http://ridebike.hu/t...kking-kerekpar/

s ebből még 10% mostanában.

bár rohadtul nem haladósak a  trekkingek , szal nem feltétlen jó választás, ha nem várost nézni akar az ember.

Superior-t ki forgalmazza?Aki a Rockmachine-t?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Hát ezzel vitatkoznék. Országútihoz viszonyítva nyilván, de engem a 26-oson az asszonypajtás a Gepida Alboin 200-al ott tud hagyni, ha nagyon akar... Megy az rendesen, pedig a testtartás alapján nem gondolnám.

amit Bikertigger linkelt, még haladósabb, mert az állítható stucnival akár hasalósra is veheti az ember a figurát! :)

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

bár rohadtul nem haladósak a  trekkingek , szal nem feltétlen jó választás, ha nem várost nézni akar az ember.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

vagy trkking

http://ridebike.hu/t...kking-kerekpar/

s ebből még 10% mostanában.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Köszönöm a segítséget. Akkor ne cross-ba gondolkodjak, hanem trekkingbe.

Egy Gepida alboin 200 vagy 300, esetleg Kross Trans modell, Kelly's Carter.

Melyiket ajánlanátok esetleg ezek közül olyan 150 eFt-s határig. Vagy valamilyen más márka is érdekel, ha minőségi és megbízható.

Köszi

Gepidából 300 alá ne menj, ugyanis a 200-asnak még menetes a hátsó agya. A kellys karter 50-es befér 150 alá, s már kazettás a hátsó agya, de én a helyedben körbenéznék "hibrid" fronton is. Városba feleslegesnek tartom a telecsópot, illetve, a 3szor8as meghajtást is. Egy agyváltós-merevvilás vassal jobban járnál. Egy hét v nyolc sebis agyváltó elég nag ytartományt lefed, hogy kisebb túrához is kényelmes legyen.

trevis69

trevis69

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Köszönöm a segítséget. Akkor ne cross-ba gondolkodjak, hanem trekkingbe.

Egy Gepida alboin 200 vagy 300, esetleg Kross Trans modell, Kelly's Carter.

Melyiket ajánlanátok esetleg ezek közül olyan 150 eFt-s határig. Vagy valamilyen más márka is érdekel, ha minőségi és megbízható.

Köszi

bodispali

bodispali

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Városba sok ez a felszereltség, utcán hagyni nem lehet, de amúgy egy jó bringa, és az ára sem olyan rossz.

Tök felesleges dolog a tárcsafék túrabringára, vagy városba például. Szerintem napi használatra kár ilyen bringát venni. Arra egy egyszerűbb jószág is tökéletesen megfelel, jóval alacsonyabb fenntartási költséggel. Érdemes megnézni, de nekem úgy tűnik, hogy nincs rögzítési hely a csomagtartónak, illetve a pálcás sárhányónak, ami nem azt jelenti, hogy nem lehet rászerelni, de az biztos, hogy ne lesz egyszerű :)
Amit viszont +20ért ad azt szerintem tartsa meg aztán legyen vele boldog :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

varosba en azert ezt sajnalnam lellakatolni.es oda a telo es a sok sebesseg is felesleges.

ar ertek aranyat nem tudom megitelni.telo biztos egy alapmodell de a felszereltseg zome jo.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

trevis69

trevis69

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni a hozzá értő fórumozoktól. Napi használatra keresek kerékpárt. Hétköznap munkába járás, hétvégén kisebb túra Budapest környékén.

Próbáltam az elmúlt időszakban minél jobban utána olvasni a dolgoknak és most megakadt a szemem egy kerékpáron és érdeklődnék, hogy szerintetek megéri-e az árát.

A kerékpár: http://olx.hu/hirdet...html#35d75ac258

Nem tudom, hogy ennyi pénzért lehet-e egyáltalán ilyen kerékpárt kapni, mert a bolti árához képest sokkal olcsóbb.

A segítséget előre is köszönöm.

Ebadta

Ebadta

újonc

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Ti hogy szoktatok használt bicajt venni, adásvételivel vagy eredeti számlával, vagy hogy lehet elkerülni, hogy orgazda legyek?