szal van de minek?

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaknem,persze hogy nem,de Õ Kona gyári versenyzõ és itt a Kona név kiejtése tabuasszem pl Tracy Moseley se egy spagetti harcos...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
hát ha neked jó látatlanba.....én biztos nem venném meg úgy hogy csak képen láttam, (legalábbis a malit, mongjuk 1 Rocky Mountain Slayer az jöhet igy vaktában isa zsír új cuccot hogy nézzem meg? lehet országba sincs csak az az 1 darab ami bikkmakkba van.
télleg van belõle 16,5-es meg 18,5-es. mivel 183cm körül mozgok gondolom nekem a 18,5-es kell.
de mér kéne megnéznem?
megcsináltam kb-ra linkage-be a vázat megnézi vki?
ne nézd meg..
csak aztán ne írd ide se, ha esetleg nem tetszik a színe/kidolgozása.
Let the people speaka zsír új cuccot hogy nézzem meg? lehet országba sincs csak az az 1 darab ami bikkmakkba van.
télleg van belõle 16,5-es meg 18,5-es. mivel 183cm körül mozgok gondolom nekem a 18,5-se kell.
de mér kéne megnéznem?
Let the people speaka zsír új cuccot hogy nézzem meg? lehet országba sincs csak az az 1 darab ami bikkmakkba van.de jut eszembe golya azér sasold meg azt a vázat élõben mielõtt +rendeled.....úgy max az utazási költséget bukod...
de jut eszembe golya azér sasold meg azt a vázat élõben mielõtt +rendeled.....úgy max az utazási költséget bukod...mér van az h errõl a mali vázról semmit nem lehet találni a neten???