hát igen, pont ez a probléma, hogy a bringák mûszaki leírását hiába nézem, mert hozzá nem értõ lévén nem tudom megmondani, hogy az egyes alkatrészek milyen minõséget takarnak. oké azt még felfogom, hogy az aceránál jobb az alivio, de hogy miért azt már nem tudom, lehet hogy az én igényeimnek az acera is bõven elég lenne. a teleszkópoknál, vagy a fékeknél még nagyobb bajban vagyok. van aki azt mondja erre, hogy aki nem versenyezni akar vele, annak egy bizonyos szint fölött tökmindegy, de akkor meg miért vannak a hobby bicajok árai között is több 10.000 forintos különbségek? az eladó véleményére meg õszintén szólva nem mindig támaszkodik szívesen az ember, mert neki nyilván a saját üzleti szempontjai az elsõk, amit még a szemére sem lehet hányni. ezért kezdtem keresni a neten vmi olyan oldal után, ahol olyan bicikli leírásokat találok, ami nem mûszaki adatok sorából áll, hanem konkrét tapasztalatokból, de sajnos nem találtam ilyet.
mindenesetre azt hiszem maradok 300-as gepidánál, végeredményben elég jó visszajelzéseket hallottam/olvastam róla. kösz a segítséget!
utánanéztem picit a kínálatban és sztem inkább Magellan Corvus Deore-t vegyél. kb 85k-ért kapható és jóval jobb vétel mint a gepida 300!
nézd végig a bringaboltok kínálatát (mondjuk nem néz ki olyan jól a magellan mint a gepida, viszont sokkal jobban megéri). ebike-on lehet kapni pl!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére