na várjál én avid bb 5 -tfék rõl beszltem, amivel a serpens disc szerelve van...
de az nem 170 hanem 185 ezer
na várjál én avid bb 5 -tfék rõl beszltem, amivel a serpens disc szerelve van...
értem, kösz a választ (és lemondok errõl a kósza álmomról:P)teló (nak látszó tárgy
) fék, hajtómû egyel jobb, de feljebb írtam egy szerintem jobb variációt....
na várjál én avid bb 5 -tfék rõl beszltem, amivel a serpens disc szerelve van...azt mondod, hogy a B+ V fek jobb a sole hidrafeknel? ennyire rossz ez a sole?
kesobb mennyibol tudok tarcsara valtani? az agyak maradhatnak, csak a feket es a fekkart kell akkor cserelnem?
azt mondod, hogy a B+ V fek jobb a sole hidrafeknel? ennyire rossz ez a sole?
kesobb mennyibol tudok tarcsara valtani? az agyak maradhatnak, csak a feket es a fekkart kell akkor cserelnem?
170, szerintem jobb fej boltos 15 felárért kicseréli a hmûvet egy lx-re, fék meg magasan jobb mint a sole, azt ráérsz késõbb lecserélni..és 185 ben megállt......
képen nem azzal van de az nam számít....
teló (nak látszó tárgyezt kifejtenéd bõvebben?
a villára, hajtõmûre gondolsz?
Author Versus
és egy ilyen gépen nem lenne érdemes elgondolkodnia? mondjuk ez 180 ropiba fáj
ezt kifejtenéd bõvebben?szerintem fõbb elemiben majdnem olyan hulladék mint a salamander csak még drágább is...
Author Versus
szerintem fõbb elemiben majdnem olyan hulladék mint a salamander csak még drágább is...Author Versus
hat igen, de erre is meg egy jo fek+hajtomu, es a 200+-os kategoriaban vagyunk. .
a kepen tora villaval van?
http://webshop.speed...e&iProduct=1420
azért én megnézném azt a serpens discet, + helyben csere lx hajtómûre.....
azért én megnézném azt a serpens discet, + helyben csere lx hajtómûre.....egyedul a vaznak a szine nem tetszik, de lehet eloben szebb. meg ha tenyleg annyival jobb akkor nem foglalkozom vele.
ezek a B+ cuccok jok ezekszerint? tarcsat azt tehetek ra? marmint nem kell agyakat cserelnem ugye?
mintha írtad volna hogy nem vagy pille súlyban,,,,,szvsz lehetõleg valami olyat válassz amiben a teló RS Tora
jól is mozog meg erõs is
a polaris-os megoldás nem tetszik? - az 160 körülre jön ki
amúgy azért magellan mert ebben a kategóriában
utcahosszal a legjobb feleszerltséget kapod a pénzedért
ugyanezt a felszereltséget (sõt még jobbat) nyújtja egy magellan polaris csak ugye 30 ezerrel olcsóbban
miert mindenki a magellant ajanlja. mit tudtok amit en nem? merida vagy a tobbi marka? azok nem jok?
kozben mazsolazgatok a bicok kozul, es talaltam egyet.
http://webshop.speed...e&iProduct=1171
fek ledob rola, jobbfajta tarcsa felrak.