[quote name='exxpert']Sajnos nem ismerem a Balance kerékpárok részletes specifikációját, ezért nem tudom összehasonlítani a Meadow felszereltségével. Szimplán a váltó az pedig kevés ahhoz, hogy megfelelõ képet alkossunk egy kerékpárról. Én azt tudom mondani neked, hogy nekünk a Meadow (és a Steppen is) rendkívül népszerû modell, a kereskedõktõl nagyon jó visszajelzéseket kapunk. Egyrészt mert õk szerelik össze, illetve értékesítés után a vevõ visszajár hozzájuk, tehát kapnak róla visszajelzést.
Személyes vélemenyém a Balance-ról megvan, de azt nem szeretném itt leírni

A másik dolog pedig, hogy tisztában vagyok vele, hogy a pénz az nagy úr, de véleményem szerint érdemes elgondolkodnod azon, hogy hol vegyél kerékpárt. Nemrég voltam három Hervis-ben "privátban", mert "kerékpárvásárláshoz érdekelt volna az eladók véleménye". Háááááát.... volt aki azt mondta, hogy majdnem biztosra meri állítani, hogy ezeken a kerékpárokon 10 évig még a váltót sem kell utánállítani!!!!!!
Én a Kross-tól függetlenül azt tanácsolom, hogy bármilyen márka mellett is döntesz, kerékpárboltban vedd meg. Ne feledd, a vételárért nem csak árut kapsz, hanem azonnali és késõbbi szolgáltatást is.
Egy kérdés: ki az az "EXXPERT kollégája"?????
Halihó!
Elõször is köszönöm a választ! Igen, tényleg nehéz így a Balance-ról képet alkotni, Hervisnek nem erõssége az alkatrészfelsorolás, az tuti. Egyébiránt, szerintem az tök mindegy hogy egy nagyárházban mennyire fogalmatlan egy adott gép iránt vagy mennyire nem, mert szervízelni úgysem oda fogja vinni az ember, hanem a jól ismert (és általában lakhelyéhez közel esõ) mûhelybe.
Más. Én eleddig egyetlen kereskedõnél láttam Kross-t, ott néztem ki az alivios Meadow-t barinõnek. Vannak többen is vagy esetleg közvetlenül tõletek is lehet shoppingolni? Jó lenne.
Megint más. Technika.1. Magánál a nõi Meadow-nál a váz alsó csövének a vastagsága keltette fel a figyelmemet. Nem lesz ettõl nehéz a bicó?
Technika2. Szerinted óriás barbárság egy új bringának a vázát rögtön homokfújni és szintereztetni? Szép a Meadow festése de alapvetõen barinõ nem ilyen színekrõl álmodott és hát tudjátok milyenek a nõk!!!!

)))
"Exxpert kollégáját" azért írtam, mert priviben említetted hogy kollégád is van. Itt meg van egy srác valami hasonló Kross-os vagy Exxpert-es nickkel én meg ezeket összekombináltam.
Szorrrrrriiii:))) Köszönöm az esetleges választ!::: Peeeete