rekop, abban az árkategóriában nem sok bringa verheti ár/érték arányban a kelly's-t, esetleg a magellánokat nézd még meg.
Szerintem nézelõdj itt
http://piacter.bikem...wcat.php?cat=12
Vannak jó árban bringák..
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és úgy látom, átlagos típusú kérdezõ leszek, de azért muszáj nekem is feltennem a sajátomat...
Bicót akarok venni, a felhasználási igényeimhez és az esztétikai elvárásaimhoz a cross kategóriájúak passzolnak a legjobban, a hozzáértésemhez (gyakorlottságomhoz) meg a pénztárcámhoz pedig a belépõ szintûnek becézett darabok.
A kérdésem az lenne, hogy a Kelly's 2009-es Alphája és a Magellan 2008-as Corvus Ladyje (TX30!) között van-e bármiféle olyan különbség, ami elbillenthetné kettejük között a mérleget, csak én esetleg nem látom.
Zárójelben érdekelne még, hogy mi a véleményetek az Author márkáról, illetve az alap cross bringáiról, pl. a Themáról? A fenti kettõ mellett egyáltalán szóba jöhet? Csak mert sem a biciklis popkultban, sem a szakmai fórumokon nem nagyon látom, hogy gyakran beszélnének róla, az én újszülött tekintetemmel viszont beillene a fentiek közé... Ha ez nem így van, az is érdekelne, hogy miért.
Köszi szépen!
szvsz ezek közül mindenképp a corvus (meg asszem egyébként is a legjobb ár/érték arány)
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és úgy látom, átlagos típusú kérdezõ leszek, de azért muszáj nekem is feltennem a sajátomat...
Bicót akarok venni, a felhasználási igényeimhez és az esztétikai elvárásaimhoz a cross kategóriájúak passzolnak a legjobban, a hozzáértésemhez (gyakorlottságomhoz) meg a pénztárcámhoz pedig a belépõ szintûnek becézett darabok.
A kérdésem az lenne, hogy a Kelly's 2009-es Alphája és a Magellan 2008-as Corvus Ladyje (TX30!) között van-e bármiféle olyan különbség, ami elbillenthetné kettejük között a mérleget, csak én esetleg nem látom.
Zárójelben érdekelne még, hogy mi a véleményetek az Author márkáról, illetve az alap cross bringáiról, pl. a Themáról? A fenti kettõ mellett egyáltalán szóba jöhet? Csak mert sem a biciklis popkultban, sem a szakmai fórumokon nem nagyon látom, hogy gyakran beszélnének róla, az én újszülött tekintetemmel viszont beillene a fentiek közé... Ha ez nem így van, az is érdekelne, hogy miért.
Köszi szépen!
Sziasztok!
Elõször is leszögezném, hogy nem vagyok otthon a bringákban, ezért is fordultam hozzátok.
A helyzet az, hogy szeretnék venni valamit olyan 20 ezer körül használtan, mert az enyém felett már eljárt az idõ (többe kerülne amit rá kell költeni, mintha vennék egy másikat). Csak kis tekeréshez kell, semmi extrém dolog. Ennyi pénz van rá sajnos, ez van. Tényleg csak testmozgáshoz kéne, nem akarok ugratási magasság rekordot, sem downhill csúcsidõt beállítani.
Teleszkóp nem ártana még ha gagyi is, valamit csak segíteni a rossz aszfalt kiküszöbölésére, de cáfoljatok meg ha tévednék. Mit ajánlotok, hova forduljak?
"just chillin killin"
Sziasztok!
10 éves 150 cm magas kamasz keresztfiamnak szeretnék MTB kerékpárt vásárolni. 40-50 ezer Ft-ot szánnánk rá. Mivel meglepetés lesz, nem vihetjük el a gyereket próbálgatni...
Az egyik boltban azt mondták, hogy a 24-es méretû helyett nézzünk inkább 26-os felnõtt méretet 16-os vázzal. A másikban pedig pont az ellenkezõjét. Szerintetek melyiket válasszam?
A válaszokat elõre is köszönöm,
Lizsó
Sziasztok!
http://www.bicyclewe...pida-mundo-2010
Megéri megvenni ilyen árban??
Semmi extra dolgot nem akarok vele mûvelni!
Választ köszi!
"just chillin killin"
24"-osnak szerintem az lehet a veszélye, hogy nagyon gyorsan kinövi. 16"-os caprin szerintem meg még nagy. Esetleg érdemes lenne annyit lemérni a srácnál, hogy mekkora az a magasság, amit át tud még lépni, és úgy nézni boltban 26"-osat.
Szerk.: esetleg még hauser five lehet jó. (vagy más jobban ejtett felsõcsövû)
Amit ajánlottak az elsõ helyen: Magellan Hydra 24"
A másodikon: Caprine Cherokee 16-os váz (teleszkópos változat)