Igen, én is most játszok vele.Illetve még egy gondom van a Canyon bringával, nem tudom kipróbálni, így a méret is bizonytalanabb, bár az oldalukon egy tök jó méret ajánló van.

Igen, én is most játszok vele.Illetve még egy gondom van a Canyon bringával, nem tudom kipróbálni, így a méret is bizonytalanabb, bár az oldalukon egy tök jó méret ajánló van.
Gyuri, ezek közül egyikkel sem fogsz mellé, jó bringa mind. Én a Cube-ot választanám, de csak a design miatt.
Még nem néztem nagyon körül, de a canyon.com oldalon van 700 EUR-s áron.
Ez így igaz, viszont én a Canyont ajánlanám. Abban már, ha jól néztem Rock Shox Recon levegõs teló van. Ha tudsz annyival többet rászánni akkor sztem inkább azt. Az elsõ kettõ teleszkópja eléggé felejtõs.
A Canyont honnan vennéd és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét?
az egyik helyi bringaboltban akciózzák ezt a két féle bringát, melyiket ajánlanátok munkába járáshoz és túrákhoz?
Gepida ALBOIN 300 2010 - Kerékpár webshop
vagy
Rock Machine » Crossride 250
Sziasztok!
Tudom, hogy merész, de van valakinek tippe, hogy milyen XC-t érdemes keresgélni 100 körül? Vagy ha valaki tudna egy jó akcióról, azt nagyon megköszönném. Most Kelly's Magic 2006-osom van, kéne vmi hasonló egy haveromnak, viszont fényévekkel le vagyok maradva a témát illetõen...
Köszi!
Elég furán méreteznek, az 58-as igazából 61-es, az 55-ös meg 58-as. Más gyártó a lejtõs felsõcsövü váznál is a vízszintes, "virtuális" ponthoz méri a méretet. Így persze, hogy hosszabbnak tûnik a felsõcsõ.
Errol mi a velemenyetek (ar, minoseg stb.)?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: STEVENS X6 Cross
Budapest kornyeki (aszfaltos, foldutas) turazasra kellene, de a gyartorol csak annyit tudok, hogy nemet es viszonylag jo neve van. A tulaj szerint csak parszaz kilometer van benne. A meret is kerdeses a 179 centimhez, bar a Stevens honlapjan ez a 21,5-es cross vaz kb. M (M/L), ami elvileg jo lenne. Montiban 19 (Kona ossztelos), orszagutiban 54 cm (Specialized Allez) a "meretem".
Koszi elore is.
na, ennek a stevens-nek végre jó geója van
ha lehetne kapni vázként
outi ---cx
általában nem megy bele szélesebb cx külsõ, más a geó, cx-en canti fék -vagy mostmár tárcsa- meg még biztos van diffi
Sziasztok! Cross kerékpárt szeretnék venni elsõsorban munkába járáshoz, de késõbb túrázáshoz is. Kb. 150e forintot szánok rá, mit ajánlotok? Amit eddig néztem: Rockmachine Crossride 500 (akciósan lehet 140 körül venni 1-2 helyen), Caprine Cross 3, Kellys Neos. Nem vagyok nagy bringás, mire figyeljek, melyik felszereltség ajánlott/nem ajánlott?