A canyon ellen egy szól, nehezebb a beszerzése, és tudtommal garancia miatt is ki kell vinni (persze csak akkor, ha van vele valami gond).
A beszerzéstõl nem kell félni... Én február 23-án(szerdán) rendeltem meg a honlapjukról pár kattintással, és március 1-én (köv.hét kedd) már meg is érkezett a doboz. Kérdezni is lehet tõlük a honlapjukon keresztül, válaszolnak mindenre.
Elõtte persze a bankkártya vásárlási limitjét meg kellett emeltetni, de ezt akkor is meg kellett volna tenni ha bárhol máshol vásárlok bringát...
A garancia mondjuk tényleg necces, mert a dobozban vissza kell nekik küldeni a bringát, ez azért elég nagy kellemetlenség.
A méret kiválasztásánál nyugodtan megbízhatsz a honlapjukon található progiban... Én rengeteget vacilláltam, mert ha 1cm-t hozzáadtam a belsõ lábhosszhoz már M-est ajánlott a progi. Így utólag viszont az S-est megtapasztalva azt mondom, megszívtam volna az M-essel mert hatalmas lett volna a 174cm-es magasságomhoz. Mondjuk a Yellowstone-nak kicsit másabb a geója mint a Grand Canyon-é, nem annyira a versenyre van kihegyezve, pl. a felsõ csõ rövidebb, de ezzel együtt szerintem az S-es a jó neked.
Amit még érdemes megnézni az a Radon:
RADON BikesZR Team 6.0
Elvileg ~ugyanaz a váza mint a Cube-oknak, de egy kicsit jobb felszereltséggel.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére