Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2013. August 13. - 12:37
MERIDA 2012 CROSSWAY 10-V vagy Gepida Crs 200 pro ?
Mekkore méret kell ezekbõl ?
Posted 2013. August 09. - 21:39
Posted 2013. August 09. - 20:05
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. August 09. - 19:58
Commencal Uptown 29er Cromo Hardtail Bike 2013 | Chain Reaction Cycles
Wiggle Cycle | Single Speed Bikes
wigglit azért javaslom, mer "ingyérszállítbicajtmagyarba".
Posted 2013. August 09. - 19:56
Vitus Bikes Dee-29 city bike 2013
26oson meg csomagtartoszem is van - varosban mennyivel jobbrosszabb egy 1.5os kopasz gumival?
Posted 2013. August 09. - 17:05
tanacsot szeretnek kerni varosi (munkabajaros) bringa temaban. korabban egy lecsupaszitott ktm turabringat hasznaltam, de szegenynek nagyon log a bele, es utanaszamolgatva nem nagyon eri meg ra kolteni semmit. most megint idoszeru lenne, es lenne is egy elkepzelesem az idealisnak tartott negyevszakos bringarol (kb a charge mixer - acel vaz, tarcsafek, 35os gumi, de eleg a ss), de onone cx vazra epitve is tul sokra jonne ki.
alternativa: par eve is nagyon tetszett a gepida retro s3, de fogalmam nincs, hogy mennyire vallalhato konstrukcio, mert egyaltalan nem vagyok otthon benne. erdemes megvenni, vagy felejtheto. esetleg hasznaltan vmit az araban? ranezesre szimpik voltak:
COLOMBUS Single Speed - Fixi « városi « VÁROSI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Bottecchia single speed « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
abban szeretnek tanacsot kerni, hogy ti mit valasztanatok? illetve a ket hasznalt ss mennyire van jo/rossz arban? 185cmhez nem lennenek kicsik?
Azt hiszem te is megtaláltad a piaci rést ami nincsen itthon lefedve, pedig talán nem lenne lehetetlen. Nyár elején kerestem alu, nem igénytelen SS bringát 120-150 Ft körül. Semmi komolyra nem gondoltam, haverokkal idétlen külföldi túrákra (ausztriai lightos bringautak pl) és sörözni kellett/kell . Erre ennyi pénzért 20 éves, egyesek szerint nagyon f@sza retro életérzést sugalló, 12 kg-os SS gépek vannak. Esetleg ott a Csepel Royal (ez talán egy irány lehet) ami szép és jó, de a vízvezeték csövek miatt megint súlyos egyéniség. CX bringát nem egyszerû itthon megfelelõt találni. Berguson-ék hoztak be ilyet, elég szép és strapabírónak tûnik (a weben nincsen fent, az üzletben még láttam 1-2 hete): Kerkprok, alkatrszek, kiegsztQk s felszerelsek - Kerkvr
Egyébként egy ilyet találtam anno még a méretemben:
Merida S-Presso 100 Single UK
http://forum.bikemag...tml#post1195562
Posted 2013. August 09. - 10:05
A Gepidát én is néztem, de közelrõl megnézve már inkább olcsónak látszott, mint szépnek
Egy 800 ojrós gép mellett a 400 ojrós Gepida könnyen néz ki olcsónak. Ne légy igazságtalan vele, a Gepida jó gépeket gyárt a maga árkategóriájában szerintem az egyik legjobb ár/érték arányban.
Posted 2013. August 09. - 07:37
Nekem is tetszik a cx masina (legalabb abba is bele tudnek kostolni), de 500 euronal nem szanok tobbet a projektre. A masik, hogy olyan kellene, ami a legkevesbe igenyli a karbantartast.Arn!
Én, tutira ilyet vennék, én is hasonlóval járok, vagy egy régebbi montival, attól függõen milyen kedvem van.
Focus Mares AX 4.0 Cyclocross Bike 2012 | eBay
A Gepidát én is néztem, de közelrõl megnézve már inkább olcsónak látszott, mint szépnek
De ha nagyon lehetne valogatni - Valtas nem kell, feknel meg inkabb az olajosra szavaznek. Ha itt maradok az esot nagyon kellene birnia 1.5-2x annyi eso esik, mint az esosnek tartott londonban.
Posted 2013. August 09. - 07:03
Én, tutira ilyet vennék, én is hasonlóval járok, vagy egy régebbi montival, attól függõen milyen kedvem van.
Focus Mares AX 4.0 Cyclocross Bike 2012 | eBay
Posted 2013. August 08. - 22:42
alternativa: par eve is nagyon tetszett a gepida retro s3, de fogalmam nincs, hogy mennyire vallalhato konstrukcio, mert egyaltalan nem vagyok otthon benne. erdemes megvenni, vagy felejtheto. esetleg hasznaltan vmit az araban? ranezesre szimpik voltak:
COLOMBUS Single Speed - Fixi « városi « VÁROSI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Bottecchia single speed « kerékpár / váz « FIXI / PÁLYA « Kategóriák tallózása
abban szeretnek tanacsot kerni, hogy ti mit valasztanatok? illetve a ket hasznalt ss mennyire van jo/rossz arban? 185cmhez nem lennenek kicsik?
Posted 2013. August 06. - 18:01
Posted 2013. August 06. - 16:21
ezekrõl a bringákról kérném a véleményeteket:
Sixteam Maverick trekking férfi kerékpár - Vatera.hu
Kecskemét Pozsonyi u.13. | Expressz.hu
Univega 26-os Alu monty | Expressz.hu
Mongoose túrakerékpár riasztóval (cro-mo váz) - Vatera.hu
Segítséget elõre is köszönöm
Posted 2013. August 01. - 13:43
simán, trekkinget vagy netán merevvillás montit
vegyél 25-35 körül egy paripát és lehetõleg olyat, amit sosem vagy nagyon keveset használtak (én legutóbb is olyat vettem amin szõrös volt a gyári gumi, és a lánc esetén a mérõ 0,75-nél sem esett bele), és kizárólag minõségi bringában gondolkodj, ócska szarokat kerülni
10-15-ért meg veszel hozzá két fasza gumit, esetleg még egy nyerget, mindenét átzsírozod és kész
ha van idõd, akkor biztosan találsz ilyen gépeket, én vettem már 2 bringát postán, expresszbõl, bikemag apróból, használtkereskedõtõl, falusi tyúkszaros fészerbõl 5 és 40 ezer forint között, átlagban 25 körül és eddig egy olyan volt közte, ami 1-2 ezer km-nél többet volt használva és legalább 3 olyan amivel 200 km-t ha mentek a többivel meg max. 1-2 ezret és egynek volt acera és egynek alivio felszereltsége (ezek is simán vállalhatóak városban, túrázni) a többinek deore lx, stx-rc, campa record, dura ace, exage 500, exage 400 lx, egy alu scott hibridet meg boltban vettem 120 helyett 30-ért, újonnan, garanciával, nem kiállított vagy tesztdarabot
szóval csak keresgélni kell és nem beleugrani az elsõbe, viszont ha találsz egy láthatóan a méretedhez való, újszerû, minõségi bringát jó áron, akkor azt meg azonnal meg kell venni, egy kis csekkolás után akár postán is
Köszönöm a tanácsot már csak azzal van bajom, hogy én nm nagyon értek hozzá és írtad, hogy minõsébi bringán gondolkozzak de nem igazán tudom melyik a minõségi és melyik nem. Esetleg ha találok ide be lehet linkelni és véleményezitek?
Posted 2013. August 01. - 10:18
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék tõletek. Olvasgattam sok mindent és egyre bizonytalanabb vagyok. Szeretnék egy bringát venni mert a régi már csörög csattog. Lenne rá 35-40 ezer forintom így gondolom már csak használtban gondolkodhatom. Nem tudom ennyiért szabad-e hasznátat venni mert amiket olvastam elkeserített hogy ennyiért nem igazán jók vannak. Használtba milyet szabadna venni? 185 cm magas vagyok 74 kg városba használnám kb 2-3 km minden nap kivéve rossz idõben és lenne rajta egy gyerekülés nem csomagtartós. Montikat és trekkinget nézegettem. Ti mit ajánlotok ennyiért vegyek egyáltalán használtat?
Válaszokat elõre is köszönöm
simán, trekkinget vagy netán merevvillás montit
vegyél 25-35 körül egy paripát és lehetõleg olyat, amit sosem vagy nagyon keveset használtak (én legutóbb is olyat vettem amin szõrös volt a gyári gumi, és a lánc esetén a mérõ 0,75-nél sem esett bele), és kizárólag minõségi bringában gondolkodj, ócska szarokat kerülni
10-15-ért meg veszel hozzá két fasza gumit, esetleg még egy nyerget, mindenét átzsírozod és kész
ha van idõd, akkor biztosan találsz ilyen gépeket, én vettem már 2 bringát postán, expresszbõl, bikemag apróból, használtkereskedõtõl, falusi tyúkszaros fészerbõl 5 és 40 ezer forint között, átlagban 25 körül és eddig egy olyan volt közte, ami 1-2 ezer km-nél többet volt használva és legalább 3 olyan amivel 200 km-t ha mentek a többivel meg max. 1-2 ezret és egynek volt acera és egynek alivio felszereltsége (ezek is simán vállalhatóak városban, túrázni) a többinek deore lx, stx-rc, campa record, dura ace, exage 500, exage 400 lx, egy alu scott hibridet meg boltban vettem 120 helyett 30-ért, újonnan, garanciával, nem kiállított vagy tesztdarabot
szóval csak keresgélni kell és nem beleugrani az elsõbe, viszont ha találsz egy láthatóan a méretedhez való, újszerû, minõségi bringát jó áron, akkor azt meg azonnal meg kell venni, egy kis csekkolás után akár postán is
Posted 2013. August 01. - 09:21
Egy kis segítséget kérnék tõletek. Olvasgattam sok mindent és egyre bizonytalanabb vagyok. Szeretnék egy bringát venni mert a régi már csörög csattog. Lenne rá 35-40 ezer forintom így gondolom már csak használtban gondolkodhatom. Nem tudom ennyiért szabad-e hasznátat venni mert amiket olvastam elkeserített hogy ennyiért nem igazán jók vannak. Használtba milyet szabadna venni? 185 cm magas vagyok 74 kg városba használnám kb 2-3 km minden nap kivéve rossz idõben és lenne rajta egy gyerekülés nem csomagtartós. Montikat és trekkinget nézegettem. Ti mit ajánlotok ennyiért vegyek egyáltalán használtat?
Válaszokat elõre is köszönöm
Posted 2013. July 31. - 09:18
Posted 2013. July 31. - 08:34
A Canyont forgalmazza itthon valaki,vagy csak németböl rendelhetö?
No.-ból rendelõs.
Ha Specialized érdekel még, velosprint.sk-nál szoktak kiárusítást tartani tesztbicajokból például, ki lehet fogni. Van most is pár: Test bikes VÝPREDAJ : VELO sprint
Milyen méretet keresel?
Sajnos nagy, XL-es Stumpjumper Comp Carbon 29, 1624 EUR: Specialized Stumpjumper Ht Comp Carbon 29 Test Blk/Red 13 [SPEC13_11305345] -
L-es Epic Fsr Comp Carbon 29, 2274 EUR (ha a fully is érdekes lehet): Specialized Epic Fsr Comp Carbon 29 Test Blk/Red 13 [SPEC13_11305353] -
Posted 2013. July 31. - 08:29
Csak online forgalmazás van.
Posted 2013. July 31. - 08:29
Csak a németektõl tudod megrendelni.