Egy apróság lemaradt: a Manitou úgy emlékszem, a 110mm-éből kb. 30-at csúszott be, mikor ráültem és menet közben 40-50mm mozgása volt, az új Reba meg kb. 60mm-en van ha ráülök és +/-20mm körül szokott mozogni, ha nem megyek nagy sebességgel nagy ugratóra/lyukba. Tehát a szokásos 20km/h körüli, de inkább picivel alatti sebesség mellett csak akkor mozdul többet, ha fékezek, egyébként csak minimális mozgása van.Szervizben sokszor járt már, a nyomások pozitív/negatív egyformára vannak állítva, amennyire pontosan be tudom lőni (néhány PSI eltérés mindig marad), ennek ellenére nem érzem elég komfortosnak.
És mint kiderült, a csillapítás állítgatása sem segít rajta.
(azért az a 110mm-es Manitou Black ilyen szempontból egy elég jól sikerült darab volt - kicsit ugyan nehéz, de a macskakövön is úgy mentem vele át, mintha sík úton mennék - ez nem mondható el a RS Dual Air-ről... gyökerek, kisebb aszfalt felgyűrődések és hasonlók szétcseszik a csuklómat)
De anno azt hiszem, itt, ezen a fórumon olvastam valamit, hogy az olajos telók nehezebbek, de komfortosabbak.
Foxokat szoktam mostanában látni, hogy szépen mozognak amikor valami durvább úton mennek át velük, de fogalmam sincs, hogy belül milyenek.