off
de a rebád pont úgy "olajos" mint a black volt. (illetve a blackben a kenés zsír, de annyiranem feszegessük) mellelsleg a black volt az utólsó sikerült terméke a nagy indijánnak. a különbség hogy a rs-ban levegő a rugozó elem a blekkben meg spirálrugó. az olaj dolga a csillapítás és a kenés. s ott azzal a telóval vagy a beállítással valami nagy gáz van.
on
Azt tudom, hogy Manitou-ék elkurvultak, ma már eszembe sem jutna (ha egyáltalán létezik még), hogy tőlük vegyek bármit is.
Viszont ez a teló, részben ezen panaszaim miatt már többször volt szervizben. Olyan finoman működőre, amilyen a M. volt, sohasem sikerült beállítani, egyszer szétkapták, mert nem működött a lockout, utána pár napig nagyon szépen működött önmagához képest, de sohasem érte el a M minőségét. Most, pár év kihagyás után előszedtem, elvittem szervizbe, megint elég gyengén muzsikál...
A rugóstag miatt egyébként is máshova kellene vinnem, mint ahova eddig hordtam, de fogalmam sincs, mikor jutok el a kinézett szervizbe, egyáltalán idén eljutok-e még oda és ha igen, tudnak-e valamit kezdeni a rebával. (mellesleg a hasonló első villákat nézve az utcán, nincs ennek baja, ez egyszerűen ilyen)
Ha van még mit megbeszélni rajta, inkább menjünk át a telós topikba!
Edited by SokadikX, 2014. June 22. - 22:17.