ok - es a villak? milyenek a 14es fox ctd es sid villak? rs villam jo regen volt, de mindig volt vele vmi gondom, a 10-11es foxokkal semmi.
volt nálam egy tesztbringa -amúgy zseniális- (s nem is fit-es) fox villával, mikor visszaültem a konára akkor kezdem értékelni mennyire qrva jó villa az a 09-es -amúgy még csak nem is mcds- occsó recon. de az összes útóbbi egy 2 évben próbálgatott több fox is siralmas. a tavalyi eurobikon (ott persze csak állványban nyomogatva) a 36 volt az egyetlen vállalható darab (illetve tán a 40 de az a kategória nem érdekel).
majd jövő pénteken már tudok "röpke nyomkodós" tapasztalatokat a 15-ösökről is.
rock shox-ok meg kb kevéssé problémásak, és mostanában messze a legjobban mozognak a tömegtermékek közül. persze 0revizió nekik is kell.
CX bringákat én is nézegetem már egy jóideje. Cannondale CAAD vázak még mindig olyan jók mint a '92 és '01 országútimon? Picit felárasak a matrica miatt, de ha olyan jók mint a régebbiek, akkor idén lehet bevállalom. A Sora, Tiagra, 105, Rival négyesből érdemes a Rivalra menni, vagy hobbira elég egy Sora/Tiagra is? A Rival piszkálja az agyam, de azért drágának találom. Az ezekben használt kerekekről sincsen sok infóm.
Jelenleg két opciót vázoltam fel magamnak. Sora vagy Tiagra amíg szét nem hullik, majd utána fejlesztés, vagy Rival és használni. Olajos fék megér ennyit?
Még annyit, hogy ha nagyon bejön, akár kiejtheti az országútit is?
spec az uccsó mondatra reagáltam Arn hozzáoszlásából. (a giantosra) de szvsz a kancsó azért még mindig ott van a szeren.
többi meg egyéni preferencia. én biztos nem vennék magamanak virslist mert nekem fontosabb a komfort, meg hogy ne kelljen tüköraszfaltot keresgélnem, meg kátyuktól rettegnem, mint az hogy 1,42 km/h val lassab átlagsebességet tudok egy 102 km-es edzőkörön . megint csak szvsz, én nem feltétlen vennék maganmak tiagra fölött, mert ezen a szinten untig tök jó. tárcsafék meg (a hardkór cx-et kivéve) teljesen felesleges és nem indokolt, de előbb útóbb elkerülhetetlen, akkor viszont csak vmi jó hidrós.
Edited by Bikertigger, 2014. August 20. - 11:17.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való