Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert voltam már több bringa boltban és már teljesen elbizonytalanodtam a dolgomat illetően, ezért gondoltam, hogy ide fordulok segítségért. Arról lenne szó, hogy szeretnék kerékpározni főleg, hogy most már a lányom is megtanult viszont jelenleg egy 20 éves Kelly's bringa áll rendelkezésemre MTB acélvázas semmi extra. Viszont ez a bringa már több sebből vérzik az idő vasfoga nem ment el mellette szó nélkül. Szóval több helyen is mondták, hogy kár rá költeni stb. Amit rólam kell tudni, hogy 150kg vagyok ami különösen nehézzé teszi a bringaválasztást. Most legutóbb azt mondták egy boltban, hogy vannak erősített kivitelű MTB-k kb. 150-180eFt között amik bírnák a súlyomat hosszútávon. Ugyanakkor egy másik boltban szívesen eladtak volna nekem egy acélvázas merev villás trekking kerékpárt 65-73eFt között (SCHWINN, GEPIDA).
Felhasználás jellegét tekintve hobby kerékpárról lenne szó főként aszfalt esetleg néha földes úton használnám a közeli erdős részen, viszont szeretném rendszeresen használni tehát nem évi 2-3 alkalmat kéne kibírnia.
Röviden erről lenne szó, előre is köszönöm a segítő válaszokat.